- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.861
Merhaba canım daha sık gel, bizde seni özlüyoruz çünkü .Selam kızlar nasılsınız keyifler yerindedir umarım
Okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı. Çok özledim burda sizinle sohbet etmeyi
Bende malum birikim yok. Önceden alınmış 3 çeyrek 3 dolar var :) bir de bankada 1 gr altın.
Bu aralar yaptığım tek birikim tl biriktirmek. Yine ekonomi konularında görmüştüm bi arkadaş yazmıştı. 1. Hafta 1 lira 2.hafta 2 lira... şeklinde bir birikim planıydı. Onu yapıyoruz. Şu an altıncı haftaya girdik
Boşanma davasına karşı taraf hala cevap vermedi. İki hafta süresi varmış bakalım bekliyorum. Ondan sonra duruşma tarihi kimbilir ne zamana veriliraraya da adli tatil girer
Adalet bakanlığının personel alımına başvurdum bakalım ne olacak. Onda da her şeyi halledip güvenlik soruşturmasında takılmaktan korkuyorum. Eş kişisinin mahkemeleri, basit yaralama davaları....umarım etkilemez benim soruşturmamı. Büyük ihtimalle boşanamam soruşturmaya kadar
Sıralamaya girip girmediğim bile belli değilken güvenlik soruşturmasını düşünüyo olmam
Günaydın. Kızlar ramazanın son cuması yazıp cüzdana koyulan bir dua varmış. Gerçi ben duaların dille ve kalben yapılmasından yanayım. Ama internette öyle şeyler okudum ki,etkilenmedim desem yalan olur. Cüzdan duası yazarak bir bakın isterseniz.
Bu arada eşimde keşke alsaydın kordon dedi. Ben yeni yeni sevmeye başladım altını ama o her tür altını oldum olası çok sever.
Sabah ip bulamadım kulaklıkla denedim:)) ayy bana bi haller olıyyy
Eki Görüntüle 2155075 Görmediğin birinin altını olmuş,tutmuş tutmuş fotosunu çekmiş:))))))
Böyle bile çok güzel bundan 5 tane yapınca beşi bir yerdemi oluyorGünaydın. Kızlar ramazanın son cuması yazıp cüzdana koyulan bir dua varmış. Gerçi ben duaların dille ve kalben yapılmasından yanayım. Ama internette öyle şeyler okudum ki,etkilenmedim desem yalan olur. Cüzdan duası yazarak bir bakın isterseniz.
Bu arada eşimde keşke alsaydın kordon dedi. Ben yeni yeni sevmeye başladım altını ama o her tür altını oldum olası çok sever.
Sabah ip bulamadım kulaklıkla denedim:)) ayy bana bi haller olıyyy
Eki Görüntüle 2155075 Görmediğin birinin altını olmuş,tutmuş tutmuş fotosunu çekmiş:))))))
Böyle bile çok güzel bundan 5 tane yapınca beşi bir yerdemi oluyor
Güle güle iyi günlerde kullan inşallah canım . Cüzdan duasını 2 yıl üst üste yazio cüzdanına koymuştum. Param hiç eksik olmamıştı şükür. Artık her gün cekebildigim kadar salavat çekiyorum. Tevhid çekiyorum. Bolluk bereket Rabbimin lütufları çok şükür. Bu şekilde her işimi kolaylaştırıyor ve param da bereketleniyorSuveybe13 bereketli olsun inşa
bundan 2 tane yapmak lazım..ama 5 liside oluyomuş bunun..görmedim ama arkadaşta varmış..tek bir tane ama 5 altın parasına..beşe diyo arkadaş onun adına,ama adımı böyle,kendi taktığı admı bilmiyorum:)
ya aslında çeyrek,gram ve takıdan başka altın bilmiyorum ben..burdan öğreniyorum yavaş yavaş..
Güle güle iyi günlerde kullan inşallah canım . Cüzdan duasını 2 yıl üst üste yazio cüzdanına koymuştum. Param hiç eksik olmamıştı şükür. Artık her gün cekebildigim kadar salavat çekiyorum. Tevhid çekiyorum. Bolluk bereket Rabbimin lütufları çok şükür. Bu şekilde her işimi kolaylaştırıyor ve param da bereketleniyor
ne güzel ya..ben çok harcadım yine bugün. şu an azaptayım. gerekli olan şeylerde vardı içşnde ama tıpa aldım meselasırf instada görüp soda şişesinden baharatlık yapmak için. tıpayı alınca bide soda almak zorunda kaldım tabi haliyle:)))
hayır baharatlığa ihtiyacım olsa neyse de..tıpalarda uymadı bu arada
Allah beni bildiği gibi yapsın
Soda şişesinden baharatlık...ayyy...merak ettim..Bizim evde soda içilir...günde 5 adet fiks
:))))))kendim yetmemiş gibi seninde günahına girdim durup dururken..
https://instagram.com/p/Bju_b4pDa5B/ burdaki yorumlardan öğrendim bende.
merhaba arkadaslar ay aksam aksam ck sınırlendım paylasmak ıstedım sızle
benım bankam vakıf world card kullanıyorum tek kartım var.tatili ayarlamak için arastırdım ets jolly falan vakıf worlde hıc taksıt yok tek cekımde gıdemem napsam etsem dedım neyse anneme de yemek masası alıcaz orası da garanti bonusa 12taksıt yapıyoruz farksız dedı.
dedım hem tatıle hem masaya kullanırım bonusa basvurdm pazartesı gunu.bugun kart gelmıs gıttım aldm neyse bı baktım hesap kartı yollamıslar kredı kartı degıl musterı hız.aradım kredı kartı basvurunuz reddedılmıs hesap kartı yollamısız dıyo salakmı nedır ben hesap kartımı ıstedım sızden ddım benım yapabılecegım bıse yk dıyo
memur muhendısım maasım ıyı ck sukur kartımı da gunu gunune oderım nası reddedıldı anlamadım hadı reddettıler hesap kartı nıye yolladılar ayy sınırlerım zıpladı
Bereketli olsun canımHaziran birikimi için ayırdığım tl yi aldım bugün yanıma dışarı çıkarken.
K kahvemsi mutluluk canım sen geçen gün öyle deyince beklemeyeyim alayım dedim :)
1250 den ata aldım.
Çeyrek 308 imiş .
Biraz düşmüş neyseki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?