- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.241
Bir de her gördüğüne hava atıyor yarışıyor.p_ritha
kendi ailesine yaptiklarini eşinin ailesine yapmali ama biz senle bu konuda bahtsiz kisimdayiz
demene gerek yok gidilmeli en kisa surede evlenene kadar her şey
bizde esimle sehirdisina cikacagiz kv cagirmadik diye küstü bugun
her seyde takiliyor usulen bile soylemiyorum
benım kv minde kv si cok aksıymıs kızlar Allah rahmet eylesin bide görümcesi var hiç evlenmemıs aynı evde yasamıslar kv hep anlatır ona ne alınırsa gorumceye de alınırmıs hatta dıyelm benım kv kırmızı ıstedı o beyazını ıstermıs sonra da sen kırmızıyı bana al bunu sen al dermısp_ritha cnm kiskanclik kotu gercekten genc mi kv ayno giyolir mi yaa
ya rahat olup takmayacaksin ya da dedigim gibi es kisinde bitiyor olay
zor vallaa işimiz
ınsAllah canım bu nıyette olursan kesın cok sever seni ben gorumcemi ck sverim hep bı abla gıbıdır fedakardır bana mesela der ki benim kardesim dünyamdır onun sevdıgı de basımın tacıdır Allah razı olsn sen de oyle olursun ınsAllahAyyyy yakın zamanda benimde görümce olma ihtimalim var,
Tek erkek var bizde, en kucugumuz ve pek kıymetlidir
İnşallah gelin değilde kardeş gibi olur
Ahtım var, esimin ailesinden goremediklerimi gelin yaşasın istiyorum
Sen güzel düşünüyorsun ya cnm senin gibi düşünenlere de fenası denk gelebiliyor.Ayyyy yakın zamanda benimde görümce olma ihtimalim var,
Tek erkek var bizde, en kucugumuz ve pek kıymetlidir
İnşallah gelin değilde kardeş gibi olur
Ahtım var, esimin ailesinden goremediklerimi gelin yaşasın istiyorum
Ne güzel canım ne mutlu sana.bende gorumceyimn2 ayda 1 goruruz birbirimizi
ben seni unutuyorum fazla kendi halindesin der gelinimiz
herkes esiyle mutlu olsun sınırı bilmek önemli
Ben iyi olsun isterim ama o fena olmayı seçerse tercih kendisinin:)Sen güzel düşünüyorsun ya cnm senin gibi düşünenlere de fenası denk gelebiliyor.
Ama şans tabi, iyi bir görümce olacağına eminim
Görümce deyince görümcek.aklıma geliyor şöyle bir tiksinti geliyor bana yalan yok
Hani aslında umrumda bile değil bende az sayılmam yani.kıskandığını bildiğim için farketsin diye yaptığım
Kendi kaderini kendi seçecek tabi :)Ben iyi olsun isterim ama o fena olmayı seçerse tercih kendisinin:)
Herkes kendi yuvasında mutlu olsun, rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Günaydın kızlar, son tatil günü
Bugünü dolu dolu geçirmeliyim
sizin kayinvaldineniz en azından öduyormuş. Bizimkiler ne kopardik kar hesabındalar maalesef. Ben de esimi hep birca soktum ki isteyemesinler onlari da kirmayiz diye düşündüm. Ama krediler faizler resmen belimizi büktü yıllarcaGünaydın kızlar biz de bayram için kv ye gitmiştik, dün akşam geldik. Benim kv de görümce de iyidir ama bir tek kv çok konuşuyor, sürekli konuşuyor, bazen onu dinlerken yoruluyorum, bir de dominant bir tip bazen kendi dediğini yaptırmaya meraklı, kendi yaptıklarını övmeye bayılıyor. Para konusunda da bizim durumumuz onlardan daha iyi, aynı jet sosyetedeki şennur gibi "Ben bize para verin demiyom oğlummm, şuna paramız yetmedi ama siz iyi geçinin yeter diyom" deyip mesajı veriyorBorç alıp 1-2 sene sonra ödüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?