Oğlus denize girsin diye kampa gittik. Deniz kıyısına oturduk. Yan tarafta oturan çok tatlı bir bayan ne yediyse bize de ikram etti. Kısır tuzlu tatlı kurabiye etimek tatlısı browni harikalardı yanımdaki komsum yedi ben dd diyette olduğumu söylerek tesekkur ettim. Çay da ikram etti sağolsun çay içtik. Çocuklar d eğlendi denize girdi

Ne güzel olmuş gitmeniz, değişiklik olmuş :)

bu ay oyle olmus olavilir ama gelecek ay daha dikkat edersiniz
bende tl de birikimden harciyorum misafir gelmesi bikac plansiz seyin olmasi nedeniyle param yetmedi.
ama gelecek ay ins daha dikkatli olacagim
Tl birikimim yok elime ne gecerse altin yapiyorum demekki kenara 100 tl de olsa nakit koymak lazim her ay

günaydın kızlarrr, mutlu pazartesiler dilerim.

topiğimizi ben açayım bu sabah dedim.
seçimi de atlattık, hayırlısı olsun hepimiz için...

bu ara maddi açıdan yine çok açıldım. yaz aylarını bu yüzden pek sevmiyorum.
geçen hafta yine 4 saat özel ders alarak şehirdeki direksiyon hocalarını zengin etmeye devam ettim :))))) şaka bir yana bu sefer iyi hissettim kendimi, araba sürme korkumu nihayet atlattığımı düşünüyorum.çok şükür, hamdolsun. inat ettim üstüne gittim. geçmişte yaşadığım olumsuz kazanın psikolojisinden nihayet sıyrılmayı başardım.mükemmeliyetçi yapım yüzünden çok titizlendim bu mevzuda. her kuralı bileyim, çok dikkatli ve iyi bir sürücü olayım çabası ile 2 aydır bu mevzuya odaklanmıştım.araba kullanmak gerçekten çok zevkli, çekincesi olan varsa asla pes etmeyip üstüne gitmesini öneririm

temmuz itibariyle birikim yapmaya geçebileceğimi düşünüyorum. biraz toparladım sanki borçları.
henüz piyasalar açılmadı ama sanki döviz ve altının biraz ateşi düşmüş gibi.gerçi genel olarak ay sonu hep düşme eğiliminde....maaş zamanı yine yükselir sanki...

bugün sabahtan biraz araç pratiği yapıp ev işlerine girişeceğim. temizlik, çamaşır , ütü..bitmek bilmeyen ev işleri...

bu arada dün gece rüyamda Z zeyneprer (zeyzey'imi) gördüm...nerelerdesin, çok merak ettik dediğimde, evleniyorum çok telaşlıyım dedi... :)))))) ben de bunu ev'leniyoruma yordum, umarım hayalindeki evi almış ve taşınma telaşındadır

Z zeyneprer özlüyoruz canım seniii, inşallah her şey yolundadır...

Günaydın kizlar, sabah yürüyüşünü tamamladım dusumu alıp hazırlandım, kahvemi içtikten sonra ise gitmek için hazırım. Beni çok yoğun bir hafta bekliyor.

damla cikolata ben de Z zeyneprer i çok merak ediyorum
Senin için hem araba yönünden hem birikim yönünden çok sevindim canım.
Yolların kraliçesi geliyorrrr
Tatil yerine henüz karar vermedik bu arada, eşim biraz yan çiziyor iyice hesap kitap yapalım sonra sıkıntı olmasin diyor
Bakalım nasıl yapacağız
Ben de piyasaların epey gevseyecegini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…