Bacım nelere girişmişsin sen? Ben hiç araştırmaya yeltenmedim ama merak etmiyorumda değil. Borsa, hisse senedi gibi birşey mi bu bitcoin

Ben 90 gram tutan 3 bileziğimi satıp yatırdım. :) 12 bine yakın tutuyordu. 2 ay önce. Yarıma yakın bitcoin aldık. 30 binlerdeydi o zaman 1 bitcoin. Şimdi 78 bin oldu 1 tanesi. Bizim paranın yarısını çektik bilezik paramı geri çıkardım. 15 bin kadar kâr var şu an. :) Altınla biriktirdiklerimi de yatırdım. 3 bin lira, 2 haftada 4500 lira oldu. Bitcoin artıyor sürekli. Ne olacak bakalım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Hoşgeldin o zamansa aramıza D DeliHA35
Bol Bol birikimler yapman dileğiyle :)
Kendinden bahsedebilir misin, evli misin çalışıyor musun çocuk fln varmı
Günaydın teşekkür ederim :)
Hep beraber bol bol biriktirelim inşallah :)
9 yıllık evliyim 2 kızım var çalışıyorum . Temizlik ve düzen takıntılıyım deterjanlar en büyük ilgi alanım :) 27 yaşındayım.

İyi güzelde nufus cüzdanı fotoğrafını istiyor

kızlar aylık 4000 tl ödeme sizce çok mu 7000 tl maaş olarak düşünüldüğünde acaba?
3 bin lira eve kalicaksa rahat geçinilir
Ama şunlari göz onunde bulundurmak lazim
Ev kira mi
Isten cikma olasiliği var mi
Yaşadigimiz sehir ucuz mu
Cocuk var mi
Savurganlik var mi

3 bin lira eve kalicaksa rahat geçinilir
Ama şunlari göz onunde bulundurmak lazim
Ev kira mi
Isten cikma olasiliği var mi
Yaşadigimiz sehir ucuz mu
Cocuk var mi
Savurganlik var mi
ev kendimizin olacak işte eğer alırsam kira derdi yok. memuruz eşimle yaşadığım şehir ucuz çocuk yok ama düşünüyoruz bi kaç aydır da gelen giden yok :) savurgan değilim aksine cidden tutumluyum ama dışarda yemek de yıyoruz hafta da 2-3-5 sinema da oluyor ayda 1 o kadarcık ama içki sigara yok hocam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…