Yeme canım onları zaten :))
Oh ne güzel borçlar ödenmiş azalmış bir yük inmiş .
Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım

Yeme canım onları zaten :))
Oh ne güzel borçlar ödenmiş azalmış bir yük inmiş .
Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım
Saol tatlım, aynen.bi borç yükü hafiflesin, birikime geçerim elbet.yıl sonunda ufak bi yatırımlik daireye niyetleniyorum ya, kısmet bu isler...Allah büyük, olur inşallah. ..sen nasılsın? Her şey yolunda mı?

Aynen öyle canım .
Borçların bitmesi çok hafifletiyor insanı .

Yılsonu planını çok sevdim çok sevindim hayırlısı ile alırsın inş . Çok amin.
Bende iyiyim canım çok şükür herşey yolunda

Amin kuzum Allah razi olsun
Birikimi yatirima cevirmek gerek diye dusunuyorum.Allah kismet etse keske..tasarrufa devam yani.

Kızlar benim aklımda birşey var, fikir verin bana.
Şimdi soyle, ben tatile gitmeyi çok istiyorum ve gerçekten ihtiyacım da var.
Eylül sonu annem ve kardeşimle babamın sponsorluğunda bir hafta tatile gideceğiz.
Ama ben çok bunaldım, işlerimi toparlayıp temmuzun ilk haftası İstanbul'a yakın biryerlere gitsek diye düşünüyorum.
Eşime daha söylemedim bu fikrimi, iş çevremden ev hediyesi gelen birkaç gram var. Onları bozup apart, pansiyon gibi biryerde üç dört gün geçirsek diyorum.
Eşimin maaş duzensizliginden buna ayıracak bir bütçemiz yok.
Ama altınları da tatil için bozmak ne kadar doğru bilmiyorum.

Kesinlikle tatile gitmelisin canim.
Hem o gramlar hediye,birikim degil.hediyeyi hediye olarak, birikimi birikim olarak kullan tatlim.

Herkesin hediyeye ihtiyaci var, bu sene cok calistin,yoruldun.senin ve esinin guzel bir nefes almaya ihtiyaciniz var...hic acima,yap planini, düş yola..

Canım bence tatil de ihtiyaç .
Hepimiz için. Kesinlikle git derim hediyeleri bozarsın şimdilik hem kafan dağılır.

canim kesinlikle git tatile biz bayramda 1 gece kamp yaptik otel parasi vermedik deli gibi 2 gun gezdik

400 tl gibi bir harcama yaptik o kadar.

kismet olursa 5 gunluk bir tatil istiyorum bende en ucuz ve kalitelisinden
Kamp nasıl olur acaba,
Ben aslında otel tatili seviyorum. Yemek onume gelsin, oda hergun temizlensin ama bizi aşacak bu sene.
Birkaç pansiyon baktım oda içinde mutfak olan. Kahvaltıyı eşim halleder, öğlen sahilde ya da gezerken yeriz akşam da mangal yaparız diyorum.
Üç dört gün olsa yeter maksat hava değişimi ve uzaklaşmak.
Bin TL yi geçmememiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…