- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.581
Sen de bende aralık 2015 sonuna doğru başlamışız bu birikim olayınaYaaaa link açılmıyor merak ettim şimdiii
Demekki her aralıkta bir hesap yapıp bütün seneyi boş geçirdiğimi anlayıp birikime başlıyorum benSen de bende aralık 2015 sonuna doğru başlamışız bu birikim olayına
Demekki her aralıkta bir hesap yapıp bütün seneyi boş geçirdiğimi anlayıp birikime başlıyorum benyine aylardan aralık
Buldum buldum yine aynı şeyler. Kesin başlıyorum kesin şu kadar atıcam falan filan
Linki alıntılayamadım bu arada.
iyi birşey eninde sonunda iyi olduğu anlaşılmaktadır işte.simdiden mutluluklar mlYa çok teşekkür ederim :) . Erkek arkadaşım başta saçma buluyordu, ne gerek var ne kadar paramız varsa ona göre harcarız diyordu . Ben biriktirince ve biriktiğini görünce o da heveslendi." Ben de biriktireyim ortak olsun , gittiğimiz yerde kendine sen kendine pekin ördeği sipariş ederken bana tost söylersin" diyor
birikim yapabilmenin yolları konusunda biz seninle beraber başlamışız aslında
Farkedememişiz birbirimizi
Anka
bu sefer olucakBuldum buldum yine aynı şeyler. Kesin başlıyorum kesin şu kadar atıcam falan filaninşallah bu sefer kesin olur
Selam hanimlar. Yilin son birikimi 20 gr altin ve 1 ceyrek.karamelli_turta listeye ekleyebilirsin canim. 2017 bizim icin bereketli gecti, firsatlari degerlendirmemizin de payi buyuk. Darisi 2018 yilina insallah. Ocak ayinda spor hocaligini birakiyorum. Bakalim aksamlari ve h.sonu daha az yorularak, oturdugum yerde yapabilecegim bir is var. Tabi ki talep olursa. Hayirlisi
Bizde aksam dan aksama geliyoruz.Benim alt kattakiler eve yatmadan yatmaya geliyor faturaları alırken baktım onlara 6 TL gelmiş doğalgaz
Kışın çok soğuksa bazen eve uğramıyorlar bile
Canım evde yoksan niye yakacaksın boşuna yazık değil mi. bence sadece eve gelince yüksek ayarda yakarsın ısınır. bir de böyle deneBizde aksam dan aksama geliyoruz.
Ama esim kapattirmiyor.
Bu ay 200 lira gelmis.
Kapatiyoruz artik
Canım burda bikac dakika geçirmek insani toparlıyor bence mümkün olduğunca bi bak yazMerhaba hepinize
3-4 aydır girmemiştim
Baya birikimler yapıldı sanırım Allah bereket versin
Bende birikim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?