- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.601
cnm inan burda sanal da daha huzurluyum soruyorum anlatiyorum ve biliyorum ki kimsenin cikari yok birbirindenO cektirenlerin daha fazlasini ceksin istiyorum hep... hicbir zaman karsimizdaki insana deger vermeyen asagi goren bir toplumumuz var.
Vücut zaten erken uyanmaya programlı biz de:)gunaydin herkese
bende pzt gununden iribaren yuruyus yapmayi planliyrm sabah erkn uyanyrm 40 dk yapsm yeter kilo aldim yine
Insallah sorun cabuk çözülürSelam kızlar.. bu aralar canımız cok.sıkkın. hatırlarsınız.eşim ocakta is basvurusu yapti, kpss puanı ile alındı mulakata çağırıldı ve mulakat da başarılı sonuçlandı. Tam aramaya basladilar göreve insanlari. Eşimi arayıp yok bilmem hangi belgenin bilmem neyinde sorun var malesef alamayiz diye. Şaka gibi yaa. İki üç aşamadan geçen belgeler, sonra mulakati geçmeler ve mülakat sonucu da basarılı yazmalar falan hersey boş mu dedik. Gzoden kaçmıştır denildi. Bu kadar hakka girdiler, bu kadar belli ediyorlar torpilli değilsiniz ondan bozuldu diye.. rabbim yanlarina bırakmasın. Çok ama cok zoruma gitti, hayatımızı ona gore planlamıştık. Gerçi eşim dava falan acacam dedi ama bu adaleditsiz ortamda ne kadar iyi sonuç alınır bilemeyiz..Sinirlerim harap kızlar.. beni bu gebe halimle bu.kadar üzdüler yaa rabbim yanlarina birakmasin.. asla ama asla hakkimizi ve de bebeğimizin hakkını helal.etmeyecegim sebeb olanlara..
Allah bi kapıyı kapar diğerini açar evladın rızkıyla gelir canım inşallah sen Allaha havale et beddua etme boşverSelam kızlar.. bu aralar canımız cok.sıkkın. hatırlarsınız.eşim ocakta is basvurusu yapti, kpss puanı ile alındı mulakata çağırıldı ve mulakat da başarılı sonuçlandı. Tam aramaya basladilar göreve insanlari. Eşimi arayıp yok bilmem hangi belgenin bilmem neyinde sorun var malesef alamayiz diye. Şaka gibi yaa. İki üç aşamadan geçen belgeler, sonra mulakati geçmeler ve mülakat sonucu da basarılı yazmalar falan hersey boş mu dedik. Gzoden kaçmıştır denildi. Bu kadar hakka girdiler, bu kadar belli ediyorlar torpilli değilsiniz ondan bozuldu diye.. rabbim yanlarina bırakmasın. Çok ama cok zoruma gitti, hayatımızı ona gore planlamıştık. Gerçi eşim dava falan acacam dedi ama bu adaleditsiz ortamda ne kadar iyi sonuç alınır bilemeyiz..Sinirlerim harap kızlar.. beni bu gebe halimle bu.kadar üzdüler yaa rabbim yanlarina birakmasin.. asla ama asla hakkimizi ve de bebeğimizin hakkını helal.etmeyecegim sebeb olanlara..
Kesinlikle dava açsın hakkınızı arayın sonuna kadar gerekirse duyurun her yerde. Öyle şey olur mu yaSelam kızlar.. bu aralar canımız cok.sıkkın. hatırlarsınız.eşim ocakta is basvurusu yapti, kpss puanı ile alındı mulakata çağırıldı ve mulakat da başarılı sonuçlandı. Tam aramaya basladilar göreve insanlari. Eşimi arayıp yok bilmem hangi belgenin bilmem neyinde sorun var malesef alamayiz diye. Şaka gibi yaa. İki üç aşamadan geçen belgeler, sonra mulakati geçmeler ve mülakat sonucu da basarılı yazmalar falan hersey boş mu dedik. Gzoden kaçmıştır denildi. Bu kadar hakka girdiler, bu kadar belli ediyorlar torpilli değilsiniz ondan bozuldu diye.. rabbim yanlarina bırakmasın. Çok ama cok zoruma gitti, hayatımızı ona gore planlamıştık. Gerçi eşim dava falan acacam dedi ama bu adaleditsiz ortamda ne kadar iyi sonuç alınır bilemeyiz..Sinirlerim harap kızlar.. beni bu gebe halimle bu.kadar üzdüler yaa rabbim yanlarina birakmasin.. asla ama asla hakkimizi ve de bebeğimizin hakkını helal.etmeyecegim sebeb olanlara..
Beni uyku tutmadı yine erkenden uyandım, giydim eşofmanları sabah yürüyüşü yapiiiiiciiiim :)))
Bende her sabah evde kahvaltı alışkanlığı edinmeye çalışıyorum kızlar :))gunaydin herkese
bende pzt gununden iribaren yuruyus yapmayi planliyrm sabah erkn uyanyrm 40 dk yapsm yeter kilo aldim yine
Selam kızlar.. bu aralar canımız cok.sıkkın. hatırlarsınız.eşim ocakta is basvurusu yapti, kpss puanı ile alındı mulakata çağırıldı ve mulakat da başarılı sonuçlandı. Tam aramaya basladilar göreve insanlari. Eşimi arayıp yok bilmem hangi belgenin bilmem neyinde sorun var malesef alamayiz diye. Şaka gibi yaa. İki üç aşamadan geçen belgeler, sonra mulakati geçmeler ve mülakat sonucu da basarılı yazmalar falan hersey boş mu dedik. Gzoden kaçmıştır denildi. Bu kadar hakka girdiler, bu kadar belli ediyorlar torpilli değilsiniz ondan bozuldu diye.. rabbim yanlarina bırakmasın. Çok ama cok zoruma gitti, hayatımızı ona gore planlamıştık. Gerçi eşim dava falan acacam dedi ama bu adaleditsiz ortamda ne kadar iyi sonuç alınır bilemeyiz..Sinirlerim harap kızlar.. beni bu gebe halimle bu.kadar üzdüler yaa rabbim yanlarina birakmasin.. asla ama asla hakkimizi ve de bebeğimizin hakkını helal.etmeyecegim sebeb olanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?