Teşekkür ederim .Beni de araniza aldığınız için
ne demek, herkese kapımız sonuna kadar açık...
biraz kendinizden bahsederseniz zaman içinde iyice tanışır kaynaşırız.

takım kaptanımız, canımız ciğerimiz , bizi gaza getirip birikime sevkeden elebaşımız karamelli_turta gelince de hedeflerinizi bildirirsiniz, listemize ekleme yaparız...

32 yaşında..bekar..kamuda hemsireyim. 2012 haziran ayında araç ici trafik kazası geçirdim.. t10-t12 arasında tam omurilik kesisi mevcut..tekerlekli sandalyemle işe gidiyorum..1.5 sene önce kilom 95 lere dayanmıştı.. sonra zayiflamaya karar verdim..ben yiyerek zayıfladım.. 66.7 cok sukur..

Kaza öncesi birikim yapıyordum. 6 sene boyunca köşeye yatırım yapamadım.. Bu ay 3.38 gram altın koydum..hedefim ayda 2 gram altın

çok çok geçmiş olsun, Rabbim sağlık,şifa versin...
ne güzel genç yaşta birikim yapma mantığına alışmak, maşallah diyorum..ben 30 lu yaşların sonundayım ve henüz 1,5 yıldır birikim yapıyorum. evliyim.şuan çalışmıyorum evdeyim..

95 kilodan 66.7 ye inmek inanılmaz güzel bir başarı, hem de yiyerek.. bunun sırrını ben de istiyorum

Karbonhidrat...protein.yağ ...vitamin..hiç bir şeyden kendimi kısıtlamadım. Beynimde kiloları bitirdim. Sonra devamı geldi..genel yoğun bakım hemşiresiydim.bize hocamız yani sorumlu doktorumuz gıda eğitimi verirdi..ıdeal zayıflamanın yöntemi vücudun ihtiyacı kadar besle..fazlası vücutta depo olur derdi..mesala sabah yumurta.ekmek .5 zeytin.bal.tereyag 1 bıçak ucu kadar.. ara...öğle.. (genelde atlarim)..ara (süt yada yoğurt...ara (meyve)...akşam (corba. Sebze yemeği.. salata..Sebze yemeği yediysem asla et yemem..son ara...

Canım tatlı mi istedi yerim..ama abartıya kacmadan

hosgeldun arkadasim aramiza cok gecmis olsun insallah her yonden cok daha guzel gunlerin olur
zayiflamak bunun yaninfa birikim yapmak mutluluk adimlari
basaracaksin ben küsuratlı altin almayi severim her zerresi fedakarlik ve hedeflere yaklasmaktir

o abartıya kaçma kısmına noktayı koyabilsem kolaylıkla gidecek ama, ağzıma sürünce maalesef dibini görmeden bırakmayanlardanım.. o sebeple mecbur kısıtlama koyuyorum kendime...neyse başladık yeniden, inşallah bu sefer şu 10 kiloyu verir, kurtulurum

Insallah ...şu anki hedefim 60 inme..6 kilocuk kaldı..
az kalmış, rahatlıkla verirsin...biz burada hem diyet yapıyoruz hem de yemek tarifi paylaşıyoruz ))) az önce bir arkadaşa çerkez mantısı tarifi yazdım tasarruf ve birikim yaparken zayıflamak benim de hedefim

Teşekkür ediyorum..hoş bulduk canım ...grubta kaç kişi mevcut
Canım hoşgeldin ve çoook geçmis olsun ne guzel birikim bilincine sahip olman bende 2 senedir birikim yapmaya çalisıyorum ondan once tasarruf ve borc odemekle mesguldüm arada çeyiz isinide cikardim hatta biraz abartmışım topik üyelerimizin sayisı biraz değisken acıkcasi ama sanırim 10-12 kisilik kemik bi grubumuz var ayrica missERE sende hosgeldin canim bebeğini allah analı babalı buyütmeyi nasip etsin

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Bu akşam spora başladım kızlar, evde aletlerim var kendi capimda doktorun ve fizyoterapistin gösterdiği şekilde boynuma zarar vermeden birşeyler yapmaya çalışacağım.
Geçen hafta fizik tedavi bitti, bir daha girmemek için omurgama dikkat etmem lazım. Bu ara bedene yatırım zamanı
Çok az paramiz kaldı umarım ekstra birşey çıkmazda cuma günü maaşa kadar yeter, bu ay daha detaylı bütçe yapip Haziran'da çok dikkatli gitmeliyim. Seçim öncesi zam gelmeden mutfak stoklarımızda üçer beşer takviye yapıp kart ile almayı düşünüyorum. Bugün faturaları da karttan otomatik ödemeye verdim. Eşimin maaş durumu düzene girene kadar böyle devam edeceğim. Eve girerken kurduğum kumbarayi haftaya açıp üstünü tamamlayıp gram yapacağım. Karttan altın almayi düşünüyordum yaz boyunca ama yine detaylı bir hesap kitap yapıp öyle net karar vereceğim.

Bugun hazir altin inmisken abime bir ceyrek aldik.. yeni tarihli 318 tl. Is kurarken kredi kullanmisti son 6 ayi kaldi. Onu bitirdiginde her ay belli bir miktar daha alacagim abimden. Hergun sigara parasini almaya devam tabi... :) hazie bekarken abimin adina da biraz para biriktirelim.

K kahvemsi mutluluk canim son 1 aydir cok yogun ve yorucu gecti senin icin.
sağlığını ihmal etme canim
kk ile bende altin alacagim ama mumkun dugunca dip nokta bekliyorum. gram 185 falan gorurse hemen 5ile 10 gr arasi almayi planliyorum.
daha o ce aldigim 5 gramin 2. taksidini odeyecegim bu arada.

Sağol canım, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama stres olduğu süre boyunca ne yaparsam yapayım sonuç yüzde yüz başarı olmuyor malesef
Hep herşeyi yoluna koydum derken birşey çıkıyor, şimdi de eşimin iş durumu beni düşündürüyor. Bir de pek fazla çevremle paylaşmayı da seven biri değilim yapı olarak, içime atarım. Bu da hastaligimi tetikliyor aslında.
Çok şükür benim maaşım iyi birkaç ay idare ederim ama yine de düşünmeden edemiyorum.
Haftasonu ince bir hesap kitap yapıp kk ile altını ve kk nakit avans olayini değerlendirip yine birikime devam edeceğim. En başından sıkı tutmam lazim. Borç nasılsa ödeniyor cunku

An itibariyle altin hesabi acip ilk gram altinimi almis bulunmaktayim, hem sizden aldigim gazla hem de esimin onayi ve destegi ile cesaret ettim, kurbana kadar gram sonrasi insallah ceyrek :) ve belki daha da fazlasi, hakkimizda hayirlisi insallah :)
Sagolun kizlar iyiki denk geldim size :)

Benim aylık hedefim de var yıllık da canım .
o halde haziran ayı hedef listesine dahil olmak isterim :)
Tabiiki listeye dahil olacaksın .
Merhaba...yeni üyeyim..hem zayıflamaya hem de altın biriktirmeye bende varım (1 sene 2 ay kadar sürede 27 kilo verdim...Bu ay 3.38 gram altın koyabildim )
Hoşgeldin @dilek bolu hedeflerin mükemmel
Bende tamda senin gibi düşünüyorum canım.
Çok geçmiş olsun canım
Ne güzel kilo vermişsin birikim de tekrar başlamış
O zaman Mayıs birikim listesine bile ekliyorum seni, bereketli olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…