6 gr alacak parayı tutuyorum, 15inden önce alabilirsem alcam bakalım

Kızlar geçen hafta kuyumcudan pul zincir beğendim. 4.75 gram tarttı. ne kaç cm diye sorum ne de kac ayar. nakit alırsam 730'a bırakırım dedi. ama bilmiyorum çok gibi geldi bana. bu aralar altın zincire taktım bakalım

Hayırli akşamlar kizlar net im yok ya bugün 1050 liradan 3. Tane ata aldım şükür daha da düşecek bence i yüzden parça parça alıyorum inşallah 1150 ye çıkıncaya kadar tutup öyle sayacağım bu eklediğimiz dusus geldi çok bekletme sukur

Yapmaaa sakınnn :))
kismen yaptim sigara gibi bu da ya birde daha kargolanmadi ya pisman olmadim. Ama alsam birgun kulllansam pisman olabilirim

Bu gece bekle iyice düşün. 3 tane gram alırsın :))
uff uff cidden bir hesap bir birikim istegi olmali beni bi okuyun ufleyin kizlar. Cok harciyom acaba maas gelir gelmez hemen mi bir birikim yapsam az meblag biraksam onla yetinsem yoksa ay bitince kalanlarla mi ki bende kalmaz oyle yapsam fikir fikir bir fikir

altini hic ibternettten almam ki

kredi karti benide mahvetmisti simdi sanal kart kullanyom alisverislerimi nakit yapyom

154ten 7gr aldim
hangi banka acaba

Biraz önce iş bankasından 1 gramını 153,88 e aldım. Sonra gram hesabım küsüratlı görünüyordu, düzleyeyim dedim 0.42 gram aldım iki işlem arasında 1 dakika olmadı gramı 153,82 ye düştü.
isbankasindan gram bazli adet hesapli degilmiydi altinlar yani 1 gram 2 adet yani 2 gram degilmi oyle kismi larayla 0.42gram alinabilyormu bacim

bende hem vadeli hemde yanında bır hesap daha acabılmek ıcın enparaya katıldım , altın hesabımı dolarmı dersınız
ennparaya iyi diyolar eft ucreti vs de yok ya dolara guvenemiyom uzun vadede altin kaybetttirmiyor ama dolar belirsiz

Benim gibi. Biri iscilikten dolayi vazgecmistim yoksa bende istiyom hemde 22 ayar olmali
Günaydin herkese.
Hersey günlük pahalaniyor
Onceden kenara attigim miktari artik atamicam
Para eriyip gidiyor alim gucu azaliyor
2018 hedeflerimizi artik belirlsmeye başlasak mi
belirleyelim evet

Günaydın kizlar, mutlu hafta sonları
Ben ufak bir haftasonu kaçamağı için yola çıkıyorum
Hepimize mutlu hafta sonları
İyi eğlenceler canım size...
Günaydin herkese.
Selam şeker, hedeflerimizi belirlemeye başlayabiliriz, bende onun için de ayrı bir liste yazarım
Merhaba kızlarrr :)
Merhaba canımm...
Yaparsın tabiki maas gelir gelmez git hemen bir çeyrek al cnm.

Günaydin herkese.
Evet cok pahalanıyor her şey aldığım aynı peynir 1 hafta sonra kg 3 tl zamliydi.
hiç ucuz bir şey yok.

kgokce Gram seçeneğini seçiyorsun. 1 gram olarak değil de 0,42 yazıyorsun veriyor. İstersen 0,50 al. yani ne kadar param varsa o kadar alıyorum. tam tersi de oluyor mesela 100 liran mı var 100 liralık altın alıyorsun tabi ki 1 gramın altında oluyor.

Süpermiş bende garanti ve vakıfdan vardı hesap bir bakayim onlarda varsa tamam süper olur para hesabı alırım. Tesekkkurler bilgi için bacim

Altın dusmusken ben de almak istiyorum ama altın hesabım yok. Akbank internet bankacılıgı kullanıyorum, internet bankacılıgından altın hesabı acabiliyor muyum yoksa illa subeye mi gitmeliyim?

Altın dusmusken ben de almak istiyorum ama altın hesabım yok. Akbank internet bankacılıgı kullanıyorum, internet bankacılıgından altın hesabı acabiliyor muyum yoksa illa subeye mi gitmeliyim?
Ben halkbank kullanıyorum internet bankacılığından aştın hesabı açabildim. Hesaplarım kısmında altın hesabı oluyor. Oraya tıklayarak dene istersen

Günaydin herkese.

Bence 30 aralıkta aralık ayı birikimlerimizi bildirip 2018 hedeflerini listeleyelim karamelli_turta sen ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…