- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.701
Daha çok çıkar açuklamıştımDolar yine 4.72 ye cikti. Ne guzel 4.50 ye kadar dusmustu.. altin 183 e kadar geriledi ama tekrar cikti. 192 tl ye cikti.
Merhabalar canım inşallah kazasız belasız sürmen dileğiyle...günaydın kızlarrr, mutlu pazartesiler dilerim.
topiğimizi ben açayım bu sabah dedim.
seçimi de atlattık, hayırlısı olsun hepimiz için...
bu ara maddi açıdan yine çok açıldım. yaz aylarını bu yüzden pek sevmiyorum.
geçen hafta yine 4 saat özel ders alarak şehirdeki direksiyon hocalarını zengin etmeye devam ettim :))))) şaka bir yana bu sefer iyi hissettim kendimi, araba sürme korkumu nihayet atlattığımı düşünüyorum.çok şükür, hamdolsun. inat ettim üstüne gittim. geçmişte yaşadığım olumsuz kazanın psikolojisinden nihayet sıyrılmayı başardım.mükemmeliyetçi yapım yüzünden çok titizlendim bu mevzuda. her kuralı bileyim, çok dikkatli ve iyi bir sürücü olayım çabası ile 2 aydır bu mevzuya odaklanmıştım.araba kullanmak gerçekten çok zevkli, çekincesi olan varsa asla pes etmeyip üstüne gitmesini öneririm
temmuz itibariyle birikim yapmaya geçebileceğimi düşünüyorum. biraz toparladım sanki borçları.
henüz piyasalar açılmadı ama sanki döviz ve altının biraz ateşi düşmüş gibi.gerçi genel olarak ay sonu hep düşme eğiliminde....maaş zamanı yine yükselir sanki...
bugün sabahtan biraz araç pratiği yapıp ev işlerine girişeceğim. temizlik, çamaşır , ütü..bitmek bilmeyen ev işleri...
:)))Bu dizi beni delirtecek...(kadin)
Son bölümü izliyorum suan....dediginiz gibi sinir harbi...yeni sezonda izlemeyecegim umarım. Bu kadar zevzek tavırlar hiç bana göre değil. :)))))) tvnin içine girip müdahale edesim geliyor.delirdim resmennn....Bu ne yaa böyle ; ( K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta
vadeli de mutlaka kazanacagin miktari biliyorsunBirikimi tl olarak vadeli hesap olarak yapmaya karar verdik..vade gününde 400-500 gibi atmayı düşünüyorum...
Bi nevi para kendini koruyovadeli de mutlaka kazanacagin miktari biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?