- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.481
Canım içtik ama nereye kadar akşam 7 gibi başladık sabah 4 oldu komşular uyumuyor :))kokoşum şekerim ben; ) ama illa öyle bi ortama dusseydim alır içimi takilirdim gençlere. Uyku falan düşünmezdim .madem düştük keyif alalım bari derdim :))))
Nerde olduğun değil kimle olduğun demişler. .ne güzel hatıra kalmış. Öyle yerlerin tadı kalabalıkla çıkıyor zaten kuzum.Canım içtik ama nereye kadar akşam 7 gibi başladık sabah 4 oldu komşular uyumuyor :))
Keyfi güzeldi ve kardeşlerimle olması :))
Aynen öyle canım.Nerde olduğun değil kimle olduğun demişler. .ne güzel hatıra kalmış. Öyle yerlerin tadı kalabalıkla çıkıyor zaten kuzum.
Yenilen pehlivan güreşe doymazmışAynen öyle canım.
Birlikte olmamız o sıcak ortam çok güzel oldu :)
Ama hd otellerin konforu asla aranmamalı :))
O kadar beğendim ki bu yaz yine gideceğiz
Az gelir bana iki hafta uykusuzlukYenilen pehlivan güreşe doymazmış))
Aslan turtisimm benim bu sene 2 hafta kal
Canımsın. Bence de hizmet etmemelisin tatilde.Az gelir bana iki hafta uykusuzluk
Tamamen koca zevki desek daha doğru .
Yoksa hiç benlik değil.
Ben kendime hizmet isterim evde zaten sürekli hizmet halindeyim
Yine de kırmayacağım onları.Canımsın. Bence de hizmet etmemelisin tatilde.
Aynen.kulak tıkacı şart mesela bu seneYine de kırmayacağım onları.
Beraber birkaç gün geçirmek istiyor özellikle eşlerimiz.
Bu kez daha teferruatlı giderim sanırım :))
Tıkaçla da hayatta rahat edemem :)) en iyisi durumu kabullenmekAynen.kulak tıkacı şart mesela bu sene
O zaman daha fazla yüksek alkolTıkaçla da hayatta rahat edemem :)) en iyisi durumu kabullenmek
Ben alkol de alsam ses duyarımO zaman daha fazla yüksek alkol
Walla ben de kokoşSizi gidi piremseslerrr :))
Çok zor iki gün ve gece geçirdim hayatımın en zor tatiliydi.
Sabaha kadar kahkahalar eşliğinde.
Zaten çadır /kamp herkese göre değilAyvalık, Cunda çok gittim. Belki Erdek olabilir, güzel köyleri var.
Yalova'da kaplıcalara baktım, denize yakın olan da var. Önce sıcak sonra soğuk yaparım:)))
Walla ben de kokoşdamla cikolata ya katılıyorum. Yemek bir şekilde olur ama oda temiz, yatak rahat olmalı.
Obsesif kompusus sun sen diyor eşim ama naaapiym, ben böyleyim.
Tatilde elimi hicbirseye surmeyecegim eşimle konuştum. Tatil benden hizmet ondan :)
O halde yapacak bir şey yok kuzu.katlanacaksin artık. ..Ben alkol de alsam ses duyarım
Öyle de garip huylarım var
Hem altınlarımi bozup hem de hizmet edecek değilim ama :)))Zaten çadır /kamp herkese göre değil
Bana göre değil gerçekten.
Senin tatilin en güzel yanı hizmet eşten olması :) baştan anlaşma
Az bölüm kalmis canım bir haftaya öğrenirsin :))Yaa kızlar bu dizi iyice mala bağladı. Bu sarp gitti Enver in evinin oralara telefoncuya , telefoncu demiyor ki bahar diye kızı da var.şirini görüyor , bi adam gibi noldu bahara demiyor. Bayilacayimmmm. Nolcek bu işin sonu? Az spoiler versenize :))))
Çocukken Akçay a giderdik.çok güzel kalmış aklımda. Edremit akcay tarafina da bakılabilir. Şuan nasıl oralar acaba...Ayvalık, Cunda çok gittim. Belki Erdek olabilir, güzel köyleri var.
Yalova'da kaplıcalara baktım, denize yakın olan da var. Önce sıcak sonra soğuk yaparım:)))
Walla ben de kokoşdamla cikolata ya katılıyorum. Yemek bir şekilde olur ama oda temiz, yatak rahat olmalı.
Obsesif kompusus sun sen diyor eşim ama naaapiym, ben böyleyim.
Tatilde elimi hicbirseye surmeyecegim eşimle konuştum. Tatil benden hizmet ondan :)
Yuffff :/Az bölüm kalmis canım bir haftaya öğrenirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?