- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.121
Yok canm evin borcuna gidiyormuş.B Bugunneselibirgun kirayi siz mi aliyorsunuz. Eger oyleyse her ay yavas yavas gram alip onlarla bileziklerini tekrar yapabilirsin
Aynen.. artık ne kadar alabilirsem..canım olmuşa çare yok ama bu iş benim de aklıma yatmadı.sen kendini güvence altına almaya devam et.
sagol canimbende de hep ntv açık. bir şey çıkarsa yazarım mutlaka buradan size.
gunaydın ben de euroyu 5.75gördüm gözlerime inanamadmGunaydin kizlar
Dun gece bi ara uyanip baktim
Dolar 4.83tu
En az 4 kg vermem lazım. Birbirimize destek önemli inşallah veririz. Dün akşam oğluşum göbeğimi tuttu sevdi ve anne kardeşim mi geliyor dediGünaydın kızlar
Piyasalar fena altın, döviz ucmayida geçti direkt isinlaniyor sanki
iyiniyetli ben de diyetteyim
Gün içerisinde ekmek tüketimini azalttık ve akşamları dikkat ediyorum. Hafif beslenmeye çalışıyorum.
Geçen yıl 14 kg vermiştim.
Şu an boynum için fizik tedavi görüyorum o bitsin spora da başlayacağım, spor yapınca çok rahat kilo veriyorum.
Birbirimize destek olalım
izliyorum da net bir şey söylemiyorlar tabi ki. kem küm ediyorlar. merkez bankasının acil müdahale etmesinin gerektiğini söylüyorlar. seçimden sonra biraz düşebilir dediler. tl nin yılbaşından bu yana dolar karşısında %25 euro karşısında %23 değer kaybettiğini, hatta son 1 ayda %10 değer kaybettiğini falan konuştular. bilindik şeyler. tüyo yok maalesef.sagol canim
Keşke dün alaydık B BugunneselibirgunYok canm evin borcuna gidiyormuş.
Aynen.. artık ne kadar alabilirsem..
Kızlar altın 197 olmuş ben şok
anladim canimizliyorum da net bir şey söylemiyorlar tabi ki. kem küm ediyorlar. merkez bankasının acil müdahale etmesinin gerektiğini söylüyorlar. seçimden sonra biraz düşebilir dediler. tl nin yılbaşından bu yana dolar karşısında %25 euro karşısında %23 değer kaybettiğini, hatta son 1 ayda %10 değer kaybettiğini falan konuştular. bilindik şeyler. tüyo yok maalesef.
Keşke dün alaydık B Bugunneselibirgun
Canım peki napcaz sattiklarimizida geri alamazsakKızlar şuan altın alma zamanı değil varsa bozdurma zamanı.Altının gramı şuan 198,00 tl hayırlı olsun.Artık millete gram takacağız.
Canım peki napcaz sattiklarimizida geri alamazsak
al- sat yaparken bu kadar kısa sürede mi bozmak karlı? mesela ben sabah alsaydım akşamı ya da yarını beklerdim bozmak için. bilgim olmadığından soruyorum canım.Sabah aldigim dolari sattim 40 tl kar Allah bereket versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?