- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.761
Ve arkadasima da dolar ve euro olarak yaptirdim... her ne kadar 60 dolar, 15 eurosu ve 1 gram altini olmasına ragmen dolarda 50 dolarini 2.95 seviyesindeyken aldirdim 10 dolari 3.80 sryiyelerindeyken birden 3.40 seyiyelerine dusmustu o zaman aldirmistim.. euroyu da 3.5 tl seviyelerindeyken almisti.Parasını dolara, euroya dönüştürüp zaman içinde iyi birikim yapan var mı? Yoksa altın mı tavsiye edersiniz parayı biriktirmek açısından.
Türkiyede altının gramı ons ve dolarla hesaplanıyor biliyorum...o yüzden dolar düşerse ons düşmezse gram altında düşer...dolar düşer ons çıkarsa gram altın düşmez...ikisi düşerse gram altın düşer...ay bana bakmayın hanımlar ben kendim düşmeyi engelliyemedimki doları altını biliyimParasını dolara, euroya dönüştürüp zaman içinde iyi birikim yapan var mı? Yoksa altın mı tavsiye edersiniz parayı biriktirmek açısından.
tesekkur ederim arkadasimmBenim
Rica ederim, bol bereketli olsun inşallah
Kızlaaaaarrr
Adalet bakanlığının sözleşmeli personel alımına başvurmuştum. KPSS puanına göre sıralamaya girmişim
2 temmuzda boy kilo ölçümü olacak
Eylül'de de mülakat
İşten yana şansım yoktu biliyorsunuz. İnşallah bu sefer oluurr
Çoook sağolhayırlı olsun :)
ayy hadı ınsAllah canımöKızlaaaaarrr
Adalet bakanlığının sözleşmeli personel alımına başvurmuştum. KPSS puanına göre sıralamaya girmişim
Eylül'de de mülakat
Oh ne güzel hayırlı olur inşallahKızlaaaaarrr
Eylül'de de mülakat
Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşaallahKızlaaaaarrr
Eylül'de de mülakat
hayirli olsun cnmKızlaaaaarrr
Eylül'de de mülakat
Kızlaaaaarrr
Eylül'de de mülakat
aa cok guzel bir haber. Şansiniz dönmeye baslamis cok sukur.Kızlaaaaarrr
Eylül'de de mülakat
uzuldum tatile gidememenize ama elinize gecen ilk firsatta gidersiniz. Insan ev alinca biraz rahatliyor. Ben ev aldiktan sonra bi sure eve kendime esime biseyler almistim hic birikim yapasim gelmemisti sizde insallah en kisa zamanda boyle bir doneme gecersiniz. Yaşiniz kacti?Gün doğmadan neler doğar diyorum
Çok şükür evi aldık tatil başka zamana kalsa da olur
Yaptım canım tatil kumbarasi ama 50 TL olunca alıp hemen altın yapıyorum.
Açılmayan kumbara alsam daha iyi olacak sanirim
Ne yalan söyleyeyim ev aldıktan sonra manevi olarak bir kere çok rahatladık, maddi olarak da çok şükür halimize,uzuldum tatile gidememenize ama elinize gecen ilk firsatta gidersiniz. Insan ev alinca biraz rahatliyor. Ben ev aldiktan sonra bi sure eve kendime esime biseyler almistim hic birikim yapasim gelmemisti sizde insallah en kisa zamanda boyle bir doneme gecersiniz. Yaşiniz kacti?
evet bencede tatil ihtiyac. Bence sen planlarsan yaparsin gibime geliyorNe yalan söyleyeyim ev aldıktan sonra manevi olarak bir kere çok rahatladık, maddi olarak da çok şükür halimize,
eşimin işyerinde mali sorunlar var maas ve prim ödemeleri zamanında ve tam yapamıyorlar bu da bizim planları altüst etti.
Her ay ufak tefek birikime yine devam ediyoruz, günlerim de var. Pek salmış değilim idareyi yani:)
Eve bütçemiz dahilinde harcama yapıyorum, bir ay halıları yaptim, bu ay ufak tefek birşeyler alırım sıra yaptım.
Ama tatil gerçekten çok ihtiyaç hele bu sene, yaz daha yeni başlıyor yarın ne olur belli olmaz :)
Yaşım 35 e birkaç ay kala da canim
Aslında alternatif birkaç planım var tatil için, şimdilik aramızda kalsın :) bir iki haftaya netlestirecegimevet bencede tatil ihtiyac. Bence sen planlarsan yaparsin gibime geliyorev icin mahkemeye verecektin bankayi verdin mi peki?
anladim canim hayirlisi olsun. Bizimde oyle olmustu olsun evin senin sonucta ilerde baska firsatlar cikar karsina odeme plani icinAslında alternatif birkaç planım var tatil için, şimdilik aramızda kalsın :) bir iki haftaya netlestirecegim
Yok bankayı mahkemeye vermedim, veremedim daha dogrusu
Şirket avukatları ile görüştüm detaylı araştırma yaptılar. Banka avukatlarına, genel müdürlüge yazılı uyarı ile bu haktan faydalanmam getektigine dair ihtar gonderildi. 0,98 faizin geçerli olduğu durumlarin detaylı yazısı geldi. Hakimlere sordular dava durumunda haklı olmayacağimi devletin belirlediği durumun çok net ifade edildiğini, bankanin sadece uygulayıcı olduğunu soylediler.
kazanama durumu olmadigini ve üstüne dava harcı, avukat masraflarını ödeyip zaman kaybedecegimi söylediler.
Artsın inş altınlaraa cok guzel bir haber. Şansiniz dönmeye baslamis cok sukur.
