iyi birşey eninde sonunda iyi olduğu anlaşılmaktadır işte.simdiden mutluluklar ml

birikim yapabilmenin yolları konusunda biz seninle beraber başlamışız aslında
Farkedememişiz birbirimizi
Anka

Buldum buldum yine aynı şeyler. Kesin başlıyorum kesin şu kadar atıcam falan filan inşallah bu sefer kesin olur
bu sefer olucak

Merhaba altın kızlar..bende bahsettiğiniz konuyla başladım cddi anlamda.yoksa kendimi bildim bileli yaparım birikim.o konu beni buralarda aktiflestirdi açıkçası..mavi patikli nin her ay ata altın mevzusu da hoşuma gitti sadece burda aktif im ve diğer birikim konularını da sürekli okuyup gaza geliyorum gerçekten damlaya damlaya gol oluyormuş

Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 2 haftadır para biriktiriyorum. Daha önce 4-5 defa denemem olmuştu ama her defasında eşim en küçük sıkışıklıkta birikimime el koydu Ben de bu kez gizli biriktirmeye karar verdim.300 tl biriktirmişim benim amacım her 1000 tlye ulaştığımda 1 cumhuriyet altını almak. 1 senelik hedefim de 10 cumhuriyet altını. inşallah maddi darlık veya irade zayıflığı bana engel olmaz ☺

Slm
Allah bereket versin
Oturduğun yerden yapacağın iş nedir

Hanımlar ben çok iyi gidiyorum. Bir kaç gündür ağır gribim . İşten eve evden işe olunca dışarıda gereksiz harcamam hiç olmadı gibi. 3 gram daha yaptım. Tasarruf moduna iyice girdim. Eşim bu durumdan çok memnun tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…