Ne güzel canım iyi eğlenceler. Kurtlarınızı dökün oh. Ne güzel düşünmüşsünüz kahvaltı fikrini.
Biz bayağı yoğun çalışıyoruz bugün

İnşallah düzelir canım

Dahada plan yaparsam iki olsun. Dışarı çıkıcaz dedim oğluma da,tüm gün temizlik yaptım. Yazık çocuğumda boşuna ümitlendi.

T tatlu canım ben yukarda yanlış anlatmışım. Bu kocayla derken,kendim için söylemiştim. Yani bendeki kocayla benim gece gezmelerim hayal demek istemiştim. Sürçi lisan ettiysem,affola.
.
Yanlız hani demişsin ya,düzelmez,hiç sanmıyorum diye..kaç yıllık evlisin bilmiyorum. Ben 13 yılı doldurmak üzereyim. Ve samimiyetle söylüyorum son 5 yıl öncesine kadar öyle sıkıntılarım oldu ki,hemfe değişik değişik..şimdi diyorum ki bu adam,o adammı..yani evlilik konusunda asla ümitsizliğe düşme derim nacizane..zaman gelir yaşadığın herşeyi unutturur sana. Sen yüreğini ferah tut yeterki

canimmm hic yanlis anlamadim sorun degil.
evlilik ortak bir seyler yapmaktir her şeyiyle yemesi ggezmesi sorumlulugu cocugu vs..
tamam deyip kucuk bir sey yapar sonra yine don basa...
cocukla bile ilgilenmez 2dk sever tamam bitti

bu arada 6 yilim bitti evlilikte

Canım üzmek istemem ama değişir diye bekliyorsan pek değişmiyorlar.
Karakter olarak nasıl, hangi konularda sıkıntı yaşıyorsun bilmiyorum ama .

Canım üzmek istemem ama değişir diye bekliyorsan pek değişmiyorlar.
Karakter olarak nasıl, hangi konularda sıkıntı yaşıyorsun bilmiyorum ama .
bende sanmiyorum gittikce netlesiyor
ayrilmayi dusunuyorum bazen
evin tüm işi yuku bende pek deilgisi yok bizle oglumla yasiyorum 2 kisi hep sorunu işi sikintisi var vs..
hafta ici 5 gun yemek yaptim 1 kez yemedi gec geldi cani istememis.
cok dertliyim

Canım ilgisizlik ayrılma sebebi olmamalı bence .

Şu saat oldu hala isim bitmedi, sil supur tıpla derken akşam oldu.
Daha ütü yapicaz, hazırlanıp düğüne gideceğim. Evde zaman nasıl hızlı geçiyor hiç anlamıyorum
Oluyor canım iş bitmiyor gerçekten.
Bu akşam bir yakınımızın nişanı varmış maalesef bende davetliyim.
Of hazırlan ,giyin çok zor geliyor valla .
Yatarım diyordum

Selam bacım. Nasıl alıştın mı evine. Geçmişe takılıp kaldım foto attınmı evini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…