- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.441
Yeme canım onları zaten :))Hahahaaaa :)))) birikimleri yer miyim hiç kuzum yaaa.ucundan bile dokunmam
Borçları bitirmeye çalışıyorum.eşimin içerden aldığı borç bitti bu ay çok şükür. 3 ayda 12 bin onu ödedik. Şimdi kredi kartlarına yöneldim.bu ayı da bi atlatSam düzlüğe çıkarım azıcık
Bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram, kosturma derken geldi geçti günler. ..şimdi de seçim gelsin geçsin diye bekleme başladı. ..
Saol tatlım, aynen.bi borç yükü hafiflesin, birikime geçerim elbet.yıl sonunda ufak bi yatırımlik daireye niyetleniyorum ya, kısmet bu isler...Allah büyük, olur inşallah. ..sen nasılsın? Her şey yolunda mı?Yeme canım onları zaten :))
Oh ne güzel borçlar ödenmiş azalmış bir yük inmiş .
Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım
Aynen öyle canım .Saol tatlım, aynen.bi borç yükü hafiflesin, birikime geçerim elbet.yıl sonunda ufak bi yatırımlik daireye niyetleniyorum ya, kısmet bu isler...Allah büyük, olur inşallah. ..sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Amin kuzum Allah razi olsunAynen öyle canım .
Borçların bitmesi çok hafifletiyor insanı .
Yılsonu planını çok sevdim çok sevindim hayırlısı ile alırsın inş . Çok amin.
Bende iyiyim canım çok şükür herşey yolunda
Kahvemsim çağırmadan gelmiyor bu piremsess :)
Geldim sekerim geldimmm
Bende çok düşünüyorum bu konuyu ama cesaret edemiyorum henüz .Amin kuzum Allah razi olsun
Birikimi yatirima cevirmek gerek diye dusunuyorum.Allah kismet etse keske..tasarrufa devam yani.
Gelirim kuzum da durumlar malum.altin alişa gecebilsem bi, hic ayrilmam buralardan.Kahvemsim çağırmadan gelmiyor bu piremsess :)
Gelir o gunlerde tatlim,hic merak etme sen.Bende çok düşünüyorum bu konuyu ama cesaret edemiyorum henüz .
Kesinlikle tatile gitmelisin canim.Kızlar benim aklımda birşey var, fikir verin bana.
Şimdi soyle, ben tatile gitmeyi çok istiyorum ve gerçekten ihtiyacım da var.
Eylül sonu annem ve kardeşimle babamın sponsorluğunda bir hafta tatile gideceğiz.
Ama ben çok bunaldım, işlerimi toparlayıp temmuzun ilk haftası İstanbul'a yakın biryerlere gitsek diye düşünüyorum.
Eşime daha söylemedim bu fikrimi, iş çevremden ev hediyesi gelen birkaç gram var. Onları bozup apart, pansiyon gibi biryerde üç dört gün geçirsek diyorum.
Eşimin maaş duzensizliginden buna ayıracak bir bütçemiz yok.
Ama altınları da tatil için bozmak ne kadar doğru bilmiyorum.
Canım bence tatil de ihtiyaç .Kızlar benim aklımda birşey var, fikir verin bana.
Şimdi soyle, ben tatile gitmeyi çok istiyorum ve gerçekten ihtiyacım da var.
Eylül sonu annem ve kardeşimle babamın sponsorluğunda bir hafta tatile gideceğiz.
Ama ben çok bunaldım, işlerimi toparlayıp temmuzun ilk haftası İstanbul'a yakın biryerlere gitsek diye düşünüyorum.
Eşime daha söylemedim bu fikrimi, iş çevremden ev hediyesi gelen birkaç gram var. Onları bozup apart, pansiyon gibi biryerde üç dört gün geçirsek diyorum.
Eşimin maaş duzensizliginden buna ayıracak bir bütçemiz yok.
Ama altınları da tatil için bozmak ne kadar doğru bilmiyorum.
Aynen anlat canim,icinize de sinsin...keyifle gecsin tatiliniz insallah
Kesinlikle yap planı ,git tatiline canım :)
Kamp nasıl olur acaba,canim kesinlikle git tatile biz bayramda 1 gece kamp yaptik otel parasi vermedik deli gibi 2 gun gezdik
400 tl gibi bir harcama yaptik o kadar.
kismet olursa 5 gunluk bir tatil istiyorum bende en ucuz ve kalitelisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?