kizlar ssminer bitti oglumu da alip avm ye gidecegim icime sinen bir sey olursa alirim ikimizde sandalet ihtiyaci var 1 tane de deniz sortu alirim ogluma baska bir sey almamaliyim kk dolsurmak asla istemiyorum

benim inadim tuttu 190 alti olsun gram alayim kk ile diye o da inat etti düşmüyor

Secimden az kaldi dusmez gibime geliyor belki secimden sonra duser
Ben ogluma deniz sortunu bimden aldim din cok guzel 13 tl
Plaj ayakkabisinida gezer markasindan hakmardan aldim 15 tl

Çok teşekkür ederimm
kendimizce işte bi tasarruf yöntemi oldu
hele ki fiziki olarak almak çok çok iyi oldu
gidip bozdurmak zor geliyor
bankada olunca hemen satıyorsun lazım olunca
[/QUOTE]

cnm ben yonteminizi begendim pzt ya da cuma seklinde kendime doviz kumbarasi yapma karari aldim miktari netlestirecegim

tesekkurlerr

Secimden az kaldi dusmez gibime geliyor belki secimden sonra duser
Ben ogluma deniz sortunu bimden aldim din cok guzel 13 tl
Plaj ayakkabisinida gezer markasindan hakmardan aldim 15 tl
cnm hakmara gittik numarasi yoktu alacaktim
ama sorttan haberim yoktu bizim olduğumuz yerde hemen tukeniyor yine de aklimda olsun

gecen gun şok marketten 2 tane sort tisort takimi aldim 30 tl odedim lisansli ve cok guzeldi

Para yönetimini iyi yapabilirsin bence :)
Gizli gizli takip bitti artık, aramızdasın
kizlar fiziki olarak dovizi doviz burosundan mi yoksa kuyumcudan mi aliyorsunuz yani en uygun nerde olur

hayatimda hic fiziki doviz almadim da
Canım ben fiziki döviz gerektiğinde döviz bürosundan alıyorum .

cnm ben yonteminizi begendim pzt ya da cuma seklinde kendime doviz kumbarasi yapma karari aldim miktari netlestirecegim

tesekkurlerr
Benim kavanozlarım var
dünya kadar diyebilirim
1- dolar 2- euro 3- gram 4- bozukluk 5- eşimin bağkur ödemeleri için ( kumbara yapmazsam ödenmiyor, faiz işliyor sonra )
daha da yapmak istiyorum her harcama kalemi için günlük içine atalım istiyorum ama eşim kabul etmiyor
eşim esnaf olduğu için günlük cebine devamlı para giriyor, ben de buradan hepsi için ayıralım istiyorum
ben maaşlı olduğum için para 15 inde bitiveriyor, krediler aidat elektrik telefon ödemeleri derken

kizlar fiziki olarak dovizi doviz burosundan mi yoksa kuyumcudan mi aliyorsunuz yani en uygun nerde olur

ben küçük bir ilçede yaşadığım için kuyumcudan alıyorum
hiç döviz bürosu yok olduğum yerde

Ankaradayım ben canım burda döviz bürosundan aldım ben hep
Kuyumcudan hiç almadım

Bir ara bende öyle 4_5 kumbara yapmıştım.
Birikim, tatil ,hediyelik çeyrek için ,çocuklar için :))
Çok da güzel olmuştu hepsinin üzerine yazmıştım :)

damla cikolata kuzum nerdesin
Birikimlerini mi yiyiyorsun kii
Hahahaaaa :)))) birikimleri yer miyim hiç kuzum yaaa.ucundan bile dokunmam

Borçları bitirmeye çalışıyorum.eşimin içerden aldığı borç bitti bu ay çok şükür. 3 ayda 12 bin onu ödedik. Şimdi kredi kartlarına yöneldim.bu ayı da bi atlatSam düzlüğe çıkarım azıcık

Bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram, kosturma derken geldi geçti günler. ..şimdi de seçim gelsin geçsin diye bekleme başladı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…