Evet bende hoşnut değilim çünkü ben 1.200 tl ile 1 ata + 1 çeyrek almayı planlamıştım.
Ama o zaman ata 950 idi.

Hatta 4 kasımda atayı 990 dan almışım, bir ayda 100 tl yükselmiş. sürekli not alıyorum. Kaçtan aldığımı görmek için.

Canım heralde zamanın a sıkıntıya sokmuş senin ki sende müdahale etmişsin tebrik ederim. inan kadınlar daha farkında her seyin

Aferin şekerim sana
Helal sana, güvenmemek lazım zaten birikim ile arası olmayan erkeklere.
Bende güvenmiyorum kocama

Annem herşeyi kocana deme der. Ayri yerde mutlaka paran olsun der
Annene hak veriyorum kadının her zaman kendine aiti de olmalı, bencillik değil bu.

T tatlu
Yo, kötü hissetmene gerek yok çünkü her ay ayırdığın miktarı gizli birşey için harcamauacaksın. Geleceğiniz için, yatırımlık.. Birçoğumuz yapıyoruz, eşim artık sormuyor bile güveniyor bana ama ben değiştim. Değişmeyen o, ben ona para anlamında güvenmiyorum

Zaten oýle diyor. Biŕlikte yemedik mi

Benimki de öyle diyordu sen harcamadın mı??
Harcadım hem de çok...

Çok şükür sormaz bile. Bozsam yesem haberi olmaz o derece. Hiç para muhabbeti yazmaz. Birikime karşı değil ama benim gibi heves yapmadı. Aralık ayı oda yollayacak bana, ben birikime inşallah. Çoğu gider eşimde. Benim maaş boşta sayılır. Benimde gereksiz harcamlarım oluyor maalesef. Her ay anneme bir tutar vermem gerekiyor. O sorumluluğum da var.

Erkekler biraz öyle canım.
Kadınlar bu konuda daha iyi onlardan.
Annen için desteğini de takdir ettim
Aylık ne kadar hedefin var canım?

Erkekler biraz öyle canım.
Kadınlar bu konuda daha iyi onlardan.
Annen için desteğini de takdir ettim
Aylık ne kadar hedefin var canım?
En az 3000lik altın karamelli_turta . ev peşinatı yapmam lazım yaşım 30u vuruyor. Çocuk yok, ev yok. Bi uygun yollu araba alabildik. Ev eşya borçları ödendi filan. Annemede 300 400 veriyorum aylık değişiyor

Kizlar bnde 3 aydir sizlerleyim birikim yapabildim mi pek yapamadim ama en azindan ev aldigimiz su surecte bir cok ekstra masraf cikti.onlarida borclanmadan odeyebildik.kimseye muhtac olmadik cok sukur
Bnm su 4 aylik surecte hedefim 4 ceyrekcikti simdilik onuda yapmadim ama bu ay ekstradan sinav gorevim +bebegimin dogum parasi gelecek onlari alip 3 ceyrege tamamlamayi dusunuyorum
Bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…