- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.661
bu ay oyle olmus olavilir ama gelecek ay daha dikkat edersinizSanirim fiziki birikime gecicem boyle bozdurmustum
Niye dalgalansınBaşkanın kim olacağına göre piyasada şekillenir.
İkinci tura kalırsa epey dalgalı olur diye düşünüyorum
Aynen canım bende öyle :)Simdi secim sonuçlarını merakla izliyorum. Ülkemiz için hayırlısı olsun.
Ne güzel olmuş gitmeniz, değişiklik olmuş :)Oğlus denize girsin diye kampa gittik. Deniz kıyısına oturduk. Yan tarafta oturan çok tatlı bir bayan ne yediyse bize de ikram etti. Kısır tuzlu tatlı kurabiye etimek tatlısı browni harikalardı yanımdaki komsum yedi ben dd diyette olduğumu söylerek tesekkur ettim. Çay da ikram etti sağolsun çay içtik. Çocuklar d eğlendi denize girdi
Sabaha belli olur piyasalarNiye dalgalansın
Yeteri kadar dalgalı zaten
Siyaset konuşmadım zaten...Sabaha belli olur piyasalar
Burada siyaset konuşmak yasak
Tl birikimim yok elime ne gecerse altin yapiyorum demekki kenara 100 tl de olsa nakit koymak lazim her aybu ay oyle olmus olavilir ama gelecek ay daha dikkat edersiniz
bende tl de birikimden harciyorum misafir gelmesi bikac plansiz seyin olmasi nedeniyle param yetmedi.
ama gelecek ay ins daha dikkatli olacagim
Evet sen konuşmadın ama benim dalgalanmaya vereceğim cevap siyasi içerikli onun için yazdimSiyaset konuşmadım zaten...
Evet oğlum evde çok sıkılıyor ve yaramazlık yapıyor yoksa... dönüşte de bahçede oynadı takı şimdiye kadar. Yorulsunn eğlensin uyusunnn ohh missNe güzel olmuş gitmeniz, değişiklik olmuş :)
Siyaset meydanına beklerizEvet sen konuşmadın ama benim dalgalanmaya vereceğim cevap siyasi içerikli onun için yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?