- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.301
Ahh tatil miii, çok severimeşim aradı az önce.
çok yorulmuş, 1-5 haziran izin yazmış kendine.otel ayarla da kaçalım bi yerlere diyor...
canım benim yaa, alis harikalar diyarında!!!! :) benimki bizi trilyoner zannediyor....ben önümüzdeki ayın 10 u nasıl gelir derdindeyim
hangi parayla diyecektimm, demedim, akşam gelsin derim diye heyecanla bekliyorum :)))
yine maaştan avans alacağız ya da kk kullanılacak...yine içeri girecez...
bu çukulata bütçeyi zor toparlar....
yaz benim için zor geçecek...
bu arada marmaris, fethiye tarafları uygun fiyatlı otel tavsiyelerinize açığım arkadaşlar...
Bende ramazanda yenir diye yapıp atmıştım öncesinde buzluğa bugün bir poset çıkarayımda yiyelim diyorumkızlar selam.
dün sabah şehir dışından bir arkadaşım geldi, 6 aylık hamile.... kahvaltıya davet ettim. akşama kadar sohbet muhabbet vakit geçti.
artık piyasaları takip etmeyi bıraktım.şu an tek hedefim kk ve aylık borçları ödemek , arabaya kasko yaptırmak,bir miktar bana kalırsa bu ay 1 çeyrek altın alarak rutinimi bu ay da yerine getirmek.
bugün biraz buzluğa atmak üzere çerkez mantısı yapayım dedim.
sabahtan beri hamur açıyorum, fenalık geldi.
3 poşet kıymalı attım dondurdum, şimdi 2 poşet de patatesli yapacağım..nasıl hamur tuttuysam bitmedi yaaa...
buzlukta mantı hele el açma ev yapımı ise çok işime yarıyor. ani gelen misafire çok hora geçiyor...
Hem fıtık hem düzleşme var, onun için pek gözüm kesmiyor bakalım yaz bitimine kadar iyi olursam, yoksa yapamam zatenboyun fıtığı vardı di mi canım sende? bence hiç zorlama şuan resmen boynum tutmuyor
Durumları birkac aydır kritikti, kredi ile donuyorlardi zaten, sadece USD ile iş yapıyorlar, son günlerde yaşananlar hepten tuz biber olduSelam piremses :)
Kolay gelsin canım sana ne güzel hevesle yapıyorsun mantıyı.
Piyasalar çok karışık bende bakıyorum ama sırf meraktan.
Hakkında hayırlısı olsun cnm .
Piyasa karışıklığını fırsata çeviren de var bahane eden de.
Evet kar olarak dövizde daha iyi ama risk çok. altinda risk daha az benim görüşümbende kalan tl ile sterlin almistim al sat icin bugun ben aldiktan sonra düştü neyse onumuzdeki hafta kar a gecince satacagim
aslinda doviz daha karli sanki al sat icin
yazin ilgilenecegim bu konuyla kismet olursa
bu ay ki birikime 2000 tl diyelim altib alfim sterlin aldi. tl de bir kismi dakaramelli_turta
evet doviz e belli olmuyor bu aralar her sey sıkıntıEvet kar olarak dövizde daha iyi ama risk çok. altinda risk daha az benim görüşüm
sigara ciddi masraf cnm hadi hayirlisi insGünaydın kızlar, anneme gidiyorum bugün. Epey uzun zamandır gitmemiştim. Ev arama, taşınma derken.
Ben de dün aldıklarımdan eksideyim ama olsun illa yükselir,
Dün eşim sigarayı bırakmaya karar vermiş. Ben şooook. Ayda 750 TL sigaraya veriyorduk, kaç gündür konuşuyorduk çok masraf bu diye karar vermiş. o bırakıyorsa ben de bırakıyorum. İnşallah başarılı oluruz.
Insallah canim hayirli olsun gonlunüze gore bi ev nasip olsun tum evi olmayanlarla birlikteYeni
sonunda elektrik faturam 10 tl daha dusuk geldi
isinma 75 i geçmiyordu zaten o da yok artik
esim e her ay 75 tl fatura var gibi gonder dedim kumbara ve 75 i birlestirip fiziki gram alacagim
kursum bitti
yaz tatilinde ek derste olmayacak
sinav gorevleri ciksa bari ara sira da harclik olsa..
oglumun altinlari benim altinlar bes ve birkac sey daha birleştirip hesap yapacagim
ev almak icin %25 lik pesinat olursa yeterli gorup isi ciddiye alacağız yaz tatilinde
Çok hayırli bi karar olmus canimGünaydın kızlar, anneme gidiyorum bugün. Epey uzun zamandır gitmemiştim. Ev arama, taşınma derken.
Dün eşim sigarayı bırakmaya karar vermiş. Ben şooook. Ayda 750 TL sigaraya veriyorduk, kaç gündür konuşuyorduk çok masraf bu diye karar vermiş. o bırakıyorsa ben de bırakıyorum. İnşallah başarılı oluruz.
Şu ana kadar pek canım istemedi eşim de oruçlu. Paramiz yok içmiyoruz biz sigara :)Insallah canim hayirli olsun gonlunüze gore bi ev nasip olsun tum evi olmayanlarla birlikte
Çok hayırli bi karar olmus canimaz para degil 750 tl ustelikte sağlıginizdan da oluyosunuz inşallah basarili olursunuz canim sakin pes etmeyin
Şu ana kadar pek canım istemedi eşim de oruçlu. Paramiz yok içmiyoruz biz sigara :)
Bu ay eksideyim onu kapatırım diyordum ben deParasızligın ise yaradığı nadir anlardan biri canım 1 ay sonra 750 tl niz olcak inşallah fazladan onlada gezersiniz ramazanida atlatmısken
Yeni kararınıza çok sevindim canım inşallah hayırlısı ile alırsınız .Yeni
sonunda elektrik faturam 10 tl daha dusuk geldi
isinma 75 i geçmiyordu zaten o da yok artik
esim e her ay 75 tl fatura var gibi gonder dedim kumbara ve 75 i birlestirip fiziki gram alacagim
kursum bitti
yaz tatilinde ek derste olmayacak
sinav gorevleri ciksa bari ara sira da harclik olsa..
oglumun altinlari benim altinlar bes ve birkac sey daha birleştirip hesap yapacagim
ev almak icin %25 lik pesinat olursa yeterli gorup isi ciddiye alacağız yaz tatilinde
Canım çok sevindim adınıza :)Günaydın kızlar, anneme gidiyorum bugün. Epey uzun zamandır gitmemiştim. Ev arama, taşınma derken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?