- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.681
Evet bende hoşnut değilim çünkü ben 1.200 tl ile 1 ata + 1 çeyrek almayı planlamıştım.Sormakaramelli_turta altının bu kadar yükselmesinden hiç hoşnut değilim. Yani bu kadar hızlı şekilde olmamalı. Bizim milletimizin birikim anlayışı altın, hediye anlayışı altın yani. Bende altın usulü yapıyorum. Allah yardımcımız olsun
Canım heralde zamanın a sıkıntıya sokmuş senin ki sende müdahale etmişsin tebrik ederim. inan kadınlar daha farkında her seyinBızim gelir de 10bine yaklasiyor fakat 3 bin faizli borclara gidiyor malesef
2bin birikim. 1300 de ev kredim var
Kartlar ve maas kartlari bende. Eşime harçligi ben veriyorum
Daha güvenmem ben ona para
Savurgan iradesiz
Ayda 1-2kezde başina kalkar stresimi atarim
Ben maas ve para işlerini eşime birakmistimCanım heralde zamanın a sıkıntıya sokmuş senin ki sende müdahale etmişsin tebrik ederim. inan kadınlar daha farkında her seyin
haydi birlikte biriktirelim de. canım çok faydan oldu bana teşekkür ederimNerde merak ettim
Aferin şekerim sanaBızim gelir de 10bine yaklasiyor fakat 3 bin faizli borclara gidiyor malesef
2bin birikim. 1300 de ev kredim var
Kartlar ve maas kartlari bende. Eşime harçligi ben veriyorum
Daha güvenmem ben ona para
Savurgan iradesiz
Ayda 1-2kezde başina kalkar stresimi atarim
biz de hep uçurumdan dönüyoruz desem yeridir. bikac aydır sert olmaya başlamıştım burdaki forum sayesinde toparlicam insBen maas ve para işlerini eşime birakmistimyapamadi batirdi bizi resmen
Annem herşeyi kocana deme der. Ayri yerde mutlaka paran olsun derAferin şekerim sana
Helal sana, güvenmemek lazım zaten birikim ile arası olmayan erkeklere.
Bende güvenmiyorum kocama
Ben acaba habèri olmadan 1 çeyrek kendime atsam diyorum sonra kendimi kötü kadın hissediyorumAferin şekerim sana
Helal sana, güvenmemek lazım zaten birikim ile arası olmayan erkeklere.
Bende güvenmiyorum kocama
haydi birlikte biriktirelim de. canım çok faydan oldu bana teşekkür ederim[/QUOTE
Rica ederim
Daha bu grupta cok para biriktiriiz hepimiz insallah
Olmaz mı var tabi bizde de varMüdahale etgim. Şuan iyi .hersey yolunda
Aslinda bu durum bana ders oldu
Sıkıntı yasamasaydik ben asla düzelmezdim
Bende savurgandim. Suçun büyuğu bendeydi aslinda
İpin ucunu kaçirmamak lazim. Neyse biz erken farkettik sayilir. Bizim akraba trilyonunu kaybettibiz de hep uçurumdan dönüyoruz desem yeridir. bikac aydır sert olmaya başlamıştım burdaki forum sayesinde toparlicam ins
Zaten oýle diyor. Biŕlikte yemedik miOlmaz mı var tabi bizde de var
Çatır Çatır yedik hep paraları
Annene hak veriyorum kadının her zaman kendine aiti de olmalı, bencillik değil bu.Annem herşeyi kocana deme der. Ayri yerde mutlaka paran olsun der
Zaten oýle diyor. Biŕlikte yemedik mi
Erkekler biraz öyle canım.Çok şükür sormaz bile. Bozsam yesem haberi olmaz o derece. Hiç para muhabbeti yazmaz. Birikime karşı değil ama benim gibi heves yapmadı. Aralık ayı oda yollayacak bana, ben birikime inşallah. Çoğu gider eşimde. Benim maaş boşta sayılır. Benimde gereksiz harcamlarım oluyor maalesef. Her ay anneme bir tutar vermem gerekiyor. O sorumluluğum da var.
En az 3000lik altınErkekler biraz öyle canım.
Kadınlar bu konuda daha iyi onlardan.
Annen için desteğini de takdir ettim
Aylık ne kadar hedefin var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?