O zaman Mayıs birikim listesine bile ekliyorum seni, bereketli olsun .

En minik birikim benimki ama olsun maksat ayagimiz alissin :)

Yilbasina kadar hedef koyacagim kendime 2019 Ocakta en az 15gram altinim olsun :)
7ay icin iyi bir hedef mi acaba, belki daha cok biriktirebilirsem hedefimi guncellerim :)
Ilk aklimdan gecen 20 gramdi ama emin olamadim :)

Aylık 2 grama denk geliyor ortalama olarak .
Bence gayet güzel, amaç zaten birikim azı çoğu olmaz birikimin

Günaydın kızlar
Gece hiç uyuyamadım kafamda birşey olunca sabaha kadar böyle dört dönüyorum.
Şirkete geçip birkaç acil işimi halledip avmye gideceğim. Hediye çeklerim var doğum gününden kalan aysonu süresi doluyor. Birşeyler alır sonra yine değiştiririm. Öğlen pazara da bakacağım evde sebze meyve birşey kalmamış. Pahalıya almayıp markete uğrarım.

beni de ekler misin canım bu ay için 1 ata altın alabilirim inş. planım bu

Teşekkür ederim cnm
Özellikle un ölçüsünün kesin olması çok güzel
aldığı kadar un tariflerini görünce hemen vazgeçiyorum

Teşekkür ederim cnm
Özellikle un ölçüsünün kesin olması çok güzel
aldığı kadar un tariflerini görünce hemen vazgeçiyorum
rica ederim :)))
aldığı kadar un tariflerini ben de sevmiyorum.
fakat bu hamurişlerinde en önemli nokta suyu azar azar yavaş yavaş koymak. bazen dalgınlığıma gelip birden fazlaca koyduğumda hamuru toparlayabilmek için ölçünün dışına çıkıp un ilave etmek ve tarif ölçülü olduğu halde, kendi kendimi aldığı kadar un pozisyonuna sokmak durumunda da kalabiliyorum :))))

Sana katılıyorum canım şuan bizim gün devam ediyor temmuzda bitecek ben 4. Ayda aldım hemen altın aldım 2 bin TL kardayim şuan eşim girerken de en başta almyacaksan girme dedim onada ikinci ay cikti yani bu haziran ayında alacak onunla da hemen altın alicaz

Kizlar gecen aylarda kizimin nasibi 300 tl vardi. Gram yada ceyrek alayim derken bir turlu alamadik. Simdide maastan ekside olunca esimde surekli eksiye girene kadar onu harcayalim. Diger ay ceyrek alip yerine koyariz dedi. O parayi harciyoruz simdi. Diger ay iyi bir hesap kitap yapip ona gore hareket etmek istiyorum. Esim kredi kartini aktif kullaniyor ama ben bu ay ufak tefek market alisverisi harici kartimi kullanmiyorum. gecen ay sehir disindan misafirler gelecek olunca ipin ucu kacmisti bu ay toparlariz insallh :)
Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler

Gram yada ceyrek alayim derken bir turlu alamadik. Simdide maastan ekside olunca esimde surekli eksiye girene kadar onu harcayalim. Diger ay ceyrek alip yerine koyariz dedi. O parayi harciyoruz simdi.

Nakit olunca gidiyor valla, benim de oglusumun var kenarda oyle bi parasi, cantasina koydum hic dokunmuyorum bile, unuttum ben o parayi, belki acil bi ihtiyac olur da annem/kv bebegime bakarken birsey lazim olur almalari gerekir diye bekletiyorum...
Bizim cepte olsa kesin gitmisti

Bişey dicem siz pazara gidiyor musunuz?

Ben gitmiyorum hic anlamam pazar isinden

Domates bile secmedim bugune kadar
Esimle marketten aliriz hep..ama bizim mahallede pazar kuruldugu gun market de halk gunu yapiyor pazardaki fiyatlar kadar oluyormus komsu teyzeler oyle diyor

Yeni
selam kızlar..ben geçen hafta aldığım maaş ve zulamdaki 250 tl yi de ekleyerek araba bakımı için 1200 tl yi eşime verdim.. kalanla da kendimize biraz harçlık ayırdık hepsini altın yapmayalım dedik malum önümüz bayram parasız kalmak olmaz.. ama dün 1 tam ( 1250 tl) ve 1 yarım ( 625 tl) aldırdım eşime. karamelli_turta canım normalde mayıs ayı birikimimi kapatmıştım ama bu gecikmiş maaşı almam sürpriz oldu.. bu aldığım altınları da mayıs ayına mı eklesek ne yapsak :)
dün akşam arkadaşlara yemeğe davtliydik bütün akşam ordaydık.. bu akşam eşim kv ye gider iftarını açmaya ben evde kalıp dinlenmeyi düşünüyorum.. yemeğim de var köfte patates.. ayran yaparım yanına yerim..

Bizim günün biri ekimde, diğeri Mart 2019 da bitecek . Martta bitecek olanı aralıkta alacağım hiç memnun değilim .. Bu yüzden bir daha girmeyeceğim. Zaten aylık birikime ayırabiliyorum artık ne gerek var diyorum . Ama sana Haziran denk gelmiş harika yani .
Bence seçimden sonra da yükselme devam eder ,altın bu yerinde durmuyor.
Ben çocuklara gelen ekstraları aynı bir cüzdanda tutuyorum ata alacak kadar birikince alıyorum .
Bizim paradan ayrı koyduğum için de yokmuş gibi oluyor bir nevii
Harcamak istemiyorum onlarınkileri.
Bişey dicem siz pazara gidiyor musunuz?
Ben gidiyorum çarşamba günleri var.
:))) dimi kesin gidiyor ..
Canım hemen ekliyorum :) bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…