Hastanedeyim sigara biraktirma doktoruna çok pis uyuz oldum. İlaç veya bandı yazıp yollamak uyguladıkları tedavi. Ne ilgi ne alaka.
Neyse solunum testi ve ekgyi yaptırdım en azından, çok şükür birşey yok. Ben kendi irademle bırakacağım bu ne ya böyle.
Diyetisyen de varmış hastanede bir de ona uğrayayim gelmişken :)
Sigara bırakırken kilo almak istemiyorum.

bu mesajı atlamışım,yeni gördüm. çocuğun pilleri biter kısmına istemsizce güldüm..sonrki yaptıklarını okuyunca gülümsememde yarım kaldı..

her türlü ilacı kullanmıış,mora terapi yaptırmış,nikotin bandını kollarına sıralamış,bu konuda kitapları hatmetmiş biri olarak söyleyim,herşey beyinde biter

geçen hafta pazartesi gecesi artık içmiyorum şu zıkkımı deyip,sözde bıraktım sigarayı..salı saat 3 e kadarda hiçbir stres,kaygı yaşamadan gayet güzel giderken,sırf can sıkıntısından,sırf şımarıklıktan,sırf marketteki kız sigarada alıyomusun abla dedi diye yine içmeye başladım

Çocuklar markadan anlamıyor o yaşlarda.
Ben bir acayiplik görmedim canım çocuğun için yazdıklarında.
Para yönetimi ile tanıştırman iyi olmuş bence. Bende bazen yapıyorum harçlığını haftalık verip gün gün kendi ayarlasın.
Ve ekstra olarak verilen tüm harçlıklarını kumbaraya atıyorlar, kendileri öyle istiyor. Bazen Ekstra birşey almak istediklerinde kumbaradan alıyorlar :))
Kardeş de olsa aynı olmuyorlar bazı konularda :))
Canım çocuk aldığı zaman yanındakine de alıyormuş işte ne güzel.
Yaprakları geri çevirmeyi teklif etmesi de normal, sonuçta bozuk yaprak satmış satıcı size çocuk hakkını aramak istiyor .
Yumurtalar için böyle düşünmesi şaşırttı beni biraz sadece

Bu sefer kesin bırakmam lazım.
Sayısız bırakma denememe rağmen ben de en uzun bir hafta içmedim ama bu sefer sağlıgim için birakmak zorundayım. Yoksa fizik tedavi doktorum da tedaviye devam etmek istemediğini söyledi. En azından ilk başka düşürüp sonra bırak dedi.
Birbirimize destek olup yapalım kızlar,
Diyetisyene uğradım. Üç kilo için mi geldin dedi yok dedim sigara için. Genelde on kilo alıyor hastalar ama merak etme birlikte almadan atlatiriz dedi. Bir güven duydum kadına nedense :)

Yaratıcı kankitom güle güle kullan canım .
Canım sen kendi iradenle de yaparsın sen güçlü bir kadınsın :)
her türlü ilacı kullanmıış,mora terapi yaptırmış,nikotin bandını kollarına sıralamış,bu konuda kitapları hatmetmiş biri olarak söyleyim,herşey beyinde biter
Eşimde kaç kez denedi nikotin bantı ,ilaç,sakız Vs bir süre içmeyip tekrar başlayan cinsten :))
Bende çok istiyorum aslında bırakmasını

Kızlar birazdan pazar maceram başlıyor tekrar
Adamları ayar etmeye niyetliyim ama geçen hafta aldığım meyveler güzeldi hiç çürük çıkmadı

çok iyi yapmışsın canım diyetisyene de uğramakla, 1 taşla iki kuş vurur, bu sefer kurtulursun inşallah şu sigaradan

Son düzenleme:
eşimin akşam çay atıştırmalıkları bitmişti, markete gidip sağlıksız şeyler almasın diye sütlü anne kurabiyesi yaptım. fakat oldukça kabardılar. 1 tanesi yeter akşam için 18 adet çıktı. yarısını buzluğa atacağım.
akşama tavuk sote yapacağım.
yanına eşime de az bir şey tereyaglı makarna...
ve salata,yoğurt bugün akşam ki menümüz.

Kızlar tatil ayarlamaya çalışıyorum ağustos ya da eylül ayı için bakıyorum. Önerileriniz varsa bakarım. Huzurlu, dinlenilecek yakın çevresinde de gezilecek yerler olabilir.
Biz agustos sonu tatil planı yaptık otel tercih ediyoruz Antalya side de calido maris hotel .

Kızlar tatil ayarlamaya çalışıyorum ağustos ya da eylül ayı için bakıyorum. Önerileriniz varsa bakarım. Huzurlu, dinlenilecek yakın çevresinde de gezilecek yerler olabilir.
deniz kenarı olması şart mı? farklı farklı bir çok havuz yeterli mi?orman içi harika kafa dinlemelik bir yer önerebilirim deniz çok şart değilse...

karamelli_turta yumurta olayına bende şaşırdım ama şöyle düşünüyorum;.bir gün öncesi beraber alışverişe gittik..market indirimi gördü bir üründe.yanlışlıkla hem fiyatına,hem indirimine aynı fiyatı yazmışlar.o bunun bir yanlışlık olduğunu kabullenemedi..marketlerin indirimleri hakkında nedir,nedendir üzerine konuştuk,ama o yine ikna olmadı sanırım..zaten bulunduğumuz yerde marketler sıra sıra..
birde bizim evde ya tlc ya bloomberg açıktır..haliyle çocuğun bu durumu normal yani..tlc de kupon avcıları,emlak savaşları en sevdiği program..

K kahvemsi mutluluk inşallah bırakırsın,inşallah bırakırız..şu son bir yıldır kendimi çok tükenmiş hissediyorum..çok sık hasta oluyorum,çok zayıfladım vs...ben bunların hepsini sigaradan biliyorum..

ne güzel tatil planları yapılıyo.eşimin işleri sebebiyle biz planyapamıyoruz hiç.olmuyoda zaten..bu aralar işler durgun gitsekmi deyince kalkıp gidebiliyoruz ancak..spontane :)

side ve belek teki 5 * otellerin hepsi oldukça güzel oluyor.zaten sahil şeridi.
Antalyanın hastasıyım zaten. ..

Ben oğlunun para yönetimi konusunda başarılı olacağını düşünüyorum, bazı konularda sende desteklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…