aa tuh daha gecende bahsetmıstınız bu sefer not almıs bı yere dıye tuh yaa bnce bu sefer gızlı sıfreye ızın vermeyın

Ya son bişey sorayım. Kuyumcudan ip al
aa tuh daha gecende bahsetmıstınız bu sefer not almıs bı yere dıye tuh yaa bnce bu sefer gızlı sıfreye ızın vermeyın

Sormayın ya..nasıl ğzüldüm..bide bu seferkini teyzesi emanet vermişti. Bir tablet,2telefon gitti. Telefon kullanmıyo normalde. Okul için lazım diye veriyoruz mecburiyetten. 3 ay sonra yine alıp vericez mecburen ama tövbe ıphone vermem daha. Güvenlik diye çok abartmışlar. Dünya para verip aldığımız telefonu tamire bile veremiyıruz. Saçma..

186,35 ^ten 2.5 gram altın aldım...eksi hesaba girip 2 tl borçlandım.. artık elektrik parasını kredi kartından öderim...altın düşmüşken değerlendireyim dedim...euro ve dolar duruyo.
ben de kiralik kasaya ayın 29unda vermek üzere 300lira ayırmıstım onla 70dolar aldm mecbur 29unda bozcam maksat yesıllık olsun

Cok uzuldum canim cok gecmis olsun bu kez daha uygun bisey alın artık hatta şifre koyarsa sizinde bilginiz olsun yazik verilen o kadar paraya sen anlattıkça ben üzüldüm gremsen tekrar hayırlı olsun fiyatlara takılma canım bugün puyasalar epey hareketliydi ama yinede bikaç kuyumcuya sormadan alma derim hatta uygun bulduğun bi kuyumcudan al surekli o zaman yardımci oluyolar fiyatta mutlaka ama öyle bi durumda bile bikacına sor derim canim bu arada kordon alabildin mi altınına

tobosolu_dulcinea Canım aslında telefon almadık hiç,ben telefonumu değiştirdim eskisi ona kaldı,teyzeside eskisini verdi. Ama tablet konusunda elimiz mahkum. Mecburen ipad aldık sene başında yine. Okul istiyo. . Haziran sonunda otomatik sıfırlanacak. Artık kendi şifremi koyarım. Ders üstüne ders oldu onada dokunmaz herslde daha. Bi kez daha olsun canına okuycam artık,yetti yani..
Kordon sadece bir kuyumcu satıyo,10 lira. Yanlız sanki ata yada reşat daha iyi durur. Bu çok büyük olur dedim. Adamcağazda yazık,taktı bi tane boynuna göreyim diye ama bepenmedim açıkçası. Kocaman durdu çok.
Ben aslında daha önce bileziğimi falanda burda yapmıştım. Ama uzak geldi,bu kez gitmedim. Temizlik yapıyorum bide yorgundum. Bugün gideceğim gelmedi hiç aklıma..nasip demekki..110 liram cebimde kalacaktı( ben çok verdiğime değil ama kuyumcuların bu kadar fark verdiğine şaşırdım. Biri 3.200 diyo diğeri 3.50,3.40...enteresan yani..kim ne tutturursa demek

Haklısin kuzum kesinlikle kuyumcularda fiyatlar standart degil ne yazik ki ama nasip diye dusun canim alınmis alinmistir durdukca o aradaki farki sana fazla fazla getiricektir hiç takma kafana yaramazada iyi bi ders olsun telefonsuz kalsın bi sure kordonu bende 10 tl ye aldim netten cerceveleri aldigim kuyumcuda gondermisti ama o icime sinmemisti 2.5 luk gremse altin haklısin epey buyuk kolye niyetine takinca fazla dikkat çeker daha sonra deneyerek alırsin insallah tam altin olur yarim olur ata olur yeterki gonlüne gore olsun kuzum

Selam kızlar
Merkezin faiZ arttirimindan sonra ben de ek hesap ile 100 USD aldım.
Bunu satmayi düşünmüyorum ama borç bir şekilde ödeniyor.
Benim bu ay bütçe falan yalan oldu. Param kalmadı. Eşimin maaşı bekliyoruz ama çocuğa harçlık verir gibi para geliyor hiç bereketi kalmiyor.
Eve gelirken markete uğradım bir tane daha deterjan aldım.

