kesinlikle canım eşin olsun yanında hamilelikte zor bir süreç olabiliyor. ben çok zor geçirdim mesela bulantılar, mide yanmaları, diş ağrıları Allah kavuştursun canım inşallah kavuştuk dediğin günü bekliyorum ben de
güzel temennilerin için teşekkür ederim inşallah mutlu olur kızım da tek düşüncem aslında o kreş parasını bir şekilde halledeceğiz yeter ki iyi olsun iyi bakılsın.

Malesef fotoğrafını cekmemistim

Kızlar eşimle konuştum bu yılki birikim hedefim aylık 4 gram altın inşallah. Her ayın 15 inde maaş aldığımızda almayi düşünüyorum. 2 tane evlenecek yaşta kaynim var. En azından onlara 1er bilezik alacak gram altinimiz olsun istiyorum. Ki aylik 4 gramla rahatça alabiliriz .
Ben yatırım ve birikim için çeyrek altın yerine gram altın almayi tercih ediyorum çünkü gram altını Bozdururken alisla satış arasında çok az fark oluyo. Çeyrek altında daha fazla fark oluyo gibimë geldi. Yanılıyor muyum sizce

olsun güzelce alırsın tatil dense ev daha önemli

Bende girmek istiyorum :)
hoşgeldin bacim

Malesef fotoğrafını cekmemistim
vallla gidersen çek bacim

Bende antalya aşığıyım side, belek o tarafları ve otellerini beğendik. Merak ettim canım hangi hotelleri beğendin acaba?

Ben çoğunlukla 6 ay öncesi yapıyorum rezervasyonu. Hem daha uygun oluyor, Hem ödemesi de bitiyor..
Bende girmek istiyorum :)
Hoşgeldin girdin bile 2018 birikim hedeflerimizi belirliyoruz.

Voyage sorgun balayı hotelimizdi

Side hotellerine bayılıyorum lux Gerçekten, o zamanlar bile enfes bir hoteldi.. 12 yıl önce
Diğerlerini de önceden incelemişliğim var hepsi güzel.
Bir de bu yıl fiyatlar inanılmaz uçuk..
Indirimli fiyatlar bile 5000 e falan denk geliyor. İzin tarihlerimiz de anca ocakta söylenir.. O zaman arayışlara daha detaylı bakacağım.

hoşşş buldummm :) beni de haberdar edinnn :)

bİZİM DE BALAYI OTELİMİZ VOYAGE SORGUNDU

Selam kızlar nasılsınız.
Valla ben buradan koptum açıldıkça açıldım. Çok fena battım.
Bu hafta kumbaramı açacağım mecbur bakalım ne kadar çıkacak çok merak ediyorum. Yılbaşında sizinle açmak istiyordum ama olmadı.
Kızlar yaa bana mukayyet olun etiketleyip peşime düşün nolur yaa. Çok açıldım battım resmen

Ahhhhh canım benim sende çok sağol güzel dileklerin için kesin olarak dönsün hemen haber vericem sana kuzum bende eşim yanımda olmadan cesaret edemiyorum canım hamileliğe zaten yalnız olucam yanımda annem gibi birinin bulunma imkanıda yok birde eşim olmazsa çok zorlanırım
Seninde dediğin gibi canım kızının ve sizin mutlu olucanız iyi bi kreşin fiyatı 2.planda kalıyor ama inşallah hem fiyatı hem kalitesi gönlünüze bütçenize göre olur tatlım

Selam Anka iyiyiz sen nasılsın cnm?
Özledik seni..
Kumbarayı ihtiyaç için mi açacaksın?
Ocakta sıfırdan başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…