- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.316
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.501
ahahha yaşlılık iste biraz hosgor ne yapcan.gündüz kapatıyorum normalde ama kv olunca açık bıraktık ise gidince. eve bi geldim ev yanıyor 28 derece olmus. bi de demez mi oh ısındım. atletle duruyor. yani insan biraz kısar
Canım yaşlı sayılmaz 50 yaşında cin gibi uyanık kadın. hafiza desen super. benle yarışıyor. evde rahatlığı özlüyorum. artık gitse de keyif yapsamahahha yaşlılık iste biraz hosgor ne yapcan.
ohhh super süslen cnm arada ıyidir kendine bakmak böyle zamanlarda. ıyi eglencelerrBende giyindim suslendim kinaya gidiyorum.Uzunnn zamandir boyle suslenmemistim galiba iyi geldi.
Kina bayanlar arasi olduğu için herhalde.
Eşim de ışte tek gidiyorum.
aaa öyle düşünme cnm allah sağlık versin size. oğlun kiminle kalacak evdeIcimde anlamsız değişik bir hüzün oldu.
oğlumu bırakırken hemen girdi içeri opemedim.
aklımdan ya bidaha goremezsem duygusu geçti
teşekkür ederim tatlım.ohhh super süslen cnm arada ıyidir kendine bakmak böyle zamanlarda. ıyi eglencelerr
Bakicisina bıraktım canım 2 3 saatliğine rica ettim.aaa öyle düşünme cnm allah sağlık versin size. oğlun kiminle kalacak evde
ne kadardir sizde ve nede n?Canım yaşlı sayılmaz 50 yaşında cin gibi uyanık kadın. hafiza desen super. benle yarışıyor. evde rahatlığı özlüyorum. artık gitse de keyif yapsam
aaa o zaman içini rahat tut oğlunda kendine uygun vakit gecirecekBakicisina bıraktım canım 2 3 saatliğine rica ettim.
oğlum büyük 8 yaşında kinaya gelmek hiç istemedi.
torunu gelecekmiş ablanin. yaşları yakin oynayacaklar.
1 haftadır bizde. 1 yıl öncesine kadar oğluma bakmak için hep bizde kalıyordu. ben istemiyordum buna rağmen. eşi var bekar çocukları var bizi yalnız bırakmıyor. esim de hata. o yüzden evliliğimiz çok sarsıldı. ben yaşıtlarım kafa dengi kişilerle vakit geçirmeyi seviyorum muhabbeti çok sıkıcı her şeye karışıyor. eşi telefonda kal biraz daha diyor. eşime baban niye anneni çağırmıyor diyorum. annem olmayinca babam rahat ediyor kafa dinliyor diyorne kadardir sizde ve nede n?
geçmiş vallahi.
insan rahat edemiyor dimi bir süreden sonra.
Allah razı olsun o konuda cok şanslıyım cok memnunum öz babanesini eminim bu kadar sevmiyor oğlum.aaa o zaman içini rahat tut oğlunda kendine uygun vakit gecirecek
seni cok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok.benim de sansim yok kv deden yana.0 anlayış oluyor bazilarinda gerçekten.1 haftadır bizde. 1 yıl öncesine kadar oğluma bakmak için hep bizde kalıyordu. ben istemiyordum buna rağmen. eşi var bekar çocukları var bizi yalnız bırakmıyor. esim de hata. o yüzden evliliğimiz çok sarsıldı. ben yaşıtlarım kafa dengi kişilerle vakit geçirmeyi seviyorum muhabbeti çok sıkıcı her şeye karışıyor. eşi telefonda kal biraz daha diyor. eşime baban niye anneni çağırmıyor diyorum. annem olmayinca babam rahat ediyor kafa dinliyor diyor
fiziki olarak cekersen aliyorlar bu ucreti canimgram başına derken bozdururkenmi yoksa fiziki olarak çekerkenmi alıyolar 1.5 2yi canım
inş nefes alirim gidince.seni cok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok.benim de sansim yok kv deden yana.0 anlayış oluyor bazilarinda gerçekten.
inşallah canım.inş nefes alirim gidince.
Oyy kiyamam sana.afiyet olsun cnm bol muhabbetler. ben bu şehre geldiğimden beri hiç böyle gelip gitmeli kafa dengi ortamım olmadı. kıymetini bil keyfine bak canim
Aa ben daha neler biliyorumakitma yi nerden biliyorsun sen bakalim :)
altin hep kazandirir ki 85.5 dan almistim 100 gr . simdi oooooo :)Bence de mantıklı 2 yıl evvelki konulara baktım gram altın 105 tl imiş şu anda 156 tl aradaki varka bakarmısınız hemde gram başı bu farksa toplu halde bakınca baya fark olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?