- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.381
Sayfa sahibi değilim ama buradaki samimiyet ve saygıya dayanarak hoşgeldiniz diyorum:))
Tabiki kabul ediyoruz :)
Hoşgeldiniz ..
Önce tasarruf ederek başlıyoruzteşekkür ediyorummm :)
işe nerden başlıyoruz, çaylaklara nasıl tavsiyeler veriyorsunuz ve altını ne zaman alıyoruz belli bir günü var mı
Önce tasarruf ederek başlıyoruz
Bunun için gelir gider tablosu yapabilirsin
Gelir ele geldiği gün ben birikimimi yapıyorum ve altınımı alıyorum :)
Kaç yaşındasın, evli misin çalışıyor musun :)
Ne güzel bereketli olsun gün paran :))28 yaşındayım, evliyim, 9 aylık bir oğlum var, çalışıyorum, iyi bir gelirim var sayılır :)
işyerinde arkadaşlarımla 100liralık gün yapıyoruz, 8 kişiyiz, ilk defa bu ay hesabımda + oldu, eşimin borçları vardı onları kapattık fln Allaha şükür :)
şimdi de yavaş yavaş ya altın alıp kenara atayım ya da hesap açayım bankada diyorum, hangisini tavsiye ediyorsunuz :)
Ben derim ki maaş aldığın gün hemen bir hedef belirle mesela 1 ata veya çeyrek hemen al, koy kenara unut
Ben altın hedefi koyuyorum canım .peki dönemleri takip ediyor musunuz, mesela altın bu ara yüksek, o zaman para mı koyuyorsunuz kenara, finansal takiplerde pek iyi değilimdir
sayfaları okumaya çalıştım biraz aylık ve yıllık hedefler koymuş burdaki hatunlar kendilerine, hoşuma gitti :)
son soru :)
para hedefi mi koymalıyım altın hedefi mi :)
belki bu hafta da iki olur sonra doğanın kanununa aykırı olmaz, ama ne güzel her hafta 2 versek bayrama fitiz :))))2 kg çok iyi canım, maşallah bizekeşke her hafta 2 kg 2 kg gitse :)))
profesyonel destek alman çok iyi olur, işe yararsa bana da tavsiye etsene. bi aralar biorezonans mezoterapi vardı, herkes gitti ama bir işe yaramamıştı....
Ben altın hedefi koyuyorum canım .
peki dönemleri takip ediyor musunuz, mesela altın bu ara yüksek, o zaman para mı koyuyorsunuz kenara, finansal takiplerde pek iyi değilimdir
sayfaları okumaya çalıştım biraz aylık ve yıllık hedefler koymuş burdaki hatunlar kendilerine, hoşuma gitti :)
son soru :)
para hedefi mi koymalıyım altın hedefi mi :)
tabi ki seve seve, hemen veririm. hatta alta link de koyuyorum, gerçi ondan biraz farklı yaptım ben.damla cikolata çerkez mantısı tarifine talibim
inşallah kolaylıkla kurtulursun canım şu sigara illetinden. darısı başıma... kiloları da atalım artık. sıkıldım valla.belki bu hafta da iki olur sonra doğanın kanununa aykırı olmaz, ama ne güzel her hafta 2 versek bayrama fitiz :))))
yok bu sefer kararlıyım bırakmam lazım sigarayı artık, maddiyi geçtim sağlık açısından da sıkıntı.
fizik tedavi doktorum her seans azalttın mı, bugün kaç tane içtin diye soruyor vallla utanıyorum cevap vermeye
ikisine de maşallah, hoşgeldiniz aramızaMerhaba...yeni üyeyim..hem zayıflamaya hem de altın biriktirmeye bende varım (1 sene 2 ay kadar sürede 27 kilo verdim...Bu ay 3.38 gram altın koyabildim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?