- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.261
:))))Günaydın kızlar biz de bayram için kv ye gitmiştik, dün akşam geldik. Benim kv de görümce de iyidir ama bir tek kv çok konuşuyor, sürekli konuşuyor, bazen onu dinlerken yoruluyorum, bir de dominant bir tip bazen kendi dediğini yaptırmaya meraklı, kendi yaptıklarını övmeye bayılıyor. Para konusunda da bizim durumumuz onlardan daha iyi, aynı jet sosyetedeki şennur gibi "Ben bize para verin demiyom oğlummm, şuna paramız yetmedi ama siz iyi geçinin yeter diyom" deyip mesajı veriyorBorç alıp 1-2 sene sonra ödüyor.
Eşi borca sokmak iyi fikir bence desizin kayinvaldineniz en azından öduyormuş. Bizimkiler ne kopardik kar hesabındalar maalesef. Ben de esimi hep birca soktum ki isteyemesinler onlari da kirmayiz diye düşündüm. Ama krediler faizler resmen belimizi büktü yıllarca
Evet hiç denk gelmedim ben deHerkes erkek tarafından şikayetçi kimse de çıkıp demiyor benim annem babam kardeşim de şöyle geçimsiz, böyle kötü davranıyor eşime zıt diye .
Kız tarafı her zaman mutluluk istiyor da ondan .
İhtiyacı olduğunu bildiğin birşeyi alabilirsin çeyizi için, tabi beğenme sorunu varsa diğer arkadaşlarla altın alıp verebilirsiniz daha şık olur.Sali gunu en yakin arkadaslarimdan birinin dogum gunu... ben biseyler yapmak istiyorum kendisine ama tam karar veremedim. Pasta, mrkan gibi ufak tefek seyleri halledebilirim de.. hediye konusunda cok kararsizim. Yakin zamanda da nisanlanacak arkadasim. O yuzden ceyizi icin biseyler mi alsam diye dusunuyorum... ya da birkac arkadasla birlessek para toplasak para mi versek diyorum kendi ihtiyaci olani kendi alsin bizim alacagimizi begenmeyebilir diyerek. Bi fikir verin bana ablalar :) :)
Ayne bende suan ihtiyaci disinda bisey almak istemiyorum simdi.. kendisi calisiyor ama ailesinin hep maddi sikintilari var kizi iki de bie tirtikliyorlar.. kendi ihtiyaçlarını, ceyizliklerini bile dogru duzgun alamamakta... en iyisi oyle yapayim birkac arkadas birlesip altin, doviz, nakit filan versek kendine harcar yine..İhtiyacı olduğunu bildiğin birşeyi alabilirsin çeyizi için, tabi beğenme sorunu varsa diğer arkadaşlarla altın alıp verebilirsiniz daha şık olur.
Benim arkadaşlarım bana ev hediyesi olarak altın, döviz verdiler cok makbule geçti:)
Ben para ver derim yada grupla birlikte para toplayıp altın alın :)Sali gunu en yakin arkadaslarimdan birinin dogum gunu... ben biseyler yapmak istiyorum kendisine ama tam karar veremedim. Pasta, mrkan gibi ufak tefek seyleri halledebilirim de.. hediye konusunda cok kararsizim. Yakin zamanda da nisanlanacak arkadasim. O yuzden ceyizi icin biseyler mi alsam diye dusunuyorum... ya da birkac arkadasla birlessek para toplasak para mi versek diyorum kendi ihtiyaci olani kendi alsin bizim alacagimizi begenmeyebilir diyerek. Bi fikir verin bana ablalar :) :)
Bende para veya altın daha makbule geçer diye düşünüyorum.İhtiyacı olduğunu bildiğin birşeyi alabilirsin çeyizi için, tabi beğenme sorunu varsa diğer arkadaşlarla altın alıp verebilirsiniz daha şık olur.
Benim arkadaşlarım bana ev hediyesi olarak altın, döviz verdiler cok makbule geçti:)
Herkes erkek tarafından şikayetçi kimse de çıkıp demiyor benim annem babam kardeşim de şöyle geçimsiz, böyle kötü davranıyor eşime zıt diye .
