günaydın tatlım, maşşallah ne güzel istikrarlı yürüyüşünü yapıyorsun, darısı başıma...
ben de her gün yüzüyorum ama yüzmek çok iştahımı açtığı için bu sefer yiyerek kilo verimimi durduruyorum, aslında yürümek istiyorum ben de...

canım yaa, hiç sorma zor oldu korkularımı yenip araç kullanmak benim için.
maalesef her konuda olduğu gibi bu konuda da mükemmel olmadan kendime güvenim gelmedi. ben her şeyi çok iyi yapayım, ondan sonrası Allah'a emanet. dün eşimi 2-3 saat kadar gezdirdim. rahatladığımı görünce o da sevindi. çok şükür bitti artık. hatta bu kadarmış bile diyebildim. şehiriçinde çok iyiyim ama, şuan bilmediğim koca tırların kamyonların son sürat geçtiği karışık çevre yollarına hala girmiyorum.bu konuda çekincem devam ediyor , herkes zamanla olacak diyor. yavaş yavaş o kısımlara da girerim umarım geçen hafta yine özel ders alayım dedim, sırf yanımda bir profesyonelle pratiğimi geliştirmek için...hoca 2 günde bitirdi dersi, şuan trafikteki insanların %80 inden çok daha iyi araba kullanıyorsun. bundan sonra top sende, korkmadan hergün tek başına çık, pratiğin iyice gelişip otursun dedi...çalışmalara devam yani

tatilden asla vazgeçme tatlım, o sizin mükafatınız, ödülünüz. eşin iş yerindeki belirsizlikten dolayı çekiniyor olabilir, ama şuan hepimize sağlam kafalar lazım. gidip yılın stresini atın ki beyin yeni motivasyonla daha sağlıklı çalışabilsin. geri adım atma bu konuda canım...

Bir de kızıma araba sürmeyi öğretmeye başladım. Ne heyecan yaptı ne heyecan
oy kıyamam..maşallah... inşallah en kısa zamanda keyifle sürebileceği pozisyona gelir. erken yaşta başlamakla çok doğru bir adım atmışsınız. zira ilerleyen yaşlarda yılların korku birikimi ile daha zorlayıcı oluyor. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

bence acele etme bozmak için. harekete geçmek için bence henüz erken... bir kaç gün piyasaları takip edelim derim.(ytd)
Benimki mecburiyetten yoksa bozdurmazdim esim cumartesi gunu arkadasindan nakit almis pazartesi vereyim demis o yuzden bende bozdurdum

Günaydın canım :)
Ne güzel gelişmeler var çok sevindim korkunu yendiğine, daha rahat olacağına eminim artık
Birikimlere de devam harcamalara da.
Altın da düşüşlerde

Günaydın canım :)
Ne güzel gelişmeler var çok sevindim korkunu yendiğine, daha rahat olacağına eminim artık
Birikimlere de devam harcamalara da.
Altın da düşüşlerde
günaydın turtişim.. çok saol. daha iyi hissediyorum kendimi

altın düşmüş evet. aslında tam alım zamanı, ama temmuz maaşına kadar almam imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…