Bende altın almak istiyorum kızlar ama evde muhafaza etmek istemyrm ben çok iyi para biriktirdim ev aldık hep oraya gtti 28 bin biriktirmisim eve verdik tabi
ah ah bende bekarken 16bin bırıktırmıstım 2.5yılda ceyıze kınaya falan fılan derken hepsı gıttı anneme de 2 3bin harclık koymustum acıl bıse olursa dıye

ah ah bende bekarken 16bin bırıktırmıstım 2.5yılda ceyıze kınaya falan fılan derken hepsı gıttı anneme de 2 3bin harclık koymustum acıl bıse olursa dıye
Iyi. yapmışsın erkek tarafı biseyi haketmiyor ... Bende 7 biriktirmisim evliyken de bu kadr iste maaşıma dokunmadım hic eşim.den harcadık hep ev almamız için biraz da kredi çektik bu devirde soyun zengin olacak yoksa para bikritirmeyle olmuyor hemen harcanıyor ama genelde dltutumlu bir insanmdr

bitanesi de nısanlısına bı sure aynı evde kalalım bana malıyetını hesaplarm dedi adam dusa gırdı cabuk cık dedı cıkmayınca suyu kestı cok yazıyomus
Iste o idrarini biriktiren ne manyaklar var ya... is buyuk olunca da sifona mi basmiyomus, yoksa birkac defadan sonra mi basiyomus.. izle izle gul iste

Iyi yapmissin valla... ilkokukdan bir arkadasim var iste zoran birikim yaptirttigim... aslinda kizin birikim yapasi var da ailesinden firsat kalmiyo iste ailesi ceyizi icin hic elini cebine atmaz, annesi de demis zaten evlensen sana bisey yapamayiz filan diye.. kiz calisiyo ama ailesi ikide bir sömürüyo kizi... buyuk abisi yuzunden. Kresi ceke ceke adam baya borcs girince babasina da kredi cektirtiyor arkadasimin abisi.. oyle olunca ister istemez ikide bir x diyolar... halbuki arkadasimdan buyuk 4 abi var ikisi bekar bunlarla

ya siz.neyden bahsediyorsunuz kizlar anlamiyorumm bi anlatin bana daalutfen
Youtube'a asiri pintiler diyince birkac bolum cikiyor.. iste birikim yapabilmrk icin neler yaptiklarini anlatiyorlar... ilk bolumde kate dedigimiz asyali bir kadin var.. :) gercekten de cok asirilar.. copten yiyecrk toplayip arkadaslarini yemege cagiriyorlar filan

yok canım benımkıler ıyı olan erkek tarafından biz ama her ıkı aıleye de odetmedık evımızı kendımız kurduk 1yıl kredi odedık esyaya. ama hedıyeler aldılar Allah razı olsun gorumcem 3 4tane bırden kucuk ev aletı aldı ve halılarımızı aldı halası perdemizi aldı dger halası tv mizi aldılar. ben de ama makul davrandım alınmayacak seyler tercıh etmedm.geri kalan mobılya dugun vs kredımızle odedık
bnde snın gbı oldu bıttı tutumluyumdur ama evlı olunca gıderler cok artıyor ondan dolayı daha az bırıktırebılıyoruz

Romantik enişte :)

Ne iyiymiş sizinkiler bizde düğünde takılan altından başka bişey olmadı be halası ne dayısı bi ihitticanz var mı die sormadı bile bütün ev eşyalarını kendimiz ödedik ev aldık annemler yardım etti kayinvaldemlr elini bile surmedi hayırlı olsuna hediye bile almadılar görümcem ekler getirmiş :) ne ev eşyası ne başka bişey sonrada beni silmiş whtsptn kendi kendine kıskançlık yapiyo iste herşeyi kendimiz yaptık bitane çöpleri dokunmadı böyle insanlar nasıl swvilir

sevilmez cnm ben bu ara iyice doldum bu erkek taraflarina benciller

Attım kendimi disariya,
Azıcık dolanayim çok daraldim benim gerçekten tatile ihtiyacım var bütün gün ofiste de olunca duvarlar üstüme geliyor artık.
Evime çok yakın bir park varmis, tesadüfen denk geldim. Baktım kadınlar çekmiş eşofmanları yuriyor takıldım peşlerine :))
Ağaçların içinde ne güzel bir yer, upuzun yürüyüş parkuru, spor aletleri, piknik alanı, cafe, hali saha. İki aydır neredeyse buradayım ve aylarca ev aradım hiç görmedim.
İki üst sokağım ben artık akşamları buradayım walla. Azıcık yürür, temiz hava alırım

