- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.281
Seçici olmak bazen zor olabiliyor canım bende çabuk beğenmem çabuk seçemem..Benim ailem, arkadas çevrem artık benim huyumu çözdü, ya ben varken hediye alırlar ya da karşılığı altın, döviz verirler.
Malesef benim zor beğenme gibi bir huyum var, bir de markalı mağazalardan dünya para verilip alınan cula caputa çok acıyorum. Hediye gelen şey güzel bile olsa gider bir bakarım daha çok işime yarayacak birşey var mı diye. Pintilik değil de biraz fazla cinsim
Ama küçücük şeylerden de mutlu olurum:)
Ayne oyle.. mesela ben takiyi sevmem kolye kupe filan... inatla dogum gunlerimde, yılbaşlarında illa bi taki geliyo.. hrmen taki kullanan arkasaslarima veriyorum.Benim ailem, arkadas çevrem artık benim huyumu çözdü, ya ben varken hediye alırlar ya da karşılığı altın, döviz verirler.
Malesef benim zor beğenme gibi bir huyum var, bir de markalı mağazalardan dünya para verilip alınan cula caputa çok acıyorum. Hediye gelen şey güzel bile olsa gider bir bakarım daha çok işime yarayacak birşey var mı diye. Pintilik değil de biraz fazla cinsim
Ama küçücük şeylerden de mutlu olurum:)
hic gerek yok atraksiyon aynen cnm yakinda doğumu olacak istersen hastame deyaninda olayim sana bakayim istersen buyuk yegenime evde bakarim ona biraktimNe güzel canım ne mutlu sana.
İkinize de atraksiyon olmuyor hem.
ayni şeyi bende dyorum iyi ki yok ya annesi ne benzerse ne yapardimGünaydın kızlar nasilsiniz
Bu konudaki tek şansım görümcem olmaması sanırım
Yoksa o da kv. Benzeri olsaydı
Düşünemiyorum
Helal olsun valla ona.hic gerek yok atraksiyon aynen cnm yakinda doğumu olacak istersen hastame deyaninda olayim sana bakayim istersen buyuk yegenime evde bakarim ona biraktim
Ana babadan gelmeyince herşey borçla alınıyor malesef. Biz de şu an ev ve araba borcu ödüyoruz, o yüzden çok bekleyemiyor, ilerde nasıl olur bilmiyorum.sizin kayinvaldineniz en azından öduyormuş. Bizimkiler ne kopardik kar hesabındalar maalesef. Ben de esimi hep birca soktum ki isteyemesinler onlari da kirmayiz diye düşündüm. Ama krediler faizler resmen belimizi büktü yıllarca
Sağol canım hepimizin de gönlüne göre versin Rabbim ins.Helal olsun, kadın istersenin en canlı örneğinin valla.
İnşallah Arsa da nasip olur
Sağol canım. Borclarimiz bizi boguyordu resmen. Bdn birikim yapacagim kesinlikle Allah da nasip ederse ınşallah.Canım borçlar bitmiş gözünaydın. .
Sen çok daha iyi yöneteceksin eminim.
Biz İstanbul'da daha fazlasını harcadıktatilde sehirdisi 2 gün gezdik 1 gece kamp yaptik 400 tl harcadik tamamen planlama bana aitti yoksa 1000 tl harcardi esim bazen ipin ucinu kaçırıyor
yarin seminerler devam seminerden donunce camasir yikama yemek isi beni bekler
Allah borç odeyenlere yardim etsin. Peygamberimiz sav. In borc duası bana çok iyi geldi Rabbim yardım etti şükür.Ana babadan gelmeyince herşey borçla alınıyor malesef. Biz de şu an ev ve araba borcu ödüyoruz, o yüzden çok bekleyemiyor, ilerde nasıl olur bilmiyorum.
Merhaba :)İyi akşamlar kızlar
Umarım herkes mutlu bir bayram geçirmiştir
Bir ay kadar akrabamın iş yerinde çalıştığımı söylemiştim. Sonra maaş ve sigorta konusunda sorun yaşadık kavga dövüş ayrılmıştım işten
Bayramdan önceki gün çalıştığım gün kadarki maaşımı vermişler anneme. Tabii primler hesaba katılmamış
1500ün 500ü ev mutfak giderlerine harcandı. 1000 lirasını attım birikim hesabına altın almak için. Bakalım piyasalar ben olacak hafta içi. Aklıma yattığı bi zaman alıcam artık altını
:)K kahvemsi mutluluk bende kalkabağı modundayım
Tatil bitişlerini hiç sevmiyorum ama yapacak birşey yok çok şükür işimiz var..
Bende çocukların bayram harçlıklarını birleştirip altın alma niyetindeyim harcanmasın. Onlara elden veririm :)
Canım kolaylıklar diliyorum sana :):)
Ya ben evime doyamadan bitiyor ya tatiller çok sinir oluyorum. Daha yapacak çok şeyim vardı, bu hafta vergi haftası olmasa birkacgun yıllık izinden kullanırdim
Eşim de izinli
Ben hepten püre olmuş balkabağı oluyorum
Hoşgeldin :)Merhaba.Hanimlar bu konuya ilk defa denk geldim.Biraz okudum da aylik 2000e gune girdim 1000 lira bankaya yatirdim falandiyenler var.Coluk cocuk borc yok mu nasil biriktiriyorsunuz.Sirrinizi bana da soyleyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?