- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.461
1000 tl yeter be kuzu.Kamp nasıl olur acaba,
Ben aslında otel tatili seviyorum. Yemek onume gelsin, oda hergun temizlensin ama bizi aşacak bu sene.
Birkaç pansiyon baktım oda içinde mutfak olan. Kahvaltıyı eşim halleder, öğlen sahilde ya da gezerken yeriz akşam da mangal yaparız diyorum.
Üç dört gün olsa yeter maksat hava değişimi ve uzaklaşmak.
Bin TL yi geçmememiz lazım.
Walla ben çok söyledim götüren olmadı, iş başa düştü :)tatile beni de götürün
Bakiym o sayfaya hemen1000 tl yeter be kuzu.
İnstada küçük oteller diye bir sayfa takip ediyorum.instadan bakabilirsin ne tarafa gideceksiniz. Sıcakta öğle yemeği bile yenmiyor. Kahvaltı ve akşam mangal yeter bile...gün içinde de bol bol deniz, güneş. ..
Çok eşyam olmaz...1 küçük bavulcukWalla ben çok söyledim götüren olmadı, iş başa düştü :)
Tüm Türkiye var orada canım...Ağva Sapanca Bozcaada vs..incelemek gerek.Bakiym o sayfaya hemen
Canım İstanbul'a ulaşımı kolay ve yakın olan bir yer olmalı
İyi gel bari tamam :)Çok eşyam olmaz...1 küçük bavulcuk1 tekerlekli sandalye 1 'de ben ben sandalyenin üzerinde ...sandalye arabanın içinde yolculuk ederiz bavulumu da kucağıma aldımı ....yerleştik işte
Teşekkür ederimİyi gel bari tamam :)
Epey seçenek var orada, eşime söyledim baksınTüm Türkiye var orada canım...Ağva Sapanca Bozcaada vs..incelemek gerek.
Balıkesir tarafı da güzel hatta gönende bir yer vardı hem kaplıca hem tatil. Kuzenim ailesiyle gitmişti çok beğendiklerini söylemişti . İstersen sorabilirim gittikleri otel / pansiyon uEpey seçenek var orada, eşime söyledim baksın
Ben aslında Balıkesir ya da Yalova tarafı deniz otobüsüyle ulaşımi olan bir yer olsa diye düşündüm.
Boynum nedeniyle uzun süreli oturarak yolculuk yapamam, şirket arabasına bir hafta el koyarız ama o da benzin, otoyol masrafı çok olur
Şimdiden iyi tatiller canım... Tatiliniz gönlünüzce geçsinBakiym o sayfaya hemen
Canım İstanbul'a ulaşımı kolay ve yakın olan bir yer olmalı
Canım biz 2 yıl önce kardeşim damadımız ve eşimin ısrarıyla erikliye kampa gittik, 2 gece kaldık çocuk da götürmedim ortamı bilmediğim için .Kamp nasıl olur acaba,
Ben aslında otel tatili seviyorum. Yemek onume gelsin, oda hergun temizlensin ama bizi aşacak bu sene.
Birkaç pansiyon baktım oda içinde mutfak olan. Kahvaltıyı eşim halleder, öğlen sahilde ya da gezerken yeriz akşam da mangal yaparız diyorum.
Üç dört gün olsa yeter maksat hava değişimi ve uzaklaşmak.
Bin TL yi geçmememiz lazım.
Canım ya çok iyi olur, zahmet olmazsaBalıkesir tarafı da güzel hatta gönende bir yer vardı hem kaplıca hem tatil. Kuzenim ailesiyle gitmişti çok beğendiklerini söylemişti . İstersen sorabilirim gittikleri otel / pansiyon u
Hijyen yoktu cümleden sonra zaten benim için kamp merakı bitti, ben otele giderken bile kendi havlu ve çarşaflarımi götürüp, valize Domestos atan bir tipimCanım biz 2 yıl önce kardeşim damadımız ve eşimin ısrarıyla erikliye kampa gittik, 2 gece kaldık çocuk da götürmedim ortamı bilmediğim için .
Ortak kullanım alanlarında hijyen yoktu.
Sabahın 4 üne kadar kakara kikiri sohbet etti oradaki üniversiteli gençler :) hiç ama hiç uyuyamadım gürültüden.
Kamp pek benlik değilmiş salata yemek Vs hep uğraştık. Biraz yoruldum çocukları götürmediğim halde.
Bu yıl kurban bayramı için bacanaklar yine kamp planı yapıyor2 gecelik.
Asla bir hafta kalmam .
Şekerim bu sıcakta Kaplıca kalp krizi gecittirir.Ayvalık ve Cunda favorim benim.Cunda Ayvalık a göre oldukça pahalı. Ama Ayvalık'ta çok güzel uygun pansiyonlar var.Balıkesir tarafı da güzel hatta gönende bir yer vardı hem kaplıca hem tatil. Kuzenim ailesiyle gitmişti çok beğendiklerini söylemişti . İstersen sorabilirim gittikleri otel / pansiyon u
Evet canım haklı olabilirsin :)Şekerim bu sıcakta Kaplıca kalp krizi gecittirir.Ayvalık ve Cunda favorim benim.Cunda Ayvalık a göre oldukça pahalı. Ama Ayvalık'ta çok güzel uygun pansiyonlar var.
Ayyyyy çadır. Kamp.börtu böcek benim de hiç tarzım değil. İllaki banyosu wcsi olan klimalı oda şart bana .azıcık salon kadını tarafım var.aç gezebilirim ama oda konforundan ödün verememCanım biz 2 yıl önce kardeşim damadımız ve eşimin ısrarıyla erikliye kampa gittik, 2 gece kaldık çocuk da götürmedim ortamı bilmediğim için .
Ortak kullanım alanlarında hijyen yoktu.
Sabahın 4 üne kadar kakara kikiri sohbet etti oradaki üniversiteli gençler :) hiç ama hiç uyuyamadım gürültüden.
Kamp pek benlik değilmiş salata yemek Vs hep uğraştık. Biraz yoruldum çocukları götürmediğim halde.
Bu yıl kurban bayramı için bacanaklar yine kamp planı yapıyor2 gecelik.
Asla bir hafta kalmam .
Kamp işi zahmetli iş.Hijyen yoktu cümleden sonra zaten benim için kamp merakı bitti, ben otele giderken bile kendi havlu ve çarşaflarımi götürüp, valize Domestos atan bir tipim
Hayatta kalamam
Sizi gidi piremseslerrr :))Ayyyyy çadır. Kamp.börtu böcek benim de hiç tarzım değil. İllaki banyosu wcsi olan klimalı oda şart bana .azıcık salon kadını tarafım var.aç gezebilirim ama oda konforundan ödün veremem
kokoşum şekerim ben; ) ama illa öyle bi ortama dusseydim alır içimi takilirdim gençlere. Uyku falan düşünmezdim .madem düştük keyif alalım bari derdim :))))Sizi gidi piremseslerrr :))
Çok zor iki gün ve gece geçirdim hayatımın en zor tatiliydi.
Sabaha kadar kahkahalar eşliğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?