- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.661
Aylik ne kadar birikim yapabiliyosunizAynen cnm erkekler genel böyle herhalde hem bi köşede para ları olsn isterler hemde biriktirmeye yanasmaxlar benim eşim de öyleydi ama hep söylendim birde madem biriktirmeyi sevmiyor o harcasn ben bieiktireyim mantığına gitti birde zorla borca soktum odeneye mecbur bıraktım önce arabayı aldurdim şimdi ev borç odeyince mecbur harcamaya dikkat ediyor birde ev işlerine karismadm parasal anlamda böylece kendi kendine düzeldi çok değişti su an hem borç oluyor hem her ay ata altın almaya başladı zorla aa. ..her ayy hani ata paran hani topladın mi bak ay bitiyor haberin olsn ona gore diye diye kafasını sisiriyorum para biriktirip getiriyor al git altın imi al kenara at diyo birde rekabet oldu aranizda birikim konusunda bu da insana toplama hevesi veriyor
4000 5000civari cnmAylik ne kadar birikim yapabiliyosuniz
zorunlu ödeme listesini an itibariyle yapmış olup beyfendi ye uyanınca sunacağım. böylece düzen e gitmis oluruz. Ben zorunlu kısma harçlık diye kısım ekledim onunla yetinme yi bilelim diyeKesinlikle aylik market alisverisini yapin. Varsa bile stok yapin
Süpermis masallah. Tabi geliri bilemem . 25000 gelir olur 5000 az kalir birikime4000 5000civari cnm
Daha uyuyor muzorunlu ödeme listesini an itibariyle yapmış olup beyfendi ye uyanınca sunacağım. böylece düzen e gitmis oluruz. Ben zorunlu kısma harçlık diye kısım ekledim onunla yetinme yi bilelim diye
aaa 3 te 1 ı mi resmen strese girdim ben ya. neyse bu ay belli olacak ne kadar birikim olacagiSüpermis masallah. Tabi geliri bilemem . 25000 gelir olur 5000 az kalir birikime
Maasin 3te birinini biriktirin diyor uzmanlar
Evet cnm haklusin gelir 9 000.10.000 civariSüpermis masallah. Tabi geliri bilemem . 25000 gelir olur 5000 az kalir birikime
Maasin 3te birinini biriktirin diyor uzmanlar
Nerde merak ettimöğle uykusu cnm . sabah erken kalktık uyudu bende arkasından ona dolap çeviriyorum resmen . ama mecburum geleceğimiz ve çocuğum için
Bu arada biz başka grupta yine senle muhabbet etmişiz şimdi farkettim
Halkbank maaş hesabımdan dolayı altın hesabını açtım. Aradım sordum hesap ücreti var mı diye. Hesap olsun olmasın ücret alınmıyor demişti. Muhtemelen her bankada aynıdır ama dövizi bilmiyorum
MerhabaGünaydın hanımlar nasılsınız.
Benim birikim yatınca, topiğe çok fazla yazamaz oldum.
Bu ay kredi kartımızı minimum seviyede kullandık. Hesap kesim tarihi de 14 ünde. Ama şuan bile 1500 tl olmuş durumda. Sanırım 2 bin ile kapatırız.
Altını biraz düşmüş görünce, elimdeki nakit ile gram altın aldım cuma günü. Altın hesabından. 158 den aldım. Yanlış görmediysem tabi :) çünkü şuan yine 163 tl olarak görünüyor.
7 gr altın oldu hesapta.
Bazı arkadaşlar işletim ücreti sormuştu.
Benim tüm hesaplarım ziraatte ve hiç ücret alınmıyor. Döviz, tl ve altın hesabım var.
Plan yapmak iyidir canımHerkese selamlaaarr
2018 birikim hedefini 1 ocakla 15 haziran arasında geçerli olacak şekilde planlamaya karar verdim.
Takvimden baktım 15haziran ramazan bayramı. 20 Ağustosta kurban bayramı.Kurban Bayramı bitiminde de bizim düğün var. O yüzden ilk plan 1 ocak- 15 haziran arası.
İkinci plan ise 1 eylül- aralık
Arasında olacakşimdilik planlarım böyle. Miktar üzerinde de biraz düşünmem lazım
Benimde biraz mecburi oldu. Kendi bankam. Başkasıyla uğraşmak istemedim. Devlet bankası bide onun için çok düşünmedim.evet her bankada aynıymış ama ben iş bankasına ayrı güveniyorum. çok ilgileniyorlar . halk bankasının son durumundan dolayı biraz korktum altın hesabı açmaya
Benimde biraz mecburi oldu. Kendi bankam. Başkasıyla uğraşmak istemedim. Devlet bankası bide onun için çok düşünmedim.
Evet Canım Özlem denizmen her zaman öyle diyor.. Ve tabi baska ekonomistler de...aaa 3 te 1 ı mi resmen strese girdim ben ya. neyse bu ay belli olacak ne kadar birikim olacagi
Maşallah çok güzel bir geliriniz var ama sende farkındasın ki hedeflerin var, birikim de yapıyorsunEvet cnm haklusin gelir 9 000.10.000 civari
Geçmiş olsun CanımBende 3000- 4000 arası atmayı düşünüyorum kenara. İnşallah tabi.bugünki sınavdan da kurtulduk çok şükür
SormaEvet Canım Özlem denizmen her zaman öyle diyor.. Ve tabi baska ekonomistler de...
Gelirin 3 te 1 ini yok saymalımışız. Birikim için.
Maşallah çok güzel bir geliriniz var ama sende farkındasın ki hedeflerin var, birikim de yapıyorsunbalbebekk
Geçmiş olsun Canım
Umarım güzel sonuç alırsın..
Hedefin de mükemmel
Benim 2018 hedefim 1.200 idi.
Altın bu kadar yükselirse zaten 1.200 e anca bir ata alabilirim
Evet kimisi çok rahatsız edici. İşbank gerçekten iyidir ama. Benim kredi kartım vardı. Hiç taciz edilmezdim. Arada msj mail gelirdi. Yine tercih edebilirim yaniaslında altının alış satış makası açısından en iyisi garanti görünüyor ama garantinin müşteri hizmetlerinden de bankacılığından da , sürekli mesajlarından da hoşlanmadığım için hiç düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?