Merhaba hanımlar bende pek gidemiyorum internet e benim de kayınvalide geldi o gelince ben hiç harcama yapmam keyfi harcamaları bile o yapar sağolsun eli dolu dolu geldi artı her gün stok yapıyı sağolsun bende günlük harcligimi zulaya atıyorum bereketli olsn cnm inşallah ayrıca altın yükseliyor sanki 156 iki güne iki ata qltin almayı dusunuyorum kaynanam çocuklara 200 er verdi sağolsun onları da çaktırmadan kapıp attım kumbaraya benden birikimler iyi gidiyor .öte turlu herşeye zam geliyor kızlar bu ne yaa. İzmir Foça da köylüler 12 liraya lutresi zeytinyağı sıkıp satiyormus elden yani inanmıyorum ama kaynanam a güveniyorum bu konuda 5 litre getirecek bidahaki gelişinde inşallah .bim de bile 20 lira nasıl bu kadar ucuz anlayamadım

Merhaba K kahvemsi mutluluk tavsiyesiyle buradayım.Hepinize bereketli birikimler :)

Ocaktan itibaren her ay 1 gram yapmayı planlıyorum inşallah yapabilirim.
Hoşgeldin o zamansa aramıza D DeliHA35
Bol Bol birikimler yapman dileğiyle :)
Kendinden bahsedebilir misin, evli misin çalışıyor musun çocuk fln varmı

kızlar bugün elimde incecik söz yüzüğüm,tek bir küpe,bir de kolye ucunu verdim 265 tuttu üstüne de para koydum 3 adet ata aldım.tanesi 1050 tl den aldım bugün.Sizinle azim kazandım valla.Bir de gidip her seferinde altın almayım vaktim olmuyor çünkü,bu yüzden bir bankadan altın hesabı açtırdım hedefimi tutturmak için her ay 1 ata alacak şekilde alım yapacağım.

Hayırlı bereketli olsun tatlım

iyi gunlerde mutlu seylere kullan cnm. ne kadar sürede biriktirdin
1 ay içind e harika bir şekilde dikkat etmeyi birikim yapmayı öğrendim . inşalla h aha çok biriktirelim
Canim dokuz ayda biriktirdim.
Ama bizim gelirimiz de guzel.
Toplam maaşimiz dokuz bin
Güzel dileklerin icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…