- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.261
Haftaya maaşı alınca sağlam bir alışveriş şart oldu.Marketteki herşeyde zam var gerçekten herşeyde .
Ev görmeye gelmek isteyen olur artık canım .
Akşam kahvesine çağırırsın bazılarını, herkesi yemeğe mi alacaksın yoksa ,zor olur senin için
Anlıyorum canım koşturmaca hep bunlar heleki çalışan kadın için .Haftaya maaşı alınca sağlam bir alışveriş şart oldu.
Yakın akrabaları mecburen yegmege alırım.
Üç amca ve bir hala aileleri ile yemege gelir.
İkinci derece akrabaların hanımları çaya gelir.
Eşimin iş arkadaşları yemeğe, benimkiler birkaç grup gelecek onların bazilari kahvaltiya, caya, kahveye ayarlarım. Herkese de uyacak şekilde ayarlayıp cagirmak lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.
Aslında ev için kurban kesip mevlut okutmak da istiyorum ama en fazla 25 kişi sığar. Birini çağırıp diğerini cagirmayinca da alınırlar.
Gelsinler başımın üstünde ama çoğunluk sırf merakından gelmek istedikleri için aile çevresi için n söylüyorum bunu pek hevesli değilim açıkçası.
Ev aldığımda ve toplanma taşınma sürecinde aramayıp sormadi yengeler, iki sokak mesafe vardı aramızda. Şimdi yeni gelin evine gelecekmiş gibi heveslerine kızıyorum acikcasi
Mevlüt her durumda istiyorum zaten, haftasonu anneme gideceğiz iftaraAnlıyorum canım koşturmaca hep bunlar heleki çalışan kadın için .
Sen en iyisi ne yap biliyor musun canım mevlüt okut bu sandıklarının hepsini de çağır.
Sonraki yemekler, çaylar için acele etmezler hem ,hem evi görmüş olurlar
Hem mevlüt okunmuş olur
canim cevap vermeyi unutmusum evet o benimEski nikin amelia değil miydi :)
Tam emin olamasam da o olduğunu yazışmalarından anlamıştımcanim cevap vermeyi unutmusum evet o benim
dogru tahmin etmissin canimTam emin olamasam da o olduğunu yazışmalarından anlamıştım
Resmen bebek bereketiyle geliyor :)Kızlar ben bu aralar birikimde cok iyiyim. Cok sukur nazar degmesin. Bugün is yerin içerde kalan maasim yatti. Yani hic beklemiyordum bi aralarde maas duzensizligi olmuştu ve geriden geliyordu maaslar. Bugün mart ayinin maasini ekstradan aldik. Yarin iki tam altinbi almayi planlıyorum, bi de ceyrek param birikmisti onu da eklerim.
Bir de esime 150 tl lik bim karti verdiler onunla da stokluk birseyler alirim.
evet onun bereketi :)Resmen bebek bereketiyle geliyor :)
evet onun bereketi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?