- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.561
Baktım gördüm bu iş tam bana göre, topik yaptım size
Yok canım aynen devam
Ee sen birikimde bende öncesin o zamanO topikleri de biliyorum. Nerdeyse hepsinde bir dönem katıldım sonra yine harcadım.
Taaaa 2010 da katrem vardı onunla çeyrek alırdık her ay. O zamandan devam etseydim çeyrek zengini olmuştum
Niyetlenmiş ama bir turlu başlayamamış. diyelim.. Kenarda 5 kuruş yok kiEe sen birikimde bende öncesin o zaman
Çok gaza getiriyor onlar.
2017 sonunda sen de başladın artık o zaman.Niyetlenmiş ama bir turlu başlayamamış. diyelim.. Kenarda 5 kuruş yok ki
Evet işte ben de ona çok üzülüyorum. Gelirimiz çok iyi çok şükür. Asgari ücretle millet ev alıyor araba alıyor. Bizim ne evimiz var ne arabamız.2017 sonunda sen de başladın artık o zaman.
İnanki ben senden daha zor durumdaydım.
Aylık 2.500 (kredi-kk ödemesi) vardı.
Onlara rağmen bu alışkanlık oldu.
@gulenyuzumsunsen de çok iyi bu konuda ondan da tüyolar alabiliriz
Evet sonu yok canımEvet işte ben de ona çok üzülüyorum. Gelirimiz çok iyi çok şükür. Asgari ücretle millet ev alıyor araba alıyor. Bizim ne evimiz var ne arabamız.Harca harca nereye kadar.
İnnnnnnşalllahhhhhEvet sonu yok canım
Şükür silkelendin 2018 senin için daha hayırlı olur inşallah üzülme
Ee sen birikimde bende öncesin o zaman
Çok gaza getiriyor onlar.
Birikim yapabilmenin yollarrıHangi topik acaba bacım gaza geliş gerek
Süper yapmışsın bacım. Böyle si bilincli çiftleri kutluyorumKızlar selam
Aralık ayında vadeliye göndermek üzere 1000 lira , altın dolar almak için de 1000 lira ayırdım. Vadeliye zaten dokunamam ama altın dolar almak için ayırdığım paraya da mümkün mertebe dokunmam istemiyorum . bakalım kısmet. karamelli_turta benim aralık birikimime şimdilik sadece 1000 lira yazar mısın?. Üstüne ne kadar ekleyeceğim ocak ayında belli olur
Erkek arkadaşım ile beraber tuttuğumuz balayı kumbarasından 305 lira çıktı bu ay. Bu paraya euro alıp onu da bankadaki balayı için açtığımız hesabıma ekleyeceğim p.tesi
Süper yapmışsın bacım. Böyle si bilincli çiftleri kutluyorum
Yaaaa link açılmıyor merak ettim şimdiiibirikim yapabilmenin yolları konusunda biz seninle beraber başlamışız aslında
Farkedememişiz birbirimizi
Anka
Günaydın kızlarbirikim yapabilmenin yolları konusunda biz seninle beraber başlamışız aslında
Farkedememişiz birbirimizi
Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?