- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.021
Geçmiş olsun umarım güzel bir tatil yaparsın canımCanım evde temizlik keyfisi gibi görünüyor seninki:)
Gerçekten çalışan kadınlar arada izin kullanmalı çok iyi geliyor.
Doktordan çıktım tedavim sonuç vermeye baslamis ama bir kere daha mr istedi, stres, üzüntü ve kendini yormak kesinlikle yok dedi, nasıl olacaksa
Tatile çok ihtiyacım var cooook
Çok hoşsun:)))))hahahaha kulaklarım çınladı hemen damladım :)))
yok kuzum yaa, gezmelerde değilim. bu ara para yok birikim yok, ben de pıstım kaldım köşemde, maaşı bekliyorum. bu arada boş boş beklemeyeyim diye habire sarımsak atıyorum buzluğa :)))))))) şuanki tek aktivitem bu
canım yaa, yakın bir yerlere kaçın bari şu ufak bayram tatilinde.Canım evde temizlik keyfisi gibi görünüyor seninki:)
Gerçekten çalışan kadınlar arada izin kullanmalı çok iyi geliyor.
Doktordan çıktım tedavim sonuç vermeye baslamis ama bir kere daha mr istedi, stres, üzüntü ve kendini yormak kesinlikle yok dedi, nasıl olacaksa
Tatile çok ihtiyacım var cooook
Güle güle kullan canımkızlarrr ben işe gelene kadar saat 3 oldu, kuaför saçımı boyadı, paket yaptı. keratin bakım, fön
çay, kahve muhabbet derken 200 tl bırakıp döndüm
ihtiyaç mıydı ewet ruhuma iyi geldi :)
Evet canım nasıl olduysa erken tatil oldu bu kez :)oo erken tatil ha? harika :)
ama evde olmak da ayrı bi dert, bu sefer de ev işi bitmek bilmiiyorkolay gelsin kuzum
Güle güle kullan cnm, önce ruh güzelliği sonrasında tabiki dış güzellik :)kızlarrr ben işe gelene kadar saat 3 oldu, kuaför saçımı boyadı, paket yaptı. keratin bakım, fön
çay, kahve muhabbet derken 200 tl bırakıp döndüm
ihtiyaç mıydı ewet ruhuma iyi geldi :)
Sağolun kızlarayyy kızlar ben sevmiuorum kuafore gitmeyi az once kaş aldirdim o kadar. cok zor uzuyor saclarim bazen boyatmak istiyorum vazgeciyorum
Bende kuaföre çok sık gidenlerden değilim manikür pedikür kaş harici.ayyy kızlar ben sevmiuorum kuafore gitmeyi az once kaş aldirdim o kadar. cok zor uzuyor saclarim bazen boyatmak istiyorum vazgeciyorum
Ayyyy keşke bende boya kullanmak zorunda kalmasamBende kuaföre çok sık gidenlerden değilim manikür pedikür kaş harici.
Boya kullanmıyorum zaten
Bir süre bende boya çok kullandım sırf değişiklik olsun diye .Ayyyy keşke bende boya kullanmak zorunda kalmasam
Ayda bir mutlaka boyatmak zorundayım, beyazlarim cooook fazla benim
Ben Regal aldım geçen yıl bimden, bu markayı hiç duymadım canimBenim de cok beyazim var ya.saclarim kestane rengi de belli etmiyor beyazlarimi. Yoksa benimde 16-17 yaslarimdan beri beyazlamalar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?