Kız tarafı her zaman mutluluk istiyor da ondan .
eşimi borca soktum. Önce evimiz kısmet oldu kredi çektik tilkiden ev aldık. Kayinvalidem güle gulf oturun bile demedi. Eşime annen guld gule oturun nile demedi diye soyledim. Telefonla sonradan bu tebrigi aldik nihayet. Tabi eve girince para veremeyecegiz ya. Bir de kıskandılar mi ki... ev öderken canımız çıktı. Ev bitince araba kısmet oldu çok şükür hepsi kredi ile. Bizim hep borcumuz vardı. Araba borcu öderken kayinbabam iflas etti onlar şu kadar lazim diye miktar belirtince arabayı satıp onlara para vermek zorunda kaldik. Sonra ödeyecegiz borç dediler bize dalga geçer gibi. Ama ben düşünce biçimlerini bildiğinde Sonra geri geldi mi paralar hayır daha başka paralar da gelmedi bize ortaklar çünkü onlara göreEşi borca sokmak iyi fikir bence de
Insan ailesine hediye de alır yardım da yapar elbet ama tek taraflı olup kullanılma boyutuna karşıyım.
Yıllardır kv.ile dışarda yemisligimiz vardır bizim ki 22 yıllık evliyim nerdeyse
Sadece 1 kez kb. Ödedi hesabı
Ev satıp eşya yeniliyorlardi günlerce peşlerinde çolcocuk eşya beğenip temizlik yapmıştık...
Iki çocuk okutuyorum bayramda verdiği 50 şer den 100 tl harclikdisinda görmedim bişey.
Ilk göz ağrımız bu
Bu dünya güzeli
Bu türkiye güzeli derler birinin yanında
Kendi kartı kadında olmalı bence zaten.Artık gözünü açtım. Geçen yıl maas kartımı ele geçirmiştim. Şimdi bütçeyi ele geçirdim sayılır. Bundan sonra da maaşımı harcamayıp bir arsa vb birşey almak niyetim kendi üstüme... Ses çıkarmasan bunda senin de hakkın var diyen yok maalesef.
Canim borçlar o kadar coktu ki para kalmıyordu hiç ödemelere ancak yetiyordu.Kendi kartı kadında olmalı bence zaten.
Benim ailem, arkadas çevrem artık benim huyumu çözdü, ya ben varken hediye alırlar ya da karşılığı altın, döviz verirler.Aynen bende hani hediyede karar kilamiyorsa para versin bana diye cok dusunuyorum.. bazen oyle bi oluyo ki iki uc kisi ayni seyi alip gelmis olabiliyo.. napim ben simdi onlari diye dusunuyorum.
Helal olsun, kadın istersenin en canlı örneğinin valla.Canim borçlar o kadar coktu ki para kalmıyordu hiç ödemelere ancak yetiyordu.
Ben de olmasının bir anlamı da yoktu. Borçlar bitince kartımı aldım. Bazen benden alıp parayı çekip borca yatırdığı oluyordu. Geçen aylarda senin kartını ben alacağım hep para yok diyorsun biraz da ben idare edeceğim dedim. Onun maaş kartını da aldim parayı çekmeye çalıştığımda çok az para vardı benden önce internet bankacılığı ile meğer borçları yatirilacaklari yatırmış. Yıllarca kartım ondaydı bif kere bile maaşını çektirmedi bana. Bu yüzden ben de ona kartımı elletmiyorum hıc. Boylece ondan habersiz altin da yapabiliyorum.
Canım borçlar bitmiş gözünaydın. .Canim borçlar o kadar coktu ki para kalmıyordu hiç ödemelere ancak yetiyordu.
Ben de olmasının bir anlamı da yoktu. Borçlar bitince kartımı aldım. Bazen benden alıp parayı çekip borca yatırdığı oluyordu. Geçen aylarda senin kartını ben alacağım hep para yok diyorsun biraz da ben idare edeceğim dedim. Onun maaş kartını da aldim parayı çekmeye çalıştığımda çok az para vardı benden önce internet bankacılığı ile meğer borçları yatirilacaklari yatırmış. Yıllarca kartım ondaydı bif kere bile maaşını çektirmedi bana. Bu yüzden ben de ona kartımı elletmiyorum hıc. Boylece ondan habersiz altin da yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?