- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.665
- 43
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.241
ben memmunum marttan beri kullaniyirum . kurları diğer bankalara gore daha dusuk yada bana hep oyle denk geldikuveytten altın hesabı açtırsammıki ya
bende hatayi 164 lere çıktığı zaman bozdurmamakla yaptım aslına . gerçi ben uzun vadeli aldim yine hatri sayilir kârım var ama yüksekten bozup simdi alsaydim 10Anladim canim.Allah bereket versin.ben riske giremiyorum.belki yaza bu paraya ihtiyacim olacak.onin icin yaza kadar düserse çok zarar ederim.yüklü bi miktar alacam.
Evet.ama insan güvenemiyor.165 e çıkinca düsecegini öngeremiyoruz ki.daha da yükselecek zannediyoruz.benim hatamda elimde nakitle durmak.biseylere bağlamadim.düsükken altin alacaktim ama nerden bilcektim böyle yükselecegini.bende hatayi 164 lere çıktığı zaman bozdurmamakla yaptım aslına . gerçi ben uzun vadeli aldim yine hatri sayilir kârım var ama yüksekten bozup simdi alsaydim 10
12 gr fazla olacaktı
İş durumunda aksama olduBen de ozledim. Suruden ayrıldım kurt kaptı
Aynen canım borçlarımı odeyeceğim. Oraya borç buraya borç derken baya açıldım. Eşimin iş durumunda sorun var. İnşallah yeter bakalım ne kadar çıkacak. Hatta şimdi açayım yaa. Merak da ettim...
Beni tut canım. Her gün durt beni.
Aynen canım sigorta kesilince çok yüksek tuttu hastaneler ilaçlar.İş durumunda aksama oldu
Hastalıklar atlattınız zorunlu harcamalar oldu canım
Yeter ki sağlık olsun yaparsın inşallah
Gereksiz şeyler Almamaya dikkat etsen yine üç beş yapılır birşeyler
altin her zaman kazandiriyor tabi alip unutmak lazim ben toplu olarak 85.5 den almistim . yine kârdayım . ama hicbirsey icin gec degil .hastalık kaza bela olmasin da para bi şekilde kendini toparliuriEvet.ama insan güvenemiyor.165 e çıkinca düsecegini öngeremiyoruz ki.daha da yükselecek zannediyoruz.benim hatamda elimde nakitle durmak.biseylere bağlamadim.düsükken altin alacaktim ama nerden bilcektim böyle yükselecegini.
Anladım anladım anlamazmıyımAynen canım sigorta kesilince çok yüksek tuttu hastaneler ilaçlar.çok şukur yine ödedik. Ama onların dışında da ben çok fazla şey aldım.. Anladın sen... Kendime almadım satarım diye aldım ama çok fazla abarttım
Ben takip etmedim düştü mu şimdi altın.Evet.ama insan güvenemiyor.165 e çıkinca düsecegini öngeremiyoruz ki.daha da yükselecek zannediyoruz.benim hatamda elimde nakitle durmak.biseylere bağlamadim.düsükken altin alacaktim ama nerden bilcektim böyle yükselecegini.
Evet gramı 163 lere çıkmıştı amaBen takip etmedim düştü mu şimdi altın.
Maşallah yaa. Baya düşmüşEvet gramı 163 lere çıkmıştı ama
Bu hafta düştü 153 lere
Alırken toplu alıyoruz satarken birer ikişer.. Ama bundan sonra hiç almazsam satılanı kumbaraya atarsam toplarım sanırım. Kumbaradan çıkan borcumu ödemeye yetiyor. Ama işte onla altın alsam daha çok kazanırdım aslındaAnladım anladım anlamazmıyım
Şu tezgahın solundaki mercan kapaklılara yorum yapmadım hiç farkettin mi bilmiyom ama...
Hiç satamadın mı peki
Ben cok zarar ettim.ama dedigin gibi Allah kazadan beladan esirgesinaltin her zaman kazandiriyor tabi alip unutmak lazim ben toplu olarak 85.5 den almistim . yine kârdayım . ama hicbirsey icin gec degil .hastalık kaza bela olmasin da para bi şekilde kendini toparliuri
Allah bereketini versin inşaallah canım152,75 den 3 gram aldım. Galiba ben bu tasarruf işini başarmaya başladım
Yarın Fed, diğer gün TCMB açıklama yapacak onların söylemlerine göre bir iki gün yine hareketli olabilirkızlar yakim zamanda artar mi acaba altın. güvenilir yorum yapan siteler falan var mı acaba tabiki %100 tutmaz tahminler ama yine de fikir sahibi olmak ıyidr
eklenmiştir hoşgeldin tekrar bacimHoşbuldummm :) şimdi ne yapmam gerekiyor:)
inişte desene152,77 olmş
olsun sağlık olsun bacım.bende usttte al alttan çıkar kumbarasina karşıyım. 1 yıl olucak Nisan'da kumbarasina bakalım kaç TL çıkacak ama yaz hedefi ramazan bayram birikimiSelam kızlar nasılsınız.
Valla ben buradan koptum açıldıkça açıldım. Çok fena battım.
Bu hafta kumbaramı açacağım mecbur bakalım ne kadar çıkacak çok merak ediyorum. Yılbaşında sizinle açmak istiyordum ama olmadı.
Kızlar yaa bana mukayyet olun etiketleyip peşime düşün nolur yaa. Çok açıldım battım resmen
boşver bacım. 2018 için aramıza hosgeldinSelamAnka iyiyiz sen nasılsın cnm?
Özledik seni..
Kumbarayı ihtiyaç için mi açacaksın?
Ocakta sıfırdan başlarsın.
bakarsan iki ay için harika attmisssjn. Desene 12 ay atsan ciddi bir meblağ çıkacak. Haydi sil baştan diyelim.karamelli_turta 730 çıktı kumbaradan. Eylul ve ekim ayında attıklarım. Kasım aralıkta hiç atamadım. borçlarımı kapatıp 0 dan başlıyorum bakalım.
Diğer tarafa yazdım kızlar orda olmayanlar için buraya belirtmek istedim.asagiyi okuyunuz.Yarın Fed, diğer gün TCMB açıklama yapacak onların söylemlerine göre bir iki gün yine hareketli olabilir
Genel olarak yıl sonuna kadar dolardan kaynaklı düşüş öngörülüyor diyorlar
Bereketli olsun152.64 den 20 gr aldim . kuveytturk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?