- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.681
günaydın tatlım, maşşallah ne güzel istikrarlı yürüyüşünü yapıyorsun, darısı başıma...Günaydın kizlar, sabah yürüyüşünü tamamladım dusumu alıp hazırlandım, kahvemi içtikten sonra ise gitmek için hazırım. Beni çok yoğun bir hafta bekliyor.
damla cikolata ben de @zeyneprer i çok merak ediyorum
Senin için hem araba yönünden hem birikim yönünden çok sevindim canım.
Yolların kraliçesi geliyorrrr
Tatil yerine henüz karar vermedik bu arada, eşim biraz yan çiziyor iyice hesap kitap yapalım sonra sıkıntı olmasin diyor
Bakalım nasıl yapacağız
Ben de piyasaların epey gevseyecegini dusunuyorum
bence acele etme bozmak için. harekete geçmek için bence henüz erken... bir kaç gün piyasaları takip edelim derim.(ytd)1,8 gr bozdum toplamda 250 tl zarardayim
oy kıyamam..maşallah... inşallah en kısa zamanda keyifle sürebileceği pozisyona gelir. erken yaşta başlamakla çok doğru bir adım atmışsınız. zira ilerleyen yaşlarda yılların korku birikimi ile daha zorlayıcı oluyor. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...Bir de kızıma araba sürmeyi öğretmeye başladım. Ne heyecan yaptı ne heyecan
Benimki mecburiyetten yoksa bozdurmazdim esim cumartesi gunu arkadasindan nakit almis pazartesi vereyim demis o yuzden bende bozdurdumbence acele etme bozmak için. harekete geçmek için bence henüz erken... bir kaç gün piyasaları takip edelim derim.(ytd)
Günaydın canım :)günaydın kızlarrr, mutlu pazartesiler dilerim.
topiğimizi ben açayım bu sabah dedim.
seçimi de atlattık, hayırlısı olsun hepimiz için...
bu ara maddi açıdan yine çok açıldım. yaz aylarını bu yüzden pek sevmiyorum.
geçen hafta yine 4 saat özel ders alarak şehirdeki direksiyon hocalarını zengin etmeye devam ettim :))))) şaka bir yana bu sefer iyi hissettim kendimi, araba sürme korkumu nihayet atlattığımı düşünüyorum.çok şükür, hamdolsun. inat ettim üstüne gittim. geçmişte yaşadığım olumsuz kazanın psikolojisinden nihayet sıyrılmayı başardım.mükemmeliyetçi yapım yüzünden çok titizlendim bu mevzuda. her kuralı bileyim, çok dikkatli ve iyi bir sürücü olayım çabası ile 2 aydır bu mevzuya odaklanmıştım.araba kullanmak gerçekten çok zevkli, çekincesi olan varsa asla pes etmeyip üstüne gitmesini öneririm
temmuz itibariyle birikim yapmaya geçebileceğimi düşünüyorum. biraz toparladım sanki borçları.
henüz piyasalar açılmadı ama sanki döviz ve altının biraz ateşi düşmüş gibi.gerçi genel olarak ay sonu hep düşme eğiliminde....maaş zamanı yine yükselir sanki...
bugün sabahtan biraz araç pratiği yapıp ev işlerine girişeceğim. temizlik, çamaşır , ütü..bitmek bilmeyen ev işleri...
günaydın turtişim.. çok saol. daha iyi hissediyorum kendimiGünaydın canım :)
Ne güzel gelişmeler var çok sevindim korkunu yendiğine, daha rahat olacağına eminim artık
Birikimlere de devam harcamalara da.
Altın da düşüşlerde
Altın için tam da alım fırsatı canım ama maalesef maaşı bekliyoruzgünaydın turtişim.. çok saol. daha iyi hissediyorum kendimi
altın düşmüş evet. aslında tam alım zamanı, ama temmuz maaşına kadar almam imkansız
aslında kk ödemesi için ayırdığım para var ama 3-4 gün için riske atmayayım diyorum. düşer falan elimdekinden de olmayayım :)))))))Altın için tam da alım fırsatı canım ama maalesef maaşı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?