Kızlar çok mutluyum
Hayatımda ilk defa yatırım için altın aldık az önce. Gelmesini beklediğimiz bir para vardı, o geldi ve 156.04 ten 50 gr altın aldık eşimle. Bir miktarda Euro almak niyetindeyiz. Bakalım onu da alırsak yazarım.
İnşallah hayırlı olsun altınımız, içim içime sığmıyor.
2018 için 4 aylık hedef olarak bende 10 gr altın hedefi koyuyorum. Tabi bu artar da azalmaz inşallah. Beni de dahil eder misiniz listeye?

Vaov süper cok iyi bir adim atmissiniz :)

Vaov süper cok iyi bir adim atmissiniz :)

Evet insanlık için küçük belki ama bizim için çok büyük bir adım oldu :) Ödemeyi beklerken bugün geldi

Normalde altın almaz tl olarak tutardık biz. Ama kaç gündür ben sizin hedeflerinizden bahsettikçe eşime de mantıklı geldi altın aldık :)

Bence de mantıklı 2 yıl evvelki konulara baktım gram altın 105 tl imiş şu anda 156 tl aradaki varka bakarmısınız hemde gram başı bu farksa toplu halde bakınca baya fark olur

Yarin sabah kahvaltiya 3 arkadasim gelecekmis. Eve gidince soyle bir supurur, paspaslarim. Daginigim yok, ev de temiz sayilir aslinda. Sonra da gocmen usulu akitma mayalarim, dolaba atarim. Melemenligim var, onu yaparim. Sucuk kavururum, kahvaltilik cikaririm. Soslu, çikolatalı kek var dondurucuda onu da cikaririm. Allah ne verdiyse yeriz artik. Kisaca bana bu aksam da dinlenme yok

kızlar benim doğalgaz muhabbetinden sonra bayağı laf lafı açmış. kayınvalide hala bizde her gün gidecek oluyor gitmiyor. gidince daha rahat yazarim.
bizde bu eve yaklaşık 1 ay önce taşındık merkezi sistem. bakalim nasil gelecek.

akitma yi nerden biliyorsun sen bakalim :)

afiyet olsun cnm bol muhabbetler. ben bu şehre geldiğimden beri hiç böyle gelip gitmeli kafa dengi ortamım olmadı. kıymetini bil keyfine bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…