- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.701
canim bence siseyle falan ugrasma ac bankada bi hesap eline gctikce git yatir. Ne esin alabilir ne baskasi. Internet bankaciliginda olsun. Takip edersin
Canım benim bireysel hesabim var zaten.
Ama bunu o heveslensin diye yapalım demistim.
O da burnumdan geldi açıkçası.
Ya varya para biriktirelim die fedakarlık yaparız
Erkeklerin yaptığına bakın
Paradan fedakarlık yaptığımızda, kıymet bilen erkek oranı %5 sanırım
O ihtimali göze alıp strese girmeye hiç gerek yok
Isbankasinda vadesiz hesap canım yatırıp çekebiliyorum ama hep yatırıyorumBireysel başka..onu istediğin zaman yatır çek yapamazsın
B Bugunneselibirgun para biriktirme bence artık
Hemen kesme yavaş yavaş kes
Yazık günah gerçekten
Evet ama anlamıyolar ki...Biriktirmek onun için yaptığım bişey değil ki.
Kendim için yaptığım bişey .yapı olarak ttutumluyum ve birseylere sahip ollmak istiyorum ondan biriktiriyorum
Evet ama anlamıyolar ki...
Paramız boşa gideceğine harca gitsin
Alıyo paranı baksana...
Almasa biriktir derdim
Selam kızlar
B Bugunneselibirgun önceki olaydan sonra keşke evde para birakmasaydin, adamın huyu belli. Uzuldum senin için.
Eşimle markete gittik. 300 TL bırakıp geldik.
Önceki evde market yakındı yalnız giderdim pek birseyin fiyatını bilmezdi eşim. Buraya geldiğimizden beridir birlikte çıkıyoruz. Adam her hafta şoklarda. Kasiyer tutarı söyleyince biz ne aldık diyip suratıma bakışı çok komik
Kaşar, beyaz peynir, zeytin, salam, sucuk, mantı, tursu, teneke yağ, deterjan, tavuk, kahve, çay ve ufak tefek giderleri aldık. İki hafta gider diye düşünüyorum.
Sebze ve meyve yok akşam üzeri pazara da çıkmak lazım.
Yağ, çay ve deterjan stogum epey sağlam oldu.
Bayramdan önce kasaba da gitmek lazım, bir poşet kiyma, bir poşet kuşbaşı kaldı sadece
B Bugunneselibirgun pardon canım yanlış anlamışım. Ne güzel bak hesabında varmış. Hiç şişeyle falan uğraşma. Hatta eşinde inşallh sorar da,biriktirdiklerimden bir hayır görmedim,niye biriktireyimki dersin. O har vurup harman savurduğunu sansın. Haketti..
Ama eşine kızdın diye birikiminden vazgeçme sakın:)
Biraz önce geçen yıl açılmış bir konu okudum. Arkadaş 50 bin biriktirmiş,ev alayımmı eşimden gizli diye sormuş.
Hala şoktayım:)))
tamam hadi biriktirmiş diyelim de gizli nasil alacak evi onu anlamadim evlilik sonrasi alinan her sey ortaktir adam sansli vallaBiraz önce geçen yıl açılmış bir konu okudum. Arkadaş 50 bin biriktirmiş,ev alayımmı eşimden gizli diye sormuş.
Hala şoktayım:)))
Ben de 5 Gr ya da ata alayım diye düşünüyorum, yazın herşey kk ile yapılacak mecbur arada ödenir nasılsa diye düşünüyorum.K kahvemsi mutluluk
bende 2 gun once 5 gr alayim dedim bitmiş alamadim
bu hafta 190 nin altina duserse 5 gr alacagim bende iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?