- 27 Mart 2017
- 102
- 139
- 103
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.001
Bende ayni fikirdeyimAynen kart olunca insan bedava aliyormus gibi hissediyor
kismen yaptim sigara gibi bu da ya birde daha kargolanmadi ya pisman olmadim. Ama alsam birgun kulllansam pisman olabilirimYapmaaa sakınnn :))
uff uff cidden bir hesap bir birikim istegi olmali beni bi okuyun ufleyin kizlar. Cok harciyom acaba maas gelir gelmez hemen mi bir birikim yapsam az meblag biraksam onla yetinsem yoksa ay bitince kalanlarla mi ki bende kalmaz oyle yapsam fikir fikir bir fikirBu gece bekle iyice düşün. 3 tane gram alırsın :))
altini hic ibternettten almam kiCanım bende babanla aynı fikirdeyim ihtiyacın yoksa hiç masraf çıkarma kendine onun yerine gr altın al ya da üstüne biraz ekle yarım altın alreklamlar içinde önerim bi süre alışveriş sitelerinde altınlara tam ceyrek cumhuriyet altın bilezik vs bunlara bak reklarda da bunları görmeye başlıycaksın hemde altın gördükçe daha çok heveslenirsin
kredi karti benide mahvetmisti simdi sanal kart kullanyom alisverislerimi nakit yapyomGunaydin kizlar
Dun kumbarama 100 tl attim
80 liram kaldi ayin 15 ine kadar yeter
Bu ay krediye yuklenmedim alacaklarimida nakitle aldim
Nakit parayla alinca insan kiyamiyor harcamaya
Mesela dun markete gittim kartim olmayinca 1 ekmek marul aldim kartim yanimda olsaydi kesin bir suru sey alirdim.
Su ana kadar kredi kartimdan 300 lira harcamisim ayin 19 u kesim tarihi 10 gun kalmis.hic kullanmayi dusunmuyorum.gecen ay 1000 e yakindi esiminkide 2000 civari oluyor cikamiyoruz isin icinden.boyle guzel oldu insallah devami gelir
Ayrica kredi kartina cok borc yapan hanimlar en guzeli karti yaninda tasimamakmis
hangi banka acaba154ten 7gr aldim
isbankasindan gram bazli adet hesapli degilmiydi altinlar yani 1 gram 2 adet yani 2 gram degilmi oyle kismi larayla 0.42gram alinabilyormu bacimBiraz önce iş bankasından 1 gramını 153,88 e aldım. Sonra gram hesabım küsüratlı görünüyordu, düzleyeyim dedim 0.42 gram aldım iki işlem arasında 1 dakika olmadı gramı 153,82 ye düştü.
ennparaya iyi diyolar eft ucreti vs de yok ya dolara guvenemiyom uzun vadede altin kaybetttirmiyor ama dolar belirsizbende hem vadeli hemde yanında bır hesap daha acabılmek ıcın enparaya katıldım , altın hesabımı dolarmı dersınız
Benim gibi. Biri iscilikten dolayi vazgecmistim yoksa bende istiyom hemde 22 ayar olmali6 gr alacak parayı tutuyorum, 15inden önce alabilirsem alcam bakalım
Kızlar geçen hafta kuyumcudan pul zincir beğendim. 4.75 gram tarttı. ne kaç cm diye sorum ne de kac ayar. nakit alırsam 730'a bırakırım dedi. ama bilmiyorum çok gibi geldi bana. bu aralar altın zincire taktım bakalım
belirleyelim evetGünaydin herkese.
Hersey günlük pahalaniyor
Onceden kenara attigim miktari artik atamicam
Para eriyip gidiyor alim gucu azaliyor
2018 hedeflerimizi artik belirlsmeye başlasak mi
İyi eğlenceler canım size...Günaydın kizlar, mutlu hafta sonları
Ben ufak bir haftasonu kaçamağı için yola çıkıyorum
Hepimize mutlu hafta sonları
Selam şeker, hedeflerimizi belirlemeye başlayabiliriz, bende onun için de ayrı bir liste yazarımGünaydin herkese.
Merhaba canımm...Merhaba kızlarrr :)
Yaparsın tabiki maas gelir gelmez git hemen bir çeyrek al cnm.kismen yaptim sigara gibi bu da ya birde daha kargolanmadi ya pisman olmadim. Ama alsam birgun kulllansam pisman olabilirim
uff uff cidden bir hesap bir birikim istegi olmali beni bi okuyun ufleyin kizlar. Cok harciyom acaba maas gelir gelmez hemen mi bir birikim yapsam az meblag biraksam onla yetinsem yoksa ay bitince kalanlarla mi ki bende kalmaz oyle yapsam fikir fikir bir fikir
altini hic ibternettten almam ki
kredi karti benide mahvetmisti simdi sanal kart kullanyom alisverislerimi nakit yapyom
hangi banka acaba
isbankasindan gram bazli adet hesapli degilmiydi altinlar yani 1 gram 2 adet yani 2 gram degilmi oyle kismi larayla 0.42gram alinabilyormu bacim
ennparaya iyi diyolar eft ucreti vs de yok ya dolara guvenemiyom uzun vadede altin kaybetttirmiyor ama dolar belirsiz
Benim gibi. Biri iscilikten dolayi vazgecmistim yoksa bende istiyom hemde 22 ayar olmali
belirleyelim evet
Evet cok pahalanıyor her şey aldığım aynı peynir 1 hafta sonra kg 3 tl zamliydi.Günaydin herkese.
Hemde güzel düstuAltın dusmus mu?
Süpermiş bende garanti ve vakıfdan vardı hesap bir bakayim onlarda varsa tamam süper olur para hesabı alırım. Tesekkkurler bilgi için bacimkgokce Gram seçeneğini seçiyorsun. 1 gram olarak değil de 0,42 yazıyorsun veriyor. İstersen 0,50 al. yani ne kadar param varsa o kadar alıyorum. tam tersi de oluyor mesela 100 liran mı var 100 liralık altın alıyorsun tabi ki 1 gramın altında oluyor.
Ben halkbank kullanıyorum internet bankacılığından aştın hesabı açabildim. Hesaplarım kısmında altın hesabı oluyor. Oraya tıklayarak dene istersenAltın dusmusken ben de almak istiyorum ama altın hesabım yok. Akbank internet bankacılıgı kullanıyorum, internet bankacılıgından altın hesabı acabiliyor muyum yoksa illa subeye mi gitmeliyim?
Günaydin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?