Kredi ödemeniz düşer önce faiz alındığı için fayda sağlamıyor.

Hahahha seninle konuştukça iyice kinleniyorum baaaakkkkk :)))

Kredi ödemeniz düşer önce faiz alındığı için fayda sağlamıyor.
Faiz her aya bölünüyor canım ilk aylar en yüksekten daha sonraları gittikçe düşerek alınıyor. Yani ödemenin başlarında yada ortalarında ara ödeme yaparsan karlısın sona doğru yaparsan yine düşer ama daha cüzzi

Dogru bu acidan dusunmemistim...
Peki sence biriken tl lerimi de 6 bin kadar..
Altina mi cevireyim

Evet biz sona yaklaştığımız için erken ödememix ya da ara ödemede faiz düşmeyecek artık. 60 aydır ödüyoruz bin şükür. Birde erken kapama cezası olucak sanırım

Evet biz sona yaklaştığımız için erken ödememix ya da ara ödemede faiz düşmeyecek artık. 60 aydır ödüyoruz bin şükür. Birde erken kapama cezası olucak sanırım
İhtiyaç kredisi ve konut kredisinde faiz ve erken kapama durumları farklı oluyor. Kapama cezası konut kredilerinde oluyor.
Bir de her bankanın da sistemi ve oranları farklı olduğu için yine değişiklikler oluyor. Kredi kullanılan bankaya danışmak en iyisi sanirim

Aynen birkaç ay 200leri geçer. Sonra rahatlarız yine inşallah
Benim ev hiç isinmiyor o kadar para veriyoruz yine UFO da çalışıyor.
İnşallah bundan sonra gideceğim ev sıcak olur. Walla ahtım var kombiyi kokleyip kar yağarken evde sortla oturcam

Benim ev hiç isinmiyor o kadar para veriyoruz yine UFO da çalışıyor.
İnşallah bundan sonra gideceğim ev sıcak olur. Walla ahtım var kombiyi kokleyip kar yağarken evde sortla oturcam
Bana geçen sene en çok 270 geldi galiba. 2 ay yine 200lerdr geldi. Fena değil ev ısınıyo o fiyatlarda. 3 ay kadar öyle yanıyor maalesef

bizim her daim kisikta olur.kapat ac daha cok harcıyor diye biliyoruz biz.
o yuzde n kapatma derim.

bizim her daim kisikta olur.kapat ac daha cok harcıyor diye biliyoruz biz.
o yuzde n kapatma derim.
Denedik onu, sürekli açık kalınca fatura 100 TL civarı fazla geldi. Biz de evden çıkarken kapatmaya karar verdik
Evin ısınma problemi var alt ve üst kattakiler de yakmiyor onun için ne yaparsam yapayım fatura yuksek, ev soğuk

Topikcek yeni yıla çok iddialı giriyoruz bakalım hadı hayırlısı allah utandırmasın hiçbirimizi
amin inşallah bacim

tüm.maasi yatırıma vereyim yani.bereketli ola bacim

tutumluannne bebecruz ve zebramoda ben sattım. Oğlumun sıfır ürünlerini.ikinci eller gitmedi pek.site güvenilir para yatıyor ama komisyon ücretleri çok. Bebecruz yuzde20 tutumluannne 15 zebramoda yuzde 10 TL iidi şimdi bıraktım çok bağımlılık yapıyordu.kasiyordu telefonumu sildim gittti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…