Ahh tatil miii, çok severim
Canım eşin kararı vermiş bir düşün bence iyi gelir hem .
Hem sen bütçeni idare etmeyi de iyi biliyorsun :)

Bende ramazanda yenir diye yapıp atmıştım öncesinde buzluğa bugün bir poset çıkarayımda yiyelim diyorum

Durumları birkac aydır kritikti, kredi ile donuyorlardi zaten, sadece USD ile iş yapıyorlar, son günlerde yaşananlar hepten tuz biber oldu
Bakalım nasıl atlatacagiz

Iyi akşamlar kızlar kac gundür keyifsizim rahatsizim biraz dünde dr a gittim bikac ilac verdi kendimi toparlamaya calisiyorum piyasalar cıldırmis vaziyette hic takip edesimde gelmiyo zaten her saat basi abuk subuk bi rakam gorüyoruz karamelli_turta canım benim bu ayki birikimim 1500 tl lik karisik altın $ ve € aldim gecen hafta rakamlar boyle ucmamisti sansa sonrasinda al-sat yaptim bi kismini tekrar aldim döviz olark bi kismini tl de tutuyorum bugun takip edemedim acikcasi kapanistaki rakamlardan alabilirdim epey karda olurdum unutmusum keyfim yerinde olmayınca bakalim haftaya piyasalar neyi gostericek

bende kalan tl ile sterlin almistim al sat icin bugun ben aldiktan sonra düştü neyse onumuzdeki hafta kar a gecince satacagim
aslinda doviz daha karli sanki al sat icin

yazin ilgilenecegim bu konuyla kismet olursa

bu ay ki birikime 2000 tl diyelim altib alfim sterlin aldi. tl de bir kismi da karamelli_turta

Yeni
sonunda elektrik faturam 10 tl daha dusuk geldi
isinma 75 i geçmiyordu zaten o da yok artik

esim e her ay 75 tl fatura var gibi gonder dedim kumbara ve 75 i birlestirip fiziki gram alacagim

kursum bitti
yaz tatilinde ek derste olmayacak
sinav gorevleri ciksa bari ara sira da harclik olsa..

oglumun altinlari benim altinlar bes ve birkac sey daha birleştirip hesap yapacagim

ev almak icin %25 lik pesinat olursa yeterli gorup isi ciddiye alacağız yaz tatilinde

Evet kar olarak dövizde daha iyi ama risk çok. altinda risk daha az benim görüşüm

Günaydın kızlar, anneme gidiyorum bugün. Epey uzun zamandır gitmemiştim. Ev arama, taşınma derken.
Ben de dün aldıklarımdan eksideyim ama olsun illa yükselir,
Dün eşim sigarayı bırakmaya karar vermiş. Ben şooook. Ayda 750 TL sigaraya veriyorduk, kaç gündür konuşuyorduk çok masraf bu diye karar vermiş. o bırakıyorsa ben de bırakıyorum. İnşallah başarılı oluruz.

sigara ciddi masraf cnm hadi hayirlisi ins
bende anneme geldim anne evi gibisi yokk
canim bende dun döviz altin aldim
dususe gecti 1 dk sonra bakalim hayirlisi

Insallah canim hayirli olsun gonlunüze gore bi ev nasip olsun tum evi olmayanlarla birlikte
Çok hayırli bi karar olmus canim az para degil 750 tl ustelikte sağlıginizdan da oluyosunuz inşallah basarili olursunuz canim sakin pes etmeyin

Şu ana kadar pek canım istemedi eşim de oruçlu. Paramiz yok içmiyoruz biz sigara :)

Parasızligın ise yaradığı nadir anlardan biri canım 1 ay sonra 750 tl niz olcak inşallah fazladan onlada gezersiniz ramazanida atlatmısken
Bu ay eksideyim onu kapatırım diyordum ben de
Eğer gerçekten başarabilirsek bütçeye ciddi bir katkı olacak, bakalım görelim :)

Yeni kararınıza çok sevindim canım inşallah hayırlısı ile alırsınız .
Canım çok sevindim adınıza :)
Hem sağlığa hem cebe zarar sigara.
Darısı eşimin de başına.
Ben hiç kullanmadım ama eşim tam tiryaki hergün bir paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…