tum topik olarak bayagi dertliymisiz hakikaten

demekki yasananlar insani akillandiriyor.
benim es kisisi de daha akillanacak kardesleri evlensin 2 gelin daha gelsin ortalik fena olur.

bem hep derim.bana eziyet ettiler kesin cekecekler diger gelinlerden.. simdi tek gelin benim hep bizde akillari fikirleri o zaman gorecegiz

O cektirenlerin daha fazlasini ceksin istiyorum hep... hicbir zaman karsimizdaki insana deger vermeyen asagi goren bir toplumumuz var.
cnm inan burda sanal da daha huzurluyum soruyorum anlatiyorum ve biliyorum ki kimsenin cikari yok birbirinden

derdini sevincini.her seui daha rahat yaşıyoruz cozym.buluyoruz

Günaydın kızlar..
Döktürmüşsünüz ben uyurken ,erken yattım akşam..
K kahvemsi mutluluk canım eşinin başından geçenler biraz zormuş ama birlikte üstesinden gelmişsiniz ne güzel.
Aileden böyle şeyler görmek de zor tabi ama yapacak birşey yok .
Gerçek yüzlerini görmüş.

Günaydın kızlar,
Açık söylemek gerekirse geri dönüp baktığımda çok olgunlukla karsilamisim yapılanları ve vicdanen rahatım. Çoluk yol çocuk yok ve ailem destek çekip giderdim de ama b.ka batmış bir vaziyetteyken bile hep kafamı dik tuttum ve sabrettim.
Çok şükür iyi ki de dayanmisim eşim kadir kıymet biliyor
Allah ıslah etsin boyleleri diyecek birşey yok.

gunaydin herkese

bende pzt gununden iribaren yuruyus yapmayi planliyrm sabah erkn uyanyrm 40 dk yapsm yeter kilo aldim yine
Vücut zaten erken uyanmaya programlı biz de:)
Daha önce bilseydim burayı şimdiye gram fazlam kalmazdı:)
5 tür yürüdüm, eve gidip iş için hazırlanma vakti

Gunaydinnn
Biz de kızımla birlikte bugün basladik. Bugün çok az yürüdük. 3 aylık kedimizi tasmasini takıp ilk defa onu da çıkardık. Önce çok korktu sonra biraz alıştı yavrucak. Evimizin yolunu öğrenmeli. Diğer kedimiz kızgınlık döneminde kaçtı evi geri bulamadı çünkü

Selam kızlar.. bu aralar canımız cok.sıkkın. hatırlarsınız.eşim ocakta is basvurusu yapti, kpss puanı ile alındı mulakata çağırıldı ve mulakat da başarılı sonuçlandı. Tam aramaya basladilar göreve insanlari. Eşimi arayıp yok bilmem hangi belgenin bilmem neyinde sorun var malesef alamayiz diye. Şaka gibi yaa. İki üç aşamadan geçen belgeler, sonra mulakati geçmeler ve mülakat sonucu da basarılı yazmalar falan hersey boş mu dedik. Gzoden kaçmıştır denildi. Bu kadar hakka girdiler, bu kadar belli ediyorlar torpilli değilsiniz ondan bozuldu diye.. rabbim yanlarina bırakmasın. Çok ama cok zoruma gitti, hayatımızı ona gore planlamıştık. Gerçi eşim dava falan acacam dedi ama bu adaleditsiz ortamda ne kadar iyi sonuç alınır bilemeyiz..Sinirlerim harap kızlar.. beni bu gebe halimle bu.kadar üzdüler yaa rabbim yanlarina birakmasin.. asla ama asla hakkimizi ve de bebeğimizin hakkını helal.etmeyecegim sebeb olanlara..

Insallah sorun cabuk çözülür

Allah bi kapıyı kapar diğerini açar evladın rızkıyla gelir canım inşallah sen Allaha havale et beddua etme boşver
hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kesinlikle dava açsın hakkınızı arayın sonuna kadar gerekirse duyurun her yerde. Öyle şey olur mu ya

Allah yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın inşallah

Çok düşünüp canını sıkma sen de. Biliyorum zor ama bebeğin var onu kucağına alacağını düşünmek kendini iyi hissettirir sana

zelalke çok üzüldüm bu duruma
Bu işin peşini bırakmayın .
Ne katakulleler dönüyor hayret bişey.

Kiiizzzzlarrrrr ben attım yine kendimi parka. Azıcık temiz hava alayım sonra yürürum biraz. Arada yalnız vakit geçirmek de iyi geldi ne yalan söyleyeyim
İnşallah bir aksilik çıkmazsa ben haftaya bu saatlerde acaba sortumu aldım mi, iki bikini yeter mi telasesi içerisinde olacağım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…