Selam hanimlar. Yilin son birikimi 20 gr altin ve 1 ceyrek. karamelli_turta listeye ekleyebilirsin canim. 2017 bizim icin bereketli gecti, firsatlari degerlendirmemizin de payi buyuk. Darisi 2018 yilina insallah. Ocak ayinda spor hocaligini birakiyorum. Bakalim aksamlari ve h.sonu daha az yorularak, oturdugum yerde yapabilecegim bir is var. Tabi ki talep olursa.Hayirlisi

Bereketli olsun insaallah. Allah buyuk. biz de cok cok zor durumdayken esim terfi aldi ve beklemedgimiz kadar iyi bir zam aldi. ben de bu firsati degerlendirmek ve biriktirmek istiyorum insaallah.

Bereketli olsun insaallah. Allah buyuk. biz de cok cok zor durumdayken esim terfi aldi ve beklemedgimiz kadar iyi bir zam aldi. ben de bu firsati degerlendirmek ve biriktirmek istiyorum insaallah.
Durust ve azimli olunca, israf etmeyince, ihtiyac sahiplerini gorup gozetip ya da buna vesile olunca Allah yardim ediyor canim. Insallah gonlunce degerlendirirsin.

Bu arada biz her ay 3000 tl ev kredisi ve 600 tl araba kredisi oduyoruz kizlar. Bunlar da bir birikim degil.mi:)
Tabiki de en güzel birikim onlar
Selam Janita sen Bu konularda çok iyisin zaten canim, önceden beri okudum hep senin yazılarını... Gayet bilinçlisin ve asıl önemli olan bende sizden öğrendim canim
Mutlaka uygun birşeyler bulursun sen, inanıyorum

Altınların hayırlı olsun aralık listemizi yapıyorum o zaman.

Valla ben babannemi dinliyorum. Gencken, cocuk yokken, varsa kucukken ne yapabilirseniz yapin der hep

fizikiye ihtiyacin yoksa tl olarak al bence. ya da alma dursun. ben de dun hesap actirdim kuveytten. gram basina 1.5-2 gibi birsey aliniyor dedi. Bereketli olsun birikimlerin
seninde hayırlı olsun .banka dan almak daha kolay ve güvenilir . ıhtiyaç derken hedefdi oğlumun hissesi oyle niyet ettik bakalim bi kura gore karar vericem

Kızlar altın alan döviz alan arkadaşlar hepinizin birikimleri bol bereketli olsun inşallah karamelli_turta canım bende bu ay 35 $ aldım şimdilik belki eşimin gönderdiği paralardan biraz daha bişeyler yapabilirim benim 4 aylık hedefim 10 gr altın 100 $ dı birebir tutturmadım ama bunun tl karşılıgına denk gelicek şekilde çeşitli fiziki altın $ ve € yaptım 4 aylık hedefimi aştım ve 2017 için plandığım birikimimi de tutturdum çok şükür aferin bana

Aynen oyle canim. Yasam kocum o benim. Fikirlerine cok deger veriyorum
Herkesin babannesi öyle olsa keşke.
Benim babannem evlat ve torun ayrımı yapar -yapıyor da halen.
Amcam ile halamın çocukları, ben ve kardeşlerimden birkaç tık önde tuttu hep.
Çok sıcak değil ilişkimiz ninem ile. Sırf ayrım sebeplerinden.
Sadece bayramdan bayrama...
Evlat ayrımı yapması ne kadar yanlışsa, torun ayrımı yapması daha da yanlış..
Sonuçta kardeşlerim ile ben de onun torunlarıyız...
Hatta bizden olan küçük torunları da onun küçük torunları
Böyle kabullendik.
Ama Çok isterdim tonton bir nene/torun ilişkimiz olsun.

4 ay önce hedefleri yazarken 10 gr altın hedefi koymuştum kendime, hedefi koyarken olur mu yapabilir miyim diye çelişkide kalmıştım
4 ayın sonunda bu hedefimi ve çok daha fazlasını gerçekleştirdim
en önemlisi bunu düzenli olarak yapabildiğimi gördüm ve artık bütçe yaparak para hesabı yapıyorum.
bu 4 ay içerisinde 2 kredi ve bir kredi kartı borcu kapattım. (buradan 2.750 TL elden borcum var ama önümüzdeki ay kapatırım inşallah)

aralık ayı birikimim krediyi kapatınca kalmadı. kumbaradan çıkanlar ile 0,75 gram aldım sadece.
bir miktar daha nakitim gram yapacaktım ama yine yükselmeye başladı
acil durum parama ek olarak dursun şimdilik

Tebrikler bacim ve 2018 için hoşgeldin bacim ... Hangi banka hesabına. Yılda belki de 100 gram birikir böyle gidersen. Hayırlı ola
teşekkür ederim. maaş hesabım olduğu için akbanktan açtım. 2. bebek planlarımız var 2018 için o nedenle hedefimi yüksek tutmadım.

4 aylık hedefim 12 gr altın karamelli_turta yani ocak ayından itibaren her ay 3 gr altın hedefliyorum . Artı kumbara oluşturucam onu da hedeflerimizi buraya yazarken açarım 4 aylık olsun onun süreside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…