Aaaaa ben şok şok
Ata kraliçesi karamelli_turta TL birikim yazmış :)

Aaaaa ben şok şok
Ata kraliçesi karamelli_turta TL birikim yazmış :)
Evet canım :)))
Maaş aldık ama altınımı almadım henüz o yüzden
Kuzum Z zeyneprer çok uzun zaman oldu, hiç böyle yapmazdı
T tatlu iki gündür seni de göremedim, yazdın da ben mi atladim acaba
Bende merak ediyorum 14 mayısta en son giriş yapmış.
T tatlu da yok birkaç gündür.
Kızlar merak ediyoruz sizi umarım herşey yolundadır ...

Akşam akşam bir enerji geldi, bütün evi süpürdüm sildim, toz aldım.
Gratis de bayram indirimi var öğlen gittim şampuan, saç bakım yagi ve maskeleri aldım. Diyete ara öğün için ceviz ve kayısı aldım. İnternetten eşime ve kendime t-shirt sipariş vermiştim onlarda geldi. Yine harcamali bir gündü ama alınanlar ihtiyacti.
Birkaç parça daha yazlık üst almam lazım. İndirimde buldukça begenirsem alırım.
Bu arada tatil planımız eşimin maaş düzensizliği yüzünden belirsizliğini koruyor hala. Bu yaz biraz sıkıntılı olacak

Günaydın dostlar hepinize güzel bir gün diliyorum nasilsiniz bakalım keyifler yerinde mi
Bende merak ediyorum canim T tatlu nun bi isu çikmış olabilir girer diye dusunuyorumda Z zeyneprer 1 aydır yok hatta ozel msj attım yine donüs yapmadi cok merak ediyorum bende

Fotoğraf koyar ısın ben tam anlamıyorum gremse hangisi

2.5 luk ata aslında.bugünde çarşıya çıktık sandalet bakmak için,ip sormak için kuyumcuya girdim. Sordum fiyatı 3..050 dedi:/ kazıklandımmı acaba deyip başka kuyumcuya sordum 3.200 dedi. Ve bu kuyumcular yanyana hepsi. Demekki sormadan almamak lazım.

Biz bugün oğlumla kahvaltı yapıp evden çıktık. Daha çarşıya vardığımız gibi hamburger demeye başladı. Bir iki oyaladım biraz acıksın diye,sonunda girdik burger a. Yarısını yiyemedi bile.
Sonra biraz dolandık yoruldu paşa,hadi oturduk bir cafeye kola içti 5 lira. Neyse roosmaan a girdim,saçma sapan bir sakız gördü,hadi kıyamadım 5 lirra..

Anladım ki çocukla çıkıyosan 50-100 gözden çıkarmak lazım. Bide benimki obez olma yolunda ilerliyo. Almamama lazım aslında. Kendi parasını harcamaya kıyamıyo,bide bir kere söylüyo,ikilemiyo ama bu kezde benim içimde kalıyo. Ya canı çektiyse,yaa sanki hergünmü diye yapıyorum her dediğini. Sorun bendemi,benim evlattamı çözemedim

O kadar gezdik,bir sandalet bulamadık ayağana. Aslında hiçbir şey bulamadık. 9 yaşında ama irice biraz. Tam ara boy..ne çocuk,ne genç..hiçbir şey yakıştıramadan geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…