lucky_gla eski yeni tarihden fark vardır belki. Alınmis bulunmuştur zaten

Altın bugün düşmüş ama çıkıp da alamadım parasını ayırdım ama alana kadar harcarım muhtemelen üstünden.
Kk nı yatırdık 1.200 tl

Bayram temizliğine başladım .
Malum bu hafta gececiyim uyandım 5 buçuk gibi başladım tüm camlar silindi perdeleri yıkandı ve asıldı. Halilarımı yarın yıkamacıma vereceğim o da 170 tl .
Sırada balkon camları var onu hiç sevmiyorum çok büyük kapalı balkonum..

aaa evet,hiç gelmedi aklıma. ben sadece çeyrekte eski yeni oluyo sanıyorum. yok zaten hiç pişman değşlim aldığıma. şaşırdım biraz yabancısıyım bu işlerin:))

Ben deterjan olayını hallettim galşba. Ev deterjan dolu. Eşim sağolsun,indirimde ne gördüyse aldığından,epey bi stok oldu evde. Ama ben bu aralar organik takılıyorum. Karbonat,sirke,limon tozu üçlüsüyle duvar bile sildim:) yanlız hakkaten çok içime sindi yaa..yarında camlara girişiyorum hayırlısıyla. Çok olmadı sileli ama malum bayram,malum yaz...

kızlar kordon bulundugunuz yerde mi pahalı anlamadım ben ılk aldıgımı ucretsz aldım ıkınsını de 3tl ye aldm gecen yıl desemki farklı hepsı aynı kordonların onun bıle tıcaretını yapıyolar demekkı yaa

Ben bugün altın almadım,kordon sordum sadece. belki onun için öyledir diye düşünüyorum. Altını aldığım kuyumcuda da kordon yoktu. Resim paylaşan sizdiniz değilmi? O tam yada yarımmıydı. Çok beğenmiştim ben. Ama büyük altında hoş durmuyo sanki. Gerçi kelli felli bir adamın boynunda görünce bana öyle gelmişte olabilir :)

ben paylasmıstm sonra bı arkadasımız daha paylastı belki surdan ayırt edersınız paylasırken yazmıstım ben ılk resata heveslenmıstm sonra pahalı dıye dugunde takılan tam altından bırıne kordondan taktım oldu ıste bana kolye ıyıkıde resat falan almamısm 5 6 kere anca taktım ama guzel duruyo gunluk seylerle bıle sırıtmıyo.evet tam altının buyuguyle bıraz kaba durabılır gule gule kullanın siz de

Selam kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım

Okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı. Çok özledim burda sizinle sohbet etmeyi

Bende malum birikim yok. Önceden alınmış 3 çeyrek 3 dolar var :) bir de bankada 1 gr altın.

Bu aralar yaptığım tek birikim tl biriktirmek. Yine ekonomi konularında görmüştüm bi arkadaş yazmıştı. 1. Hafta 1 lira 2.hafta 2 lira... şeklinde bir birikim planıydı. Onu yapıyoruz. Şu an altıncı haftaya girdik

Boşanma davasına karşı taraf hala cevap vermedi. İki hafta süresi varmış bakalım bekliyorum. Ondan sonra duruşma tarihi kimbilir ne zamana verilir araya da adli tatil girer

Adalet bakanlığının personel alımına başvurdum bakalım ne olacak. Onda da her şeyi halledip güvenlik soruşturmasında takılmaktan korkuyorum. Eş kişisinin mahkemeleri, basit yaralama davaları.... umarım etkilemez benim soruşturmamı. Büyük ihtimalle boşanamam soruşturmaya kadar
Sıralamaya girip girmediğim bile belli değilken güvenlik soruşturmasını düşünüyo olmam

Günaydın kızlar, nihayet bugün cuma :)
Günaydın :) nihayetttt

Bugün karne heyecanı var bakalım..
Büyük oğlum "anne fotoğraf makinesi hediyemi hazırla, söz verdiğim gibi takdir alıyorum" dedi. Kuzum benim hep takip ediyorum zaten ben onun ders notlarını, haberi yok :)

Sözümüz söz alacağız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…