- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.321
Maşallah, yolu bahtı açik ve hep başarılarla dolu olsun, rabbim iyilerle karsilastirsinSelam kızlar mutlu haftasonu olsun hepimize
Akşam yemeğimi hazırladım ,çamaşırlar makinede ,bulaşıklar keza öyle.
Oğlum için tatlı telaş vardı bugün. Benim ilk gözağrım güreş turnuvasında bugün 2. Oldu, madalya kazandı. Ders notlarımızda çok iyi maşallah . İnsan böyle görünce şahit olunca yeminle mutluluktan ağlıyor, o geçmişte karşılaştığın tüm zorluklar unutuluyor . Çektiğin çileler, hastayken nasıl üzüldüğün hepsi.
Yavrum benim inş hep böyle yolu açık olur.
Sağol canım benim :)Maşallah, yolu bahtı açik ve hep başarılarla dolu olsun, rabbim iyilerle karsilastirsin
Ana Yüreği demek ki böyle duygulandirip ağlatan :)
Biz de annemdeyiz hala geç döneriz ama yarın evde yapılacak çok isim var
Selam kızlar mutlu haftasonu olsun hepimize
Akşam yemeğimi hazırladım ,çamaşırlar makinede ,bulaşıklar keza öyle.
Oğlum için tatlı telaş vardı bugün. Benim ilk gözağrım güreş turnuvasında bugün 2. Oldu, madalya kazandı. Ders notlarımızda çok iyi maşallah . İnsan böyle görünce şahit olunca yeminle mutluluktan ağlıyor, o geçmişte karşılaştığın tüm zorluklar unutuluyor . Çektiğin çileler, hastayken nasıl üzüldüğün hepsi.
Yavrum benim inş hep böyle yolu açık olur.
Evet benim küçükken öyle bir iş ban. kumbaram vardı babam getirmişti ama biz sonra bankaya gidip açtırmamıştık. Evde babam onu zorla kırıp kardeşime ve bana altın küpe almıştı:) iş bankasının internet sayfasından bir bakın. Çocukları birikime alıştırmak için çok güzel bir yöntem.Selam..misafirlerim gitti. Bende iyice yorulmuşum,dinleniyorum şimdi biraz
Akşam aklıma takıldı. İşbankası kumbara veriyormuş,anahtarı şubede kalıyomuş. Bende oğluma açtırsam diye düşünüyorum. Hem bozuk paralar birikmiş olur,hemde çocuğun parasını harcıyorum sürekli. Varmı bilginiz,böyle bir kumbara hesabı açtırabilirmiyim acaba
Evet benim küçükken öyle bir iş ban. kumbaram vardı babam getirmişti ama biz sonra bankaya gidip açtırmamıştık. Evde babam onu zorla kırıp kardeşime ve bana altın küpe almıştı:) iş bankasının internet sayfasından bir bakın. Çocukları birikime alıştırmak için çok güzel bir yöntem.
Özel kumbara olması şart değilki şu kırılmadıkça açılmayan kumbaralardan alın o tıkabasa dolunca kırıp oğlunuzun adına hesaba yatırsanız olmaz mı? Ya da kavanozun ağzını yapıştırıp kumbara yapabilirsiniz.Dijital kumbara olmuş artık,biraz araştırdım da..yazık çok isterdim hakkaten. Yarın bir arayıp sorarım yinede şubeye
Özel kumbara olması şart değilki şu kırılmadıkça açılmayan kumbaralardan alın o tıkabasa dolunca kırıp oğlunuzun adına hesaba yatırsanız olmaz mı? Ya da kavanozun ağzını yapıştırıp kumbara yapabilirsiniz.
Ben oğlum bebekken ona bir hesap açtırmıştım. 18 yaşına gelince kullanabileceği. Sonra parayı çekmem gerekti ve öyle kaldı.Selam..misafirlerim gitti. Bende iyice yorulmuşum,dinleniyorum şimdi biraz
Akşam aklıma takıldı. İşbankası kumbara veriyormuş,anahtarı şubede kalıyomuş. Bende oğluma açtırsam diye düşünüyorum. Hem bozuk paralar birikmiş olur,hemde çocuğun parasını harcıyorum sürekli. Varmı bilginiz,böyle bir kumbara hesabı açtırabilirmiyim acaba
Selam canım.Selam kızlar şu saat oldu hala işlerim bitmedi. Derin temizliğe giriştim haftaici misafir grupların olacak.
Temizlik, yemek tamam. Makinalar çalışıyor, sonrasında da ütü fasli var.
Siz neler yapiyorsunuz
İşler bir şekilde olur boşver, sen cocuklarinla kaliteli vakit geçirmeye bak, o daha önemli hele çalışan anneler içinSelam canım.
Bugün güzel bir uyku çektim sonrasında annem ve babama gittim çocuklar da onlarda . Madalyaları kutladık oğluma pasta yaptık küçük oğlum ilenetten istediği formayı sipariş ettik ,hevesi artsın ödüllendirelim de :)
Öyle böyle eğlenceli zaman geçirdik.
Ama evdeki işler kaldı
Haftaiçi yapabilirsem artık ne alâ.
İşler olur nasılsa :)İşler bir şekilde olur boşver, sen cocuklarinla kaliteli vakit geçirmeye bak, o daha önemli hele çalışan anneler için
Ben de utuyu bıraktım. Bu hafta sabahları geç gideceğim bir gün yaparım dedim.
Azıcık ya dinlenip keyif yapayım
Ben oğlum bebekken ona bir hesap açtırmıştım. 18 yaşına gelince kullanabileceği. Sonra parayı çekmem gerekti ve öyle kaldı.
Kendi adına bir hesap artırabilirsin. İleride ona verirsin
Çocuğun parasını harcamamak lazım aslında .Bizde kendimizle beraber onada bes başlatmıştık. Üniversite zamanına kadar çekmeyi düşünmüyoruz. Zaten tamda o zaman günü dolmuş olacak.
Harcamayı pek sevmiyo benim oğlum,güzel biriktiriyo. Fakat bırakmıyoruz çocuğun parasını. Param yok verirmisin,parayı bozmayım şimdi verirmisin..harcıyoruz bi şekilde yani. Bu kumbaranın anahtarı bankada kalıyomuş,o kısım cazip gelmişti. Ama artık farklı fonlar varmış,maalesef geç kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?