kuveytten altın hesabı açtırsammıki ya
ben memmunum marttan beri kullaniyirum . kurları diğer bankalara gore daha dusuk yada bana hep oyle denk geldi
. bir gram limitide yok 50 tl lil bile aliyorsun ve çeyrek hesabi da var çeyrek de birikim yapabiliyorsun . mesela piyasa baktım hep 249 252 arasi çeyrek bugun bankanın satisi 246 tl ydi

Anladim canim.Allah bereket versin.ben riske giremiyorum.belki yaza bu paraya ihtiyacim olacak.onin icin yaza kadar düserse çok zarar ederim.yüklü bi miktar alacam.
bende hatayi 164 lere çıktığı zaman bozdurmamakla yaptım aslına . gerçi ben uzun vadeli aldim yine hatri sayilir kârım var ama yüksekten bozup simdi alsaydim 10
12 gr fazla olacaktı

bende hatayi 164 lere çıktığı zaman bozdurmamakla yaptım aslına . gerçi ben uzun vadeli aldim yine hatri sayilir kârım var ama yüksekten bozup simdi alsaydim 10
12 gr fazla olacaktı
Evet.ama insan güvenemiyor.165 e çıkinca düsecegini öngeremiyoruz ki.daha da yükselecek zannediyoruz.benim hatamda elimde nakitle durmak.biseylere bağlamadim.düsükken altin alacaktim ama nerden bilcektim böyle yükselecegini.

İş durumunda aksama oldu
Hastalıklar atlattınız zorunlu harcamalar oldu canım
Yeter ki sağlık olsun yaparsın inşallah
Gereksiz şeyler Almamaya dikkat etsen bile yine üç beş yapılır birşeyler

İş durumunda aksama oldu
Hastalıklar atlattınız zorunlu harcamalar oldu canım
Yeter ki sağlık olsun yaparsın inşallah
Gereksiz şeyler Almamaya dikkat etsen yine üç beş yapılır birşeyler
Aynen canım sigorta kesilince çok yüksek tuttu hastaneler ilaçlar. çok şukur yine ödedik. Ama onların dışında da ben çok fazla şey aldım.. Anladın sen... Kendime almadım satarım diye aldım ama çok fazla abarttım

altin her zaman kazandiriyor tabi alip unutmak lazim ben toplu olarak 85.5 den almistim . yine kârdayım . ama hicbirsey icin gec degil .hastalık kaza bela olmasin da para bi şekilde kendini toparliuri

Anladım anladım anlamazmıyım
Şu tezgahın solundaki mercan kapaklılara yorum yapmadım hiç farkettin mi bilmiyom ama...
Hiç satamadın mı peki

Anladım anladım anlamazmıyım
Şu tezgahın solundaki mercan kapaklılara yorum yapmadım hiç farkettin mi bilmiyom ama...
Hiç satamadın mı peki
Alırken toplu alıyoruz satarken birer ikişer.. Ama bundan sonra hiç almazsam satılanı kumbaraya atarsam toplarım sanırım. Kumbaradan çıkan borcumu ödemeye yetiyor. Ama işte onla altın alsam daha çok kazanırdım aslında ayy o mercanlara bayılıyorum ben çok güzeller yaa...,ama yeni almadım ki ben onları. Koyacak yer bulamıyorum sadece

kızlar yakim zamanda artar mi acaba altın. güvenilir yorum yapan siteler falan var mı acaba tabiki %100 tutmaz tahminler ama yine de fikir sahibi olmak ıyidr
Yarın Fed, diğer gün TCMB açıklama yapacak onların söylemlerine göre bir iki gün yine hareketli olabilir
Genel olarak yıl sonuna kadar dolardan kaynaklı düşüş öngörülüyor diyorlar

Hoşbuldummm :) şimdi ne yapmam gerekiyor:)
eklenmiştir hoşgeldin tekrar bacim

inişte desene

olsun sağlık olsun bacım.bende usttte al alttan çıkar kumbarasina karşıyım. 1 yıl olucak Nisan'da kumbarasina bakalım kaç TL çıkacak ama yaz hedefi ramazan bayram birikimi

Selam Anka iyiyiz sen nasılsın cnm?
Özledik seni..
Kumbarayı ihtiyaç için mi açacaksın?
Ocakta sıfırdan başlarsın.
boşver bacım. 2018 için aramıza hosgeldin

karamelli_turta 730 çıktı kumbaradan. Eylul ve ekim ayında attıklarım. Kasım aralıkta hiç atamadım. borçlarımı kapatıp 0 dan başlıyorum bakalım.
bakarsan iki ay için harika attmisssjn. Desene 12 ay atsan ciddi bir meblağ çıkacak. Haydi sil baştan diyelim.

Yarın Fed, diğer gün TCMB açıklama yapacak onların söylemlerine göre bir iki gün yine hareketli olabilir
Genel olarak yıl sonuna kadar dolardan kaynaklı düşüş öngörülüyor diyorlar
Diğer tarafa yazdım kızlar orda olmayanlar için buraya belirtmek istedim.asagiyi okuyunuz.

Kanunun tamamı Resmi Gazete'de yayınlanmıştır, yatırımcıları ilgilendiren bölümse aşağıda yazılı olan kısımdır.

Buna göre sitemizin Ekonomi-Finans-Borsa bölümünde yazanlar, kişilerin kararlarını doğrudan etkileyecek yorum ve tavsiyelerden kaçınmalıdırlar.
Sermaye piyasası araçları: Borsa, Vob, Altın, Döviz piyasası vs. vs.

6362 sayılı SPKn. md.107/2
Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayanlar iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar.” hükmüne yer verilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…