sevilmez cnm ben bu ara iyice doldum bu erkek taraflarina benciller
Sizinkiler nasıl ki hamileliğini tam belli olmadan söylemek istemedik onlara benim taraf hep yanimda abisini tebrik ediyor da telefondan beni isteyip tebrik etmiyo abisine soyletiyo çok sevindik dio cnm o çocuk tek yapılmıyo yani 2 sene geçtikten snra yüzlerini gösterdiler gerçi hangi yüzle beni istesin tele whtsptn ınstgrmdan sildi abisinin hatrına insan der ki ya abim duyarsa ayıp olur der smdi benim ki de yigenlerimi gorseydim dio evlerine gitmek istiyo afedersinde dedim onlar bize gelsin

Bana çok tanıdık geldi bu hikaye
Evimi ve herbir eşyasını emeğimle emeğimizle aldık.
Buzdolabım bozulmuştu babam tamir ile uğraşma artık at gitsin siz beğenin ben alayım demişti sağolsun aldı da kızlarımın yataklarını uyku setlerini aldı hep .
Kv. Salon avizenizi alın biz ödeyelim demişti taksitle almıştık ilk taksidini verdi gerisini bilmiyorum eşim verdi demedi hiç.
Çok şükür muhtaç değiliz

Senin de mi hikaye aynı :) ya bi hediye de mi alınmaz görümcem gelir bize uğramadan gider demekki hic ozeniyo abisini sizin babanız da fedakar bizim ki gibi annem avize akdi ev girme hediyesi cam balkon yaptırdı eksiklerimizi aliyo ufak tefek

siz neden görüşmüyorsunuz acaba ben fazla mi taviz verdim diye dusunuyorum valla sizler sayesinde unutuyorum

Eşin de mi görüşmüyor
Bizimki biraz derin ya eşimin küçüklüğünden gelen sorunlar var.
Eşimin annesi ve babası o çok küçükken ayrılmış, kv tekrar evlenmiş uzun süre eşimi aramamis. Babaannesiyle büyümüş, o olunce de yalnız yaşamaya başlamış. Eşimin eli ekmek tutunca amca ve halalar sahip çıkmış sozde. Kim yanına cagirsa tüm masraflarını odetmisler maddi olarak faydalanmışlar.
Anneye karşı hep doldurularak büyümüş, gerçi kv de dengesizdir.
Ben ilk tanıştığımız da kv ile çok sıcak bir ilişki kurduk, hep aradı ben aradım. Nisanda ve düğünde takisini yaptı. Düğün sonrası eve geldi. Gayet iyiydik.
Ama meğerse o da oynamış.
Biz söz yaparken kv kendine ev almis, kp ile eşim yıllarca hiç görüşmedi.
Amca sözde babalık yaptım diye attı kendini ortaya, yenge de anne oldu bir anda
Sürekli eşimden para alıp düğün için biriktiriyorum diyen yenge kendine bilezikler yaptı. İsteme, nişann dugun kimsenin bir çöplerini dahi görmedik.
Maddi destek kesilir diye eşimin evlenmesini istemediler, bir sürü sorun yarattılar.
Evlendikten sonra ben de maddi olarak eşimin onlara destekte bulunmasına karşı çıktım. Yapmadıkları şeylerden ve esimi kullandiklarindan bir süre görüşmedim. Sehirdisina yerleştiler. Eşimin ciddi sağlık sorunları oldu, işiyle ilgili problemler yaşadı. O süreçte yine bir şans verdim ama yine beni yaniltmadilar ve hep sömürmek için yaklaşmaya çalıştılar. Sözde hasta ziyaretine gelip dalga geçer gibi kendi sozde sorunlarından bahsedince ve bizim maddi durumu sorgulayinca da dedim bir daha benim evime gelemezler.
Birkaç kez eşim dışarıda görüştü amcasıyla ve yengeyle. Anneyle zaten bağlar kopuk, yılda bir aklına eserse arar sorunlarını anlatmaya başlar eşim müsait değilim der kapatır.
En nihayetinde ben sustum ve söylediğim
herşeyi kendisi görüp gorusmemeye karar verdi.
Ben asla görüşme demedim, demem de iyi veya kötü kendi kökleri neticede.
Yıllardır hiçbirinin ne sesini ne yüzünü bilemeyiz çok şükür huzurluyuz.
Eşim şimdi de hep derki beni ne kullanmışlar ne kadar safmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…