1000 tl yeter be kuzu.
İnstada küçük oteller diye bir sayfa takip ediyorum.instadan bakabilirsin ne tarafa gideceksiniz. Sıcakta öğle yemeği bile yenmiyor. Kahvaltı ve akşam mangal yeter bile...gün içinde de bol bol deniz, güneş. ..

Bakiym o sayfaya hemen
Canım İstanbul'a ulaşımı kolay ve yakın olan bir yer olmalı

Walla ben çok söyledim götüren olmadı, iş başa düştü :)
Çok eşyam olmaz...1 küçük bavulcuk 1 tekerlekli sandalye 1 'de ben ben sandalyenin üzerinde ...sandalye arabanın içinde yolculuk ederiz bavulumu da kucağıma aldımı ....yerleştik işte

Tüm Türkiye var orada canım...Ağva Sapanca Bozcaada vs..incelemek gerek.
Epey seçenek var orada, eşime söyledim baksın
Ben aslında Balıkesir ya da Yalova tarafı deniz otobüsüyle ulaşımi olan bir yer olsa diye düşündüm.
Boynum nedeniyle uzun süreli oturarak yolculuk yapamam, şirket arabasına bir hafta el koyarız ama o da benzin, otoyol masrafı çok olur

Balıkesir tarafı da güzel hatta gönende bir yer vardı hem kaplıca hem tatil. Kuzenim ailesiyle gitmişti çok beğendiklerini söylemişti . İstersen sorabilirim gittikleri otel / pansiyon u

Canım biz 2 yıl önce kardeşim damadımız ve eşimin ısrarıyla erikliye kampa gittik, 2 gece kaldık çocuk da götürmedim ortamı bilmediğim için .
Ortak kullanım alanlarında hijyen yoktu.
Sabahın 4 üne kadar kakara kikiri sohbet etti oradaki üniversiteli gençler :) hiç ama hiç uyuyamadım gürültüden.
Kamp pek benlik değilmiş salata yemek Vs hep uğraştık. Biraz yoruldum çocukları götürmediğim halde.
Bu yıl kurban bayramı için bacanaklar yine kamp planı yapıyor 2 gecelik.
Asla bir hafta kalmam .

Hijyen yoktu cümleden sonra zaten benim için kamp merakı bitti, ben otele giderken bile kendi havlu ve çarşaflarımi götürüp, valize Domestos atan bir tipim
Hayatta kalamam

Balıkesir tarafı da güzel hatta gönende bir yer vardı hem kaplıca hem tatil. Kuzenim ailesiyle gitmişti çok beğendiklerini söylemişti . İstersen sorabilirim gittikleri otel / pansiyon u
Şekerim bu sıcakta Kaplıca kalp krizi gecittirir.Ayvalık ve Cunda favorim benim.Cunda Ayvalık a göre oldukça pahalı. Ama Ayvalık'ta çok güzel uygun pansiyonlar var.

Ayyyyy çadır. Kamp.börtu böcek benim de hiç tarzım değil. İllaki banyosu wcsi olan klimalı oda şart bana .azıcık salon kadını tarafım var.aç gezebilirim ama oda konforundan ödün veremem

Hijyen yoktu cümleden sonra zaten benim için kamp merakı bitti, ben otele giderken bile kendi havlu ve çarşaflarımi götürüp, valize Domestos atan bir tipim
Hayatta kalamam
Kamp işi zahmetli iş.
Benlik de değil, kocamın ve kardeşlerimin hatrına 2 gece kalabiliriz yine belki .:)
Ama senlik de olmayacağını en baştan tahmin etmiştim

Ayyyyy çadır. Kamp.börtu böcek benim de hiç tarzım değil. İllaki banyosu wcsi olan klimalı oda şart bana .azıcık salon kadını tarafım var.aç gezebilirim ama oda konforundan ödün veremem
Sizi gidi piremseslerrr :))

Çok zor iki gün ve gece geçirdim hayatımın en zor tatiliydi.
Sabaha kadar kahkahalar eşliğinde.

Sizi gidi piremseslerrr :))

Çok zor iki gün ve gece geçirdim hayatımın en zor tatiliydi.
Sabaha kadar kahkahalar eşliğinde.
kokoşum şekerim ben; ) ama illa öyle bi ortama dusseydim alır içimi takilirdim gençlere. Uyku falan düşünmezdim .madem düştük keyif alalım bari derdim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…