:))))
Benim ki de övünmeyi hava atmayı söylemeyi pek sever istediğini yaptırmaya meraklıdır.
2dir benim sizin gibi mikrodalga fırınım yok diyor...

Eşi borca sokmak iyi fikir bence de
Insan ailesine hediye de alır yardım da yapar elbet ama tek taraflı olup kullanılma boyutuna karşıyım.
Yıllardır kv.ile dışarda yemisligimiz vardır bizim ki 22 yıllık evliyim nerdeyse
Sadece 1 kez kb. Ödedi hesabı
Ev satıp eşya yeniliyorlardi günlerce peşlerinde çolcocuk eşya beğenip temizlik yapmıştık...
Iki çocuk okutuyorum bayramda verdiği 50 şer den 100 tl harclikdisinda görmedim bişey.
Ilk göz ağrımız bu
Bu dünya güzeli
Bu türkiye güzeli derler birinin yanında

Sali gunu en yakin arkadaslarimdan birinin dogum gunu... ben biseyler yapmak istiyorum kendisine ama tam karar veremedim. Pasta, mrkan gibi ufak tefek seyleri halledebilirim de.. hediye konusunda cok kararsizim. Yakin zamanda da nisanlanacak arkadasim. O yuzden ceyizi icin biseyler mi alsam diye dusunuyorum... ya da birkac arkadasla birlessek para toplasak para mi versek diyorum kendi ihtiyaci olani kendi alsin bizim alacagimizi begenmeyebilir diyerek. Bi fikir verin bana ablalar :) :)

Herkes erkek tarafından şikayetçi kimse de çıkıp demiyor benim annem babam kardeşim de şöyle geçimsiz, böyle kötü davranıyor eşime zıt diye .

Kız tarafı her zaman mutluluk istiyor da ondan .
Evet hiç denk gelmedim ben de
Mesela bizimkiler evliligimize en başından çok karşı çıktılar, sonra maddi sorunlar hastalığık vs olunca da beklediler ki döneyim
Ama eşime hep kendi çocukları gibi davrandılar, kimsesi de yok diye iyice bagirlarina bastılar
Ben içlerinde gelin gibi oldum bu sefer :)))

İhtiyacı olduğunu bildiğin birşeyi alabilirsin çeyizi için, tabi beğenme sorunu varsa diğer arkadaşlarla altın alıp verebilirsiniz daha şık olur.
Benim arkadaşlarım bana ev hediyesi olarak altın, döviz verdiler cok makbule geçti:)

Ayne bende suan ihtiyaci disinda bisey almak istemiyorum simdi.. kendisi calisiyor ama ailesinin hep maddi sikintilari var kizi iki de bie tirtikliyorlar.. kendi ihtiyaçlarını, ceyizliklerini bile dogru duzgun alamamakta... en iyisi oyle yapayim birkac arkadas birlesip altin, doviz, nakit filan versek kendine harcar yine..

Ben para ver derim yada grupla birlikte para toplayıp altın alın :)

Bende para veya altın daha makbule geçer diye düşünüyorum.
Ama illa hediye olsun derse iyi bir marka nevresim takımı olabilir.

Herkes erkek tarafından şikayetçi kimse de çıkıp demiyor benim annem babam kardeşim de şöyle geçimsiz, böyle kötü davranıyor eşime zıt diye .

Kız tarafı her zaman mutluluk istiyor da ondan .

Birde kız tarafı her şeye burnunu sokmuyor

Yani bizde öyle....
Herkes evinde yurdunda sag olsun iyi geçinsinler diyor

eşimi borca soktum. Önce evimiz kısmet oldu kredi çektik tilkiden ev aldık. Kayinvalidem güle gulf oturun bile demedi. Eşime annen guld gule oturun nile demedi diye soyledim. Telefonla sonradan bu tebrigi aldik nihayet. Tabi eve girince para veremeyecegiz ya. Bir de kıskandılar mi ki... ev öderken canımız çıktı. Ev bitince araba kısmet oldu çok şükür hepsi kredi ile. Bizim hep borcumuz vardı. Araba borcu öderken kayinbabam iflas etti onlar şu kadar lazim diye miktar belirtince arabayı satıp onlara para vermek zorunda kaldik. Sonra ödeyecegiz borç dediler bize dalga geçer gibi. Ama ben düşünce biçimlerini bildiğinde Sonra geri geldi mi paralar hayır daha başka paralar da gelmedi bize ortaklar çünkü onlara göre

Canım nakte ihtiyaçı varsa daha iyi olur bence de

Kızlar bizde akşam kayinbabama gidicez.
Babalar günü
eşimin nakiti olmadığı için ve şuan işte olduğu için bişey almicaz.
Bend poğaça yapayım dedim.
Geçen anneler gününde de tatlı yapmıştım
Evde süt yok şuan en iyisi poğaça.

Bayramda 130 lira harclik topladim.
Diğer birikmislerin yanına koyunca 350 lira oldu .
100 lira eşim bayramlık alayım diye vermişti ama harcamadım.
25 lira da nevresim diktircem.
350 liradan hariç kendime 125 lira ayırdim harcamak için hadi hayırlısı

Bu aralar sancimda çok fazla oluyor.
Bebeğimin çantasını hazırlamadım.
Giysileri yıkanıp utulencek.
Deterjan mi yoksa sabun tozu mu mantiikli eeeeey tecrübeli hanımlar.

Geçen yıl evimizin borcu bitti eşim gitti evi üstüne aldı. Arabayı üstüne aldim onu da satacak model yenileyecek bunun için de bir sebepten onun üstüne olması lazım arabanın. Bugün kahvaltıda eşime gittin dedim evi üstüne yaptin şenlenmedim. Araba aldık benim üstüme onu da saydırmayacağım o benim dedim. Dedimki ben 19 yıldır çalışıyorum o evi ben olmasam alamazdın gittin üstüne yaptım.
Dedimki benim neyim var birseyim yok ben de çalıştım.

Kendi kartı kadında olmalı bence zaten.

Kendi kartı kadında olmalı bence zaten.
Canim borçlar o kadar coktu ki para kalmıyordu hiç ödemelere ancak yetiyordu.
Ben de olmasının bir anlamı da yoktu. Borçlar bitince kartımı aldım. Bazen benden alıp parayı çekip borca yatırdığı oluyordu. Geçen aylarda senin kartını ben alacağım hep para yok diyorsun biraz da ben idare edeceğim dedim. Onun maaş kartını da aldim parayı çekmeye çalıştığımda çok az para vardı benden önce internet bankacılığı ile meğer borçları yatirilacaklari yatırmış. Yıllarca kartım ondaydı bif kere bile maaşını çektirmedi bana. Bu yüzden ben de ona kartımı elletmiyorum hıc. Boylece ondan habersiz altin da yapabiliyorum.

Aynen bende hani hediyede karar kilamiyorsa para versin bana diye cok dusunuyorum.. bazen oyle bi oluyo ki iki uc kisi ayni seyi alip gelmis olabiliyo.. napim ben simdi onlari diye dusunuyorum.
Benim ailem, arkadas çevrem artık benim huyumu çözdü, ya ben varken hediye alırlar ya da karşılığı altın, döviz verirler.
Malesef benim zor beğenme gibi bir huyum var, bir de markalı mağazalardan dünya para verilip alınan cula caputa çok acıyorum. Hediye gelen şey güzel bile olsa gider bir bakarım daha çok işime yarayacak birşey var mı diye. Pintilik değil de biraz fazla cinsim
Ama küçücük şeylerden de mutlu olurum:)

Helal olsun, kadın istersenin en canlı örneğinin valla.
İnşallah Arsa da nasip olur

Canım borçlar bitmiş gözünaydın. .
Sen çok daha iyi yöneteceksin eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…