Evet işte ben de ona çok üzülüyorum. Gelirimiz çok iyi çok şükür. Asgari ücretle millet ev alıyor araba alıyor. Bizim ne evimiz var ne arabamız. Harca harca nereye kadar.

Evet işte ben de ona çok üzülüyorum. Gelirimiz çok iyi çok şükür. Asgari ücretle millet ev alıyor araba alıyor. Bizim ne evimiz var ne arabamız. Harca harca nereye kadar.
Evet sonu yok canım
Şükür silkelendin 2018 senin için daha hayırlı olur inşallah üzülme

Kızlar selam
Aralık ayında vadeliye göndermek üzere 1000 lira , altın dolar almak için de 1000 lira ayırdım . Vadeliye zaten dokunamam ama altın dolar almak için ayırdığım paraya da mümkün mertebe dokunmam istemiyorum . bakalım kısmet. karamelli_turta benim aralık birikimime şimdilik sadece 1000 lira yazar mısın?. Üstüne ne kadar ekleyeceğim ocak ayında belli olur

Erkek arkadaşım ile beraber tuttuğumuz balayı kumbarasından 305 lira çıktı bu ay. Bu paraya euro alıp onu da bankadaki balayı için açtığımız hesabıma ekleyeceğim p.tesi

Herkese günaydın mutlu hafta sonları diliyorum. Dün itibariyle aile içinde olan 100 TL lik 12 aylık gün grubuna girdim.ocakta alacam birikim şart. Ama çocuğu mr a goturecem bakalım önce saglik

Süper yapmışsın bacım. Böyle si bilincli çiftleri kutluyorum

Burdan mi topik. Bende sene 2012 de çocuk öncesi aktiftim reelde bile gorusmustum.

Son düzenleme:
Süper yapmışsın bacım. Böyle si bilincli çiftleri kutluyorum

Ya çok teşekkür ederim :) . Erkek arkadaşım başta saçma buluyordu, ne gerek var ne kadar paramız varsa ona göre harcarız diyordu . Ben biriktirince ve biriktiğini görünce o da heveslendi." Ben de biriktireyim ortak olsun , gittiğimiz yerde kendine sen kendine pekin ördeği sipariş ederken bana tost söylersin" diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…