- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #12.661
Hoşgeldinnmerhaba arkadaşlar benide alırmısınız yanınıza . 2018 hedefim en az 10 adet tam altın. bu ay bir tam altın aldım. aslında yarım + ceyrek alacaktım aman bosver almısken tam alayım az yer içer gezerim dedim :))) bu sene son aylarda birikim yaptım birikim hesabımda 1600 liralık gr altın var ve 3 adet tam altın alabildim toplamda sadece.
Hoşgeldinn
Hedeflerini yazıyorum o zamansa ilk sayfaya.
valla bendede kk var. bazen diyorumki karttanda ceksem kartta az kullanılabilir limit bıraksam acil durumlar için.böylelikle mecbur cektırdıgım altını da ödemek zorunda kalacagımkesınlikle alabileceğin kadar alacaksın altın vs. insan mecburen kalan para ile geçinmeye çalışıyor.
Canım kk kesinlikle kullanmama kararı aldım işyerinde bıraktım. ama bu kk ile taksitle altın konusunu araştıracağım kullanırsam onun için kullanacagimvalla bendede kk var. bazen diyorumki karttanda ceksem kartta az kullanılabilir limit bıraksam acil durumlar için.böylelikle mecbur cektırdıgım altını da ödemek zorunda kalacagım
taksıtle alınıyor mu ki_? bende bir arastırayımCanım kk kesinlikle kullanmama kararı aldım işyerinde bıraktım. ama bu kk ile taksitle altın konusunu araştıracağım kullanırsam onun için kullanacagim
valla bendede kk var. bazen diyorumki karttanda ceksem kartta az kullanılabilir limit bıraksam acil durumlar için.böylelikle mecbur cektırdıgım altını da ödemek zorunda kalacagım
Canım kk kesinlikle kullanmama kararı aldım işyerinde bıraktım. ama bu kk ile taksitle altın konusunu araştıracağım kullanırsam onun için kullanacagim
nette var diyorlar ama güvenemiyorum. vaktim olunca kuyumcuların olduğu yere soraacagimtaksıtle alınıyor mu ki_? bende bir arastırayım
Hayirli olsunAltın yükselişe geçecek diye tahmin ediyor ekonomistler
156 dan aldık bakalım
5 10 grm ver deyince kuyumcu 1 gram 1 gram mi veriyor o nasıl oluyor.bugün kuyumcudan sordum 1.5 sene sonra bozduracağım nasıl alayım diye gram da ata da aynı olur dedi Bana.Ben 5-10 gram elime ne gecerse maaslardan kalanla aliyorum. Fiyatta şansima artik yuksek te olabiliyor düşuķ te.
Hic kuyumcudan almadim.5 10 grm ver deyince kuyumcu 1 gram 1 gram mi veriyor o nasıl oluyor.bugün kuyumcudan sordum 1.5 sene sonra bozduracağım nasıl alayım diye gram da ata da aynı olur dedi Bana.
Ayni sekilde düşünuyorumyani sonuçta altın uzun vadede kaybettirmwdigi için mümkün olduğunca almak gerekli eğer kısa zamanda bozdurmayi düşünmüyorsak. 2 tl düşüğe alacağım diye bazen o para tl diye harcanıp gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?