- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.401
Kredi ödemeniz düşer önce faiz alındığı için fayda sağlamıyor.bise sormak istiyorum bizimde 30 aylik bi kredimiz var daha 4.taksitini oducez de merakimdan soruyorum smdi bi yandan az cok altin biriktirmeye calisiyorum diyelm ki on bin oldu.gdip bankaya kredi icin yatirsam faiz anlaminda bana yardmci olurmu? arkadaslarim banka once faizi aliyo zaten bi faydasi olmaz ara odeminin dediler sadece aylik taksit duser dediler siz ne dusunuyosunu? kredim 68binlira 30 aylik
Hahahha seninle konuştukça iyice kinleniyorum baaaakkkkk :)))Misafir sıcak sıcak otursun, Zeynep nöbete gitsin:)
Evde yokuz diye sabah işe giderken kapatırım ben. Haftasonu hariç hiç 24 saat açık kalmaz. Ki daha havalar da tam sogumadi sürekli yanmıyor, bakalım bu ay ne olacak
Yooook yoook denedim ben bisey, okuma sen benim yazdıklarımı:))Hahahha seninle konuştukça iyice kinleniyorum baaaakkkkk :)))
Ne iş yapıodun canım sen. Ben kaçırmışım.Benim full açık malum misafirrrrrmesela normalde yarın 24 saat nöbetçiyim
Faiz her aya bölünüyor canım ilk aylar en yüksekten daha sonraları gittikçe düşerek alınıyor. Yani ödemenin başlarında yada ortalarında ara ödeme yaparsan karlısın sona doğru yaparsan yine düşer ama daha cüzziKredi ödemeniz düşer önce faiz alındığı için fayda sağlamıyor.
Sağlıkçıyım canım 112deyim. Evet bana geçen ay 88 gelmiş. Az yakmıştım. Bu ay Allah bilir artık.Ne iş yapıodun canım sen. Ben kaçırmışım.
Ben pek yakmıyorum ama 80 gelir diye düşünüyorum.hiç yakmadığım halde bulur sanırım
5 lt birikirken para değer kaybrtmez mi. Mesela 250 birikti gider altın hesabına yatırırsın ama bidobda açamazsın değer kaybedebilir bu sürede. Ben küçük ped şişede biriktiriyorum dolunca gram alıyorum ya da sepet yap kendine hepsinden olsun.
Evet biz sona yaklaştığımız için erken ödememix ya da ara ödemede faiz düşmeyecek artık. 60 aydır ödüyoruz bin şükür. Birde erken kapama cezası olucak sanırımFaiz her aya bölünüyor canım ilk aylar en yüksekten daha sonraları gittikçe düşerek alınıyor. Yani ödemenin başlarında yada ortalarında ara ödeme yaparsan karlısın sona doğru yaparsan yine düşer ama daha cüzzi
Allah yardımcın olsun canım.Sağlıkçıyım canım 112deyim. Evet bana geçen ay 88 gelmiş. Az yakmıştım. Bu ay Allah bilir artık.
Onu bilmiyorum baya oldu ben bu işleri araştoralı. Değişikliklerde vardır illakiEvet biz sona yaklaştığımız için erken ödememix ya da ara ödemede faiz düşmeyecek artık. 60 aydır ödüyoruz bin şükür. Birde erken kapama cezası olucak sanırım
İhtiyaç kredisi ve konut kredisinde faiz ve erken kapama durumları farklı oluyor. Kapama cezası konut kredilerinde oluyor.Evet biz sona yaklaştığımız için erken ödememix ya da ara ödemede faiz düşmeyecek artık. 60 aydır ödüyoruz bin şükür. Birde erken kapama cezası olucak sanırım
Aynen birkaç ay 200leri geçer. Sonra rahatlarız yine inşallahAllah yardımcın olsun canım.
Kış çok yüklü geçiyor. Aldıklarımız doğalgaza gidiyor.bu aydan sonra 200 leri görürüz bizde
Benim ev hiç isinmiyor o kadar para veriyoruz yine UFO da çalışıyor.Aynen birkaç ay 200leri geçer. Sonra rahatlarız yine inşallah
Bana geçen sene en çok 270 geldi galiba. 2 ay yine 200lerdr geldi. Fena değil ev ısınıyo o fiyatlarda. 3 ay kadar öyle yanıyor maalesefBenim ev hiç isinmiyor o kadar para veriyoruz yine UFO da çalışıyor.
İnşallah bundan sonra gideceğim ev sıcak olur. Walla ahtım var kombiyi kokleyip kar yağarken evde sortla oturcam
bizim her daim kisikta olur.kapat ac daha cok harcıyor diye biliyoruz biz.Misafir sıcak sıcak otursun, Zeynep nöbete gitsin:)
Evde yokuz diye sabah işe giderken kapatırım ben. Haftasonu hariç hiç 24 saat açık kalmaz. Ki daha havalar da tam sogumadi sürekli yanmıyor, bakalım bu ay ne olacak
Geçen sene 260 verdik, bu sene daha yüksek olacak galibaBana geçen sene en çok 270 geldi galiba. 2 ay yine 200lerdr geldi. Fena değil ev ısınıyo o fiyatlarda. 3 ay kadar öyle yanıyor maalesef
Hadi bakalım aç kapat nasıl gelecek karlı olacak mı senin faturan gelince öğrencezGeçen sene 260 verdik, bu sene daha yüksek olacak galiba
Denedik onu, sürekli açık kalınca fatura 100 TL civarı fazla geldi. Biz de evden çıkarken kapatmaya karar verdikbizim her daim kisikta olur.kapat ac daha cok harcıyor diye biliyoruz biz.
o yuzde n kapatma derim.
amin inşallah bacimTopikcek yeni yıla çok iddialı giriyoruz bakalım hadı hayırlısıallah utandırmasın hiçbirimizi
tüm.maasi yatırıma vereyim yani.bereketli ola bacimSelam hanimlar. Yarin maas gunu, 20 gr altin, bir de ceyrek almayi dusunuyorum. 2018 hedefim h.sonu butce planimizdan sonra daha net olur. Kabataslak 180-200 gr altin ve 12-15 ceyrek seklinde olabilir. Helalinden ve bereketli kazanclarimiz olsun insallah
tutumluannne bebecruz ve zebramoda ben sattım. Oğlumun sıfır ürünlerini.ikinci eller gitmedi pek.site güvenilir para yatıyor ama komisyon ücretleri çok. Bebecruz yuzde20 tutumluannne 15 zebramoda yuzde 10 TL iidi şimdi bıraktım çok bağımlılık yapıyordu.kasiyordu telefonumu sildim gitttiSelam kıxlar hedefleri yazmışsınıx. Kotam çok az sık takip edemiyorum hesap kesiminden sonra aktif olucam.
Hedefim 36 gram altın. Kumbara ve ev alabilmek.tabi ev alırsak gram biriktirebilirmiyim bilmiyorum o da yatırım sonuçta. (6 ay birikim yapıp mevcut krediyi kapatıcaz aslında 6 aydan sonrada arabayı satıp yatırımlık ev almayı planlıyoruz.)
Yeni bir kredi yeni borç fazlaca düşündürüyor ve korkutuyor ama. Şuan bu şartlarda alabiliyorken alalım yarın neler getirir bilemiyoruz diyoruz eşimle.
Tutumlu . annefen ürün satan oldumu kızlar güvenilir mi
Bir de ttnetin cep tel tariflerinden kullanan var mı hat çekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?