- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.541
İnşallah canım bakalım. Şu sıralar kampanya yok tupper da.. 1,ocak çok tehlikeli. Onu atlatırsam tamam oldum benİyi geceler @anka_misali mm
Afferin kız sana
Sakın bozma bu harcama orucunu canım ya.
21 gün üst üste yapılan bir davranış alışkanlığa dönüşüyormuş
Sende alışacaksın bu istikrarla
Tupper satışını sen yapıyorsun değil mi canım? Yoksa başkasından mı alıyorsun?İnşallah canım bakalım. Şu sıralar kampanya yok tupper da.. 1,ocak çok tehlikeli. Onu atlatırsam tamam oldum ben
Kesinlikle haklısın canım. Ama bu değişik bişey oldu. Alırken hipnoz oluyorum sanki. Kendimde değilim gibi. Sonra uyanınca pişman oluyorum. Kendim satıyorum ama işte bize gelişi de pahalı. 1 ocakta yeni kampanya var.. Ondan korkuyorumTupper satışını sen yapıyorsun değil mi canım? Yoksa başkasından mı alıyorsun?
Şöyle düşün şimdiye kadar aldığın tüm tupperlar sana uzun bir süre yetecektir.
O yüzden alma
Çünkü acil ihtiyaç mı?
Hayır.
Ama birikime başlamak acil.
Yarının için veya ailen için.
Şu an değilse de ilerde mutlaka lazım olacak.
1 ocak ta 21 gün mü doluyor ankacım?
İyi geceler kızlar. Bu gün de bişey almadım
@mavi_patikli beni kontrol edecekti. Hiç aklına bile gelmiyorum aşk olsun
Anlıyorum seni cnm.Kesinlikle haklısın canım. Ama bu değişik bişey oldu. Alırken hipnoz oluyorum sanki. Kendimde değilim gibi. Sonra uyanınca pişman oluyorum. Kendim satıyorum ama işte bize gelişi de pahalı. 1 ocakta yeni kampanya var.. Ondan korkuyorumama almayacağım almamalıyım. Tutun beni nolurrrrr... 2017 de 10000 yakın urun çekmişim. Elimdekiler satsam 4000 i bulur.. TL olarak. bunu altına yatırsam araba alırdım kendime iyi kötü
Evet canım yapacağımmmAnlıyorum seni cnm.
Eskiden bende öyleydim.
Kıyafet bakardım dediğin gibi o an hipnoz olmuş gibi alırdım.
Kısa süreli bir heves ama tutamıyordum kendimi
Sonra istedim ve değiştim.
Sende değişebilirsinAnka , yapabilirsin eğer istersen
Ay sen çok dürttün sanki bi de utanmadan gülüyor
Aminnnn.. İyi gidiyorum iyi.Günaydın altın kızçeler
Altın alanların birikimi hayırlı olsun
Hedeflerimize hayırlı ulaşmayı Allahım nasip etsin
Alışveriş orUcunda olanların iftari hiç gelmesin inşallah
Ben başka bişi ye gülüyom anladın sen onuAy sen çok dürttün sanki bi de utanmadan gülüyor
Aferin sana çekirgeAminnnn.. İyi gidiyorum iyi.
Gece HB den bez sipariş ettim. İlla başka bişey de sokuştururdum sepete eskiden ama almadım bişey sadece bez istedim
Anlamadım.valla. Gece uyumadım alıcılar kapalıBen başka bişi ye gülüyom anladın sen onu
Canım sen bu topikle mi başladın direk birikime. Yazdığın başka yerler var mı. Geçmişine ineyim bi araAnlıyorum seni cnm.
Eskiden bende öyleydim.
Kıyafet bakardım dediğin gibi o an hipnoz olmuş gibi alırdım.
Kısa süreli bir heves ama tutamıyordum kendimi
Sonra istedim ve değiştim.
Sende değişebilirsinAnka , yapabilirsin eğer istersen
''Birikim yapmanın yolları"topiği ile başladım ben.Canım sen bu topikle mi başladın direk birikime. Yazdığın başka yerler var mı. Geçmişine ineyim bi ara
Var var ben ilk geldiğim de hep okumuştumCanım sen bu topikle mi başladın direk birikime. Yazdığın başka yerler var mı. Geçmişine ineyim bi ara
Öhüüü öhü
Baktım gördüm bu iş tam bana göre, topik yaptım sizeVar var ben ilk geldiğim de hep okumuştum
O topikleri de biliyorum. Nerdeyse hepsinde bir dönem katıldım sonra yine harcadım.''Birikim yapmanın yolları"topiği ile başladım ben.
Ama zaten tasarruf -Birikim -yatırım konularına öğrenmek istediğimdem dolayı neredeyse tüm Birikim topiklerini okudum.
Birikimci hatunlar
Birikim yapmanın yolları topiklerini okumanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?