Bereketli olsun canım
Bende ekstra bir para gelirse çay, şeker,makina deterjanı ve şampuan stoklamayi düşünüyorum

fırsat olmadı bir türlü,hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim..hayırlı bir evlat olsun inşallah

birikimlerin içinde maşallah..bereketini gör canım
teşekkür ederim canım amin amin .. hepimiz bereketini görelim birikimlerimizin..

Bereketli olsun canım
Bende ekstra bir para gelirse çay, şeker,makina deterjanı ve şampuan stoklamayi düşünüyorum
benim beyazlar için ve renkliler için deterjan almam gerek, bir de yağ.. bakalım bimden hangisini alabilecem..

Kaçıncı sınıf senin çocuk canım?
Nereye gittiler..
Ne güzel eğitiyoruz da kendimiz çok geç kaldık ))
Helal olsun kuzuna maşallah .

Bereketli olsun canım
Çok mantıklı ben stok seviyorum da fazla fazla almam .
Mesela bir paket açıksa bir yediğim vardır.
teşekkür ederim canım amin amin .. hepimiz bereketini görelim birikimlerimizin..

benim beyazlar için ve renkliler için deterjan almam gerek, bir de yağ.. bakalım bimden hangisini alabilecem..
Canım kartlarını güle güle harca bereketli geliyor senin bebiş

teşekkürler canım.. bebişim gerçekten de bereketiyle geliyor.. burda yazmıştım gebeliğimi öğrendiğimin sonraki günü eşim milakata gitti ve mülakatı çok iyi geçti:) cinsiyetini öğrendiğimiz günde mülakat sonucu açıklandı ve mülakatı geçti eşim.. rabbime binlerce şükür bu saatten sonra tek dileğim bebişimiz sağlıklı gelsin :)

bizimde menü lahmacun olarak değişti..eşim süper ötesi yapar,sağolsun o yapacak..yanlız ramazan dolayısıyla çok sıra oluyo burda..normalde ramazanda asla yapmazdı ama misafirler için gidip konuşacak bakalım..

sizin fırınlar nasıldır bilmem ama, son dakikaya bırakıp madur olmaman için hatırlatmak istedim (ukala gibi hissediyorum şu an kendimi,sende öyle hissttiysen lütfen affet..)

merhabalar bende birikim yapıyorum sizin gazınızla altın hesabı açtım ve her ay düzenli aldım halk bankasından açtım hesabı iyi ki açmışım

halkbankası çok fırsatçı bir banka gibi geliyo bana..memnunmusunuz..

Kaçıncı sınıf senin çocuk canım?
Nereye gittiler..
Ne güzel eğitiyoruz da kendimiz çok geç kaldık ))
Helal olsun kuzuna maşallah .

4.sınıf canım..kids mondo ya gittiler..her yıl götürüyo okul,deneyimide olunca demek,hesabını yapmışta gitmiş kereta böyle giderse iyide,bozmaz kendini inşallah..

yaaa olur mu oyle sey cok mutlu oldum yazdigin icin teskekur ederim. Erken giderim cok sagol uyarin icin bilmiyordum oyle oldugunu

kızlar selam.

dün sabah şehir dışından bir arkadaşım geldi, 6 aylık hamile.... kahvaltıya davet ettim. akşama kadar sohbet muhabbet vakit geçti.

artık piyasaları takip etmeyi bıraktım.şu an tek hedefim kk ve aylık borçları ödemek , arabaya kasko yaptırmak,bir miktar bana kalırsa bu ay 1 çeyrek altın alarak rutinimi bu ay da yerine getirmek.

bugün biraz buzluğa atmak üzere çerkez mantısı yapayım dedim.
sabahtan beri hamur açıyorum, fenalık geldi.
3 poşet kıymalı attım dondurdum, şimdi 2 poşet de patatesli yapacağım..nasıl hamur tuttuysam bitmedi yaaa...

buzlukta mantı hele el açma ev yapımı ise çok işime yarıyor. ani gelen misafire çok hora geçiyor...

becerikli piremsesss
ben de bu kış mantı yapıp buzluğa koymak istiyorum eğer iyileşirsem tabi,
bizim için bu yaz çok sıcak geçecek belli oldu, eşimin işyerinde sorunlar var,
bu ay maaşları ve primleri parça parça vermişlerdi, önümüzdeki birkaç ay daha sıkıntının devam edeceğini ve ödemelerin düzensiz olacağını gerekirse küçülmeye gideceklerini söylemişler.
eşim zaten iş arayışına başlamıştı ama içeride alacağı prim miktarı epey yüksek olduğu için de endişeli
hakkımızda hayırlısı artık

saol tatlım. tavsiye ederim. çerkez mantısı boyut olarak büyük olduğu için de hem aslında çok uğraştırmıyor, hem de doyurucu oluyor.

Allah kolaylık versin canım. hemen hemen her şirketin hali aslında aynı. herkes küçülmeye çalışıyor, piyasa çok kötü. içinde bulunduğumuz durumu nasıl atlatırız bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

boyun fıtığı vardı di mi canım sende? bence hiç zorlama şuan resmen boynum tutmuyor

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugün sabah sınava girdim.
dun halamlara davetliydik.
Orda gece 12 ye kadar oturduk
Dönerken bize salatalık verdi. Birde keçe almış ama kullanmiyomus bana verdim
Kalın keçeler.

Biliyosunuz ki bebisim olcak.
Ona hesiyelik kapı süsü ve birkaç ivir zıvır hazirlicaktim.
Bulut magnet yapayım ve rüzgar gülü yapayım diyodum lokumlar için.
Sonra halamın verdiği keçelerle rüzgar gülüne başladım . Lokumu yenilip atilcak . Bende bunlara çubuk ve mıknatıs takip
Hediyelik olarak dagiticam. Eve gelenlere de lokum ve süslü bardaklarda lohusa şerbeti ikram edicem.

Herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum.
bu da bir tasarruf. Keçenin metresinin fiyatını bilince insan 2 liraya magnet almak istemiyor açıkçası.

eşim aradı az önce.
çok yorulmuş, 1-5 haziran izin yazmış kendine.otel ayarla da kaçalım bi yerlere diyor...
canım benim yaa, alis harikalar diyarında!!!! :) benimki bizi trilyoner zannediyor....ben önümüzdeki ayın 10 u nasıl gelir derdindeyim
hangi parayla diyecektimm, demedim, akşam gelsin derim diye heyecanla bekliyorum :)))
yine maaştan avans alacağız ya da kk kullanılacak...yine içeri girecez...

bu çukulata bütçeyi zor toparlar....
yaz benim için zor geçecek...

bu arada marmaris, fethiye tarafları uygun fiyatlı otel tavsiyelerinize açığım arkadaşlar...

Selam piremses :)
Kolay gelsin canım sana ne güzel hevesle yapıyorsun mantıyı.
Piyasalar çok karışık bende bakıyorum ama sırf meraktan.

Hakkında hayırlısı olsun cnm .
Piyasa karışıklığını fırsata çeviren de var bahane eden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…