- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.841
aa tuh daha gecende bahsetmıstınız bu sefer not almıs bı yere dıye tuh yaa bnce bu sefer gızlı sıfreye ızın vermeyınGünaydın..dün bütün gün internette sorun vardı.yeni yaptılar,direk buraya girdim:)) paketimde yarın güncellenecek,2 gün için paket almak istemedim. Zaten şaşkın oğlum telefonunuda kilitlemiş,kaçıncı çöpümüz(
Geçmişi okuyayım şimdi:)))
aa tuh daha gecende bahsetmıstınız bu sefer not almıs bı yere dıye tuh yaa bnce bu sefer gızlı sıfreye ızın vermeyın
ben de kiralik kasaya ayın 29unda vermek üzere 300lira ayırmıstım onla 70dolar aldm186,35 ^ten 2.5 gram altın aldım...eksi hesaba girip 2 tl borçlandım.. artık elektrik parasını kredi kartından öderim...altın düşmüşken değerlendireyim dedim...euro ve dolar duruyo.
Cok uzuldum canim cok gecmis olsunGünaydın..dün bütün gün internette sorun vardı.yeni yaptılar,direk buraya girdim:)) paketimde yarın güncellenecek,2 gün için paket almak istemedim. Zaten şaşkın oğlum telefonunuda kilitlemiş,kaçıncı çöpümüz(
Geçmişi okuyayım şimdi:)))
Haklısin kuzum kesinlikle kuyumcularda fiyatlar standart degil ne yazik ki ama nasip diye dusun canim alınmis alinmistir durdukca o aradaki farki sana fazla fazla getiricektir hiç takma kafanatobosolu_dulcinea Canım aslında telefon almadık hiç,ben telefonumu değiştirdim eskisi ona kaldı,teyzeside eskisini verdi. Ama tablet konusunda elimiz mahkum. Mecburen ipad aldık sene başında yine. Okul istiyo. . Haziran sonunda otomatik sıfırlanacak. Artık kendi şifremi koyarım. Ders üstüne ders oldu onada dokunmaz herslde daha. Bi kez daha olsun canına okuycam artık,yetti yani..
Kordon sadece bir kuyumcu satıyo,10 lira. Yanlız sanki ata yada reşat daha iyi durur. Bu çok büyük olur dedim. Adamcağazda yazık,taktı bi tane boynuna göreyim diye ama bepenmedim açıkçası. Kocaman durdu çok.
Ben aslında daha önce bileziğimi falanda burda yapmıştım. Ama uzak geldi,bu kez gitmedim. Temizlik yapıyorum bide yorgundum. Bugün gideceğim gelmedi hiç aklıma..nasip demekki..110 liram cebimde kalacaktı( ben çok verdiğime değil ama kuyumcuların bu kadar fark verdiğine şaşırdım. Biri 3.200 diyo diğeri 3.50,3.40...enteresan yani..kim ne tutturursa demek
tobosolu_dulcinea Canım aslında telefon almadık hiç,ben telefonumu değiştirdim eskisi ona kaldı,teyzeside eskisini verdi. Ama tablet konusunda elimiz mahkum. Mecburen ipad aldık sene başında yine. Okul istiyo. . Haziran sonunda otomatik sıfırlanacak. Artık kendi şifremi koyarım. Ders üstüne ders oldu onada dokunmaz herslde daha. Bi kez daha olsun canına okuycam artık,yetti yani..
Kordon sadece bir kuyumcu satıyo,10 lira. Yanlız sanki ata yada reşat daha iyi durur. Bu çok büyük olur dedim. Adamcağazda yazık,taktı bi tane boynuna göreyim diye ama bepenmedim açıkçası. Kocaman durdu çok.
Ben aslında daha önce bileziğimi falanda burda yapmıştım. Ama uzak geldi,bu kez gitmedim. Temizlik yapıyorum bide yorgundum. Bugün gideceğim gelmedi hiç aklıma..nasip demekki..110 liram cebimde kalacaktı( ben çok verdiğime değil ama kuyumcuların bu kadar fark verdiğine şaşırdım. Biri 3.200 diyo diğeri 3.50,3.40...enteresan yani..kim ne tutturursa demek
Haklısin kuzum kesinlikle kuyumcularda fiyatlar standart degil ne yazik ki ama nasip diye dusun canim alınmis alinmistir durdukca o aradaki farki sana fazla fazla getiricektir hiç takma kafanayaramazada iyi bi ders olsun telefonsuz kalsın bi sure kordonu bende 10 tl ye aldim netten cerceveleri aldigim kuyumcuda gondermisti ama o icime sinmemisti 2.5 luk gremse altin haklısin epey buyuk kolye niyetine takinca fazla dikkat çeker daha sonra deneyerek alırsin insallah tam altin olur yarim olur ata olur yeterki gonlüne gore olsun kuzum
kızlar kordon bulundugunuz yerde mi pahalı anlamadım ben ılk aldıgımı ucretsz aldım ıkınsını de 3tl ye aldm gecen yıl desemki farklı hepsı aynı kordonların onun bıle tıcaretını yapıyolar demekkı yaa
ben paylasmıstm sonra bı arkadasımız daha paylastı belki surdan ayırt edersınız paylasırken yazmıstım ben ılk resata heveslenmıstm sonra pahalı dıye dugunde takılan tam altından bırıne kordondan taktım oldu ıste bana kolyeBen bugün altın almadım,kordon sordum sadece. belki onun için öyledir diye düşünüyorum. Altını aldığım kuyumcuda da kordon yoktu. Resim paylaşan sizdiniz değilmi? O tam yada yarımmıydı. Çok beğenmiştim ben. Ama büyük altında hoş durmuyo sanki. Gerçi kelli felli bir adamın boynunda görünce bana öyle gelmişte olabilir :)
Günaydın :) nihayettttGünaydın kızlar, nihayet bugün cuma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?