- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.221
benim de en memnun kaldığım oteldi voyage sorgun, çok kaliteli ve düzgündü. 2012 de gitmiştik biz.Voyage sorgun balayı hotelimizdi
Side hotellerine bayılıyorum lux Gerçekten, o zamanlar bile enfes bir hoteldi.. 12 yıl önce
Diğerlerini de önceden incelemişliğim var hepsi güzel.
Bir de bu yıl fiyatlar inanılmaz uçuk..
Indirimli fiyatlar bile 5000 e falan denk geliyor. İzin tarihlerimiz de anca ocakta söylenir.. O zaman arayışlara daha detaylı bakacağım.
Ben de ozledim. Suruden ayrıldım kurt kaptıSelamAnka iyiyiz sen nasılsın cnm?
Özledik seni..
Kumbarayı ihtiyaç için mi açacaksın?
Ocakta sıfırdan başlarsın.
152,8 suankızlar garantide gram 153.5 alayımmı sizce
almak istiyorum ama fark var diye elim gitmiyor ya kuyumcudada satış 155 miş. en para yokk bende garantide hesabım vardı ordan açtım altın hesabınıda.152,8 suan
Tamam canım Allah kolaylık versin ödenir herşey sağlık olsun.Ben de ozledim. Suruden ayrıldım kurt kaptı
Aynen canım borçlarımı odeyeceğim. Oraya borç buraya borç derken baya açıldım. Eşimin iş durumunda sorun var. İnşallah yeter bakalım ne kadar çıkacak. Hatta şimdi açayım yaa. Merak da ettim...
Beni tut canım. Her gün durt beni.
canım üzme kendini bu kadar rabbim sağlık versin yeterki yerine gelir herşeyOfff evleri batıran gelinnnn derler ya o benimm işte yaa. Nasıl moralim bozuldu şimdi...
Öyle tabii canım.. Ama işte kendimi kontrol edemiyorum ona üzülüyorumcanım üzme kendini bu kadar rabbim sağlık versin yeterki yerine gelir herşey
Allah bereket versin canım. Hayırlı olsun .152.64 den 20 gr aldim . kuveytturk
allah bereket versin hayırlı olsun152.64 den 20 gr aldim . kuveytturk
Allah bereket versin canim.152.64 den 20 gr aldim . kuveytturk
banka üzerinden aldim kur düşüktü . düşer gibi ama daha ne kadar duser emin değilim bende kararsiz kaldim bekledim de . yil sonuna kadar hedefimiz vardı o yüzden düşük yuksek pek bakmadimAllah bereket versin canim.
Nasil 152 den aldin.152 ye düstü mü ki hic?
Ya bende alip almamak konusinda kararsizim daha da duser diye.
Anladim canim.Allah bereket versin.ben riske giremiyorum.belki yaza bu paraya ihtiyacim olacak.onin icin yaza kadar düserse çok zarar ederim.yüklü bi miktar alacam.banka üzerinden aldim kur düşüktü . düşer gibi ama daha ne kadar duser emin değilim bende kararsiz kaldim bekledim de . yil sonuna kadar hedefimiz vardı o yüzden düşük yuksek pek bakmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?