- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.441
Başka evlerimi var belki annelerine gidiyorlardır. 6 tl. Faturam hiç olmadı. Yazın memlekete bile gitsem 10 15 geliyorBenim alt kattakiler eve yatmadan yatmaya geliyor faturaları alırken baktım onlara 6 TL gelmiş doğalgaz
Kışın çok soğuksa bazen eve uğramıyorlar bile
aynen bnde oyle cok cabuk usuyen bi insanm ama anneme ugruyoruz sık sık esimde gec cikiyo isten eve gelmemiz 10u buluyo. anca iste gelnce yakiyoruzallla allla nerede kalınır ki kış kıs
aaaa çocuk yok ve buradaki herkes hem genç hemde ne kadar bilincliymis . Kendime ders çıkarıyorum ama bende evde ısı dolapta kırmızı et olmazsa olmazım.
annelerine gidiyorlar :) kısın da hafta sonları eve geliyorlar sadece yine annelerinde kalıyorlarAa nerde kalıyolar :))
canim hangi banka senin? ben kuveytten 155.9 a aldim biraz once. 3.65 gram aldim155.85ten 4 gr aldim
Hedefimi de aştim
fizikiye ihtiyacin yoksa tl olarak al bence. ya da alma dursun. ben de dun hesap actirdim kuveytten. gram basina 1.5-2 gibi birsey aliniyor dedi. Bereketli olsun birikimlerinkuveytturk deki altin hesabimdan fiziki altin almak icin komisyon istediler geçen burda birisi de demişti
1 gr 3 tl
5 gr ve katlarına 1.5 tl istediler . bankayı aradim bilgi istedim .
yani 70 gr altimim var 105 tl verip alabilirmisim :))))) ( 50 ve 20 seklinde)
. ya altin çıkınca bozdurup tl çekicem yine düşünce altin alacagim . ya da 105 tl vericem . zaten kâr ettim aldiklarimdan .
hedefim 100 gr yapmaktı . cumhuriyet tamlarım da var onlari bozdurunca hedef tutuyor . kafam karıştı biraz
gunaydin canim sagolasin. 2018 hedeflerimize bana 20 ata ya da 20 binliralik gram yazabili misin?Günaydın kızlar
hayırlı cumalar...
Maaşlarınız bereketli olsun
Dün gece ekledim canım, ilk sayfada..gunaydin canim sagolasin. 2018 hedeflerimize bana 20 ata ya da 20 binliralik gram yazabili misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?