- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.621
bizde guya yuruyuse gıdıcektk heveslendm erkenden yemegı yaptım falan bi yagmur bı sel kaldık evdeKiiizzzzlarrrrr ben attım yine kendimi parka. Azıcık temiz hava alayım sonra yürürum biraz. Arada yalnız vakit geçirmek de iyi geldi ne yalan söyleyeyim
İnşallah bir aksilik çıkmazsa ben haftaya bu saatlerde acaba sortumu aldım mi, iki bikini yeter mi telasesi içerisinde olacağım:)))
Ay en bi sevdiğim :))Kiiizzzzlarrrrr ben attım yine kendimi parka. Azıcık temiz hava alayım sonra yürürum biraz. Arada yalnız vakit geçirmek de iyi geldi ne yalan söyleyeyim
İnşallah bir aksilik çıkmazsa ben haftaya bu saatlerde acaba sortumu aldım mi, iki bikini yeter mi telasesi içerisinde olacağım:)))
Mühim olan gitmek, mekan ne farkeder :))))Ay en bi sevdiğim :))
Tatil hazırlıkları
Gideceğiniz yere karar verebildiniz mi cnm?
Bizde bu arada dövmelendik cesaretimi toplarsam bende yüzük parmağımla başlangıç yapacağım
Hadi bakalım umarım güzel bir tatil geçirirsinizMühim olan gitmek, mekan ne farkeder :))))
Yok daha yere karar vermedik ama doktor izin süreli araba ya da otobüs yolculuğu yapamazsın dedi.
Balıkesir ya da Yalova olacak bu durumda feribot ile ulaşım olduğundan.
Haftasonu netleştiririz yeri de artık.
Yüzük parmaginda sonsuzluk dövmesi çok hoşuma gidiyor benim:)
kendi arabamızla gidiyoruz canımcanim kendi arabanizla gidiyorsanız yaniniza basit atistirmalik aoabilirsiniz yolda yersiniz nasil bir tatil plabliyirsunuz bulmiyorum ama yaninda bir seylerin olmasi iyidir...
mutlu guzel tatiller cnm
sağol canım benimay cnm cidden cok pahalıymis bende alacatiya gitsek dedim bu yil fiyatlara bakmadim.izin gunu net degil diye sen gez dolas cnm sonra fikir verirsin bana da
bol eglenceler az harcamalr
yanınıza alın canım yesıllıkte bank falan olursa bı cay soyler yersınız bız oyle yapmıstık sıkılınca durmustukgünaydın kızlar :)
nasipse bizde yarın çıkıyoruz yola oyumuzu kullandıktan sonra
evde domates salatalık var aldık hiç yiyemedik keşke almasaydık
bozulurmuki biz gelene kadar bozulursa vericem birine
yada yanımızamı alsak yeriz acıkınca
alaçatı çok pahalıymış
ne oldu cnm niye kiziyorsun kendineÇok sevdiğim bir arkadaşım tarafından gördüğüm hissettiğim şeyler gerçek olmasaydı iyiydi.
İnsanı sevmediği insanlar değil de en yakın hissettiklerinin yaptıkları üzüyor.
Ne acı .
Hem kırgınım hem kızgın .
İnsanlara karşı bakış açımı değiştirmem lazım yoksa böyle üzülen ben olmaya devam edeceğim.
Benim kızgınlığım kendime
Bu yaşıma geldim hâlâ akıllanmadım
Kendime Kızıyorum çünkü sevdiğim insanları çok sahipleniyorum çok güveniyorum.ne oldu cnm niye kiziyorsun kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?