- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.401
ne demek, herkese kapımız sonuna kadar açık...Teşekkür ederim .Beni de araniza aldığınız için
çok çok geçmiş olsun, Rabbim sağlık,şifa versin...32 yaşında..bekar..kamuda hemsireyim. 2012 haziran ayında araç ici trafik kazası geçirdim.. t10-t12 arasında tam omurilik kesisi mevcut..tekerlekli sandalyemle işe gidiyorum..1.5 sene önce kilom 95 lere dayanmıştı.. sonra zayiflamaya karar verdim..ben yiyerek zayıfladım.. 66.7 cok sukur..
Kaza öncesi birikim yapıyordum. 6 sene boyunca köşeye yatırım yapamadım.. Bu ay 3.38 gram altın koydum..hedefim ayda 2 gram altın
hosgeldun arkadasim aramiza cok gecmis olsun insallah her yonden cok daha guzel gunlerin olur32 yaşında..bekar..kamuda hemsireyim. 2012 haziran ayında araç ici trafik kazası geçirdim.. t10-t12 arasında tam omurilik kesisi mevcut..tekerlekli sandalyemle işe gidiyorum..1.5 sene önce kilom 95 lere dayanmıştı.. sonra zayiflamaya karar verdim..ben yiyerek zayıfladım.. 66.7 cok sukur..
Kaza öncesi birikim yapıyordum. 6 sene boyunca köşeye yatırım yapamadım.. Bu ay 3.38 gram altın koydum..hedefim ayda 2 gram altın
o abartıya kaçma kısmına noktayı koyabilsem kolaylıkla gidecek ama, ağzıma sürünce maalesef dibini görmeden bırakmayanlardanım.. o sebeple mecbur kısıtlama koyuyorum kendime...neyse başladık yeniden, inşallah bu sefer şu 10 kiloyu verir, kurtulurumKarbonhidrat...protein.yağ ...vitamin..hiç bir şeyden kendimi kısıtlamadım. Beynimde kiloları bitirdim. Sonra devamı geldi..genel yoğun bakım hemşiresiydim.bize hocamız yani sorumlu doktorumuz gıda eğitimi verirdi..ıdeal zayıflamanın yöntemi vücudun ihtiyacı kadar besle..fazlası vücutta depo olur derdi..mesala sabah yumurta.ekmek .5 zeytin.bal.tereyag 1 bıçak ucu kadar.. ara...öğle.. (genelde atlarim)..ara (süt yada yoğurt...ara (meyve)...akşam (corba. Sebze yemeği.. salata..Sebze yemeği yediysem asla et yemem..son ara...
Canım tatlı mi istedi yerim..ama abartıya kacmadan
az kalmış, rahatlıkla verirsin...biz burada hem diyet yapıyoruz hem de yemek tarifi paylaşıyoruzInsallah ...şu anki hedefim 60 inme..6 kilocuk kaldı..
Canım hoşgeldin ve çoook geçmis olsunTeşekkür ediyorum..hoş bulduk canım ...grubta kaç kişi mevcut
Sağol canım, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama stres olduğu süre boyunca ne yaparsam yapayım sonuç yüzde yüz başarı olmuyor malesefK kahvemsi mutluluk canim son 1 aydir cok yogun ve yorucu gecti senin icin.
sağlığını ihmal etme canim
kk ile bende altin alacagim ama mumkun dugunca dip nokta bekliyorum. gram 185 falan gorurse hemen 5ile 10 gr arasi almayi planliyorum.
daha o ce aldigim 5 gramin 2. taksidini odeyecegim bu arada.
Benim aylık hedefim de var yıllık da canım .peki dönemleri takip ediyor musunuz, mesela altın bu ara yüksek, o zaman para mı koyuyorsunuz kenara, finansal takiplerde pek iyi değilimdir
sayfaları okumaya çalıştım biraz aylık ve yıllık hedefler koymuş burdaki hatunlar kendilerine, hoşuma gitti :)
son soru :)
para hedefi mi koymalıyım altın hedefi mi :)
Tabiiki listeye dahil olacaksın .o halde haziran ayı hedef listesine dahil olmak isterim :)
Hoşgeldin @dilek bolu hedeflerin mükemmelMerhaba...yeni üyeyim..hem zayıflamaya hem de altın biriktirmeye bende varım (1 sene 2 ay kadar sürede 27 kilo verdim...Bu ay 3.38 gram altın koyabildim )
Bende tamda senin gibi düşünüyorum canım.Birikim içinse,üçe beşe bakmadan altın veya dövize çevirmek bana göre en mantıklısı. Düştü,çıktı diye bekleyince hiç oluyo elimizdeki para. Üstelik sonumuz da pek hayır değil diyo herkes ve altın dünyanın tek ortak ve gerçek parası..tabi benim fikrim..
Çok geçmiş olsun canım32 yaşında..bekar..kamuda hemsireyim. 2012 haziran ayında araç ici trafik kazası geçirdim.. t10-t12 arasında tam omurilik kesisi mevcut..tekerlekli sandalyemle işe gidiyorum..1.5 sene önce kilom 95 lere dayanmıştı.. sonra zayiflamaya karar verdim..ben yiyerek zayıfladım.. 66.7 cok sukur..
O zaman Mayıs birikim listesine bile ekliyorum seni, bereketli olsun .An itibariyle altin hesabi acip ilk gram altinimi almis bulunmaktayim, hem sizden aldigim gazla hem de esimin onayi ve destegi ile cesaret ettim, kurbana kadar gram sonrasi insallah ceyrek :) ve belki daha da fazlasi, hakkimizda hayirlisi insallah :)
Sagolun kizlar iyiki denk geldim size :)
Amin, güzel günlerde kullanılsın inşallahRabbim birikimleri hayırlısıyla doğru zamanda harcamayı nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?