Benim iki kız bir oğlum var kızlara para yetiştiremiyorum oğlumdanda borç alıyorum...hele büyük kızımın ilk üniversite yılı kullar başına vermesinpara yatar iki hafta sonra bunun hesapta 10€kalır söylemezde bitirdim diye...Allahtan eşim kendide int üzerinden bakardı ve gönderirdi...yeni yeni düzene giriyor...ama eksiği coook bana bazen sayar şu lağzım bu bitti...yiyeceğin varsa gerisi beni ilgilendirmez diyorum

Altinin isi hic belli olmuyor. Uzun vadeliyse her turlu kar getirir diye dusunuyorum
Şu an 13 gr altın var temmuz gibi bir borç ödeyeceğiz elden 7bin lira kadar, o zamana kadar kar haline geçerse satayım diyorum. Seçime kadar yeniden yükselir herhalde.

güle güle kullan canım, ben de altın pek sevmezdim ama şimdi kimde olursa olsun görsem
wawwww diyorum çok güzel duruyor
artık en sevdiğim renk kesin sarı :))

kızlar ya şirkete geldiğimden beridir 2 tane sigara içtim sadece,
diyetisyen de liste verdi ama bugün hazırlıklı değilim yarın itibari ile uygulamaya başlarım artık.
yarın yine doktor kontrollerim var, şu yaşıma kadar ödediğim sigorta pirimlerinin azıcık faydasını göreyim.
fizik tedaviye giderken neredeyse tüm bölümlere gidip kendimce check up yaptım walla :)))

güle güle kullan canım, ben de altın pek sevmezdim ama şimdi kimde olursa olsun görsem
wawwww diyorum çok güzel duruyor
artık en sevdiğim renk kesin sarı :))
sağol canımcım allah razı olsun eskiden bende öyleydim simdi gözümu alamiyorum birinde altin görmeyeyim benimde en sevdigim renk altın sarısı $ yeşili € mavisi

sağol canımcım allah razı olsun eskiden bende öyleydim simdi gözümu alamiyorum birinde altin görmeyeyim benimde en sevdigim renk altın sarısı $ yeşili € mavisi
katılıyorum
ama euro da mor seviyorum ben, 500'lük :)

Çeyreğin boyuna takması güzel olmuyor

Çeyreğin boyuna takması güzel olmuyor
Evet farkli düsunmek tamamen zevk meselesi bikac yil öncesine kadar bende sevmezdim ama şimdi cok beģeniyorum tabiki her modeli degil ama ceyrekli altın çerçevemide beğendim şoyle bisey hatta kendileri kordonlada biraz ağırlıgini kırıp spor bi hava vermek istedim

Altın uzun vadede kazandırır
Bu güzelmiş

Ben çok beğendim. Güle güle kullan. Eskiden bende altın sevmem sanıyorum. ama önümüzdeki haftayı zor bekliyorum. Böyle görünce daha bir seviyorum hatta. Bende yapçam:)))

Çok beğendim sadece ceyrekten mi bu.
Katmanlı duruyo sanki

Çok güzel bende beğendim güle güle kullan kardeşim acaba bende yaptırsammı diye aklımdan geçirdim ama şimdi kızlarımda ister busefer pahalıya patlar...ben önce bir gösteriyim belkide istemezler yada dönüşümlü takarız...küçükde pek bir dağınık kaybederse

Ben de çok beğendim güle güle güzel günlerde kullan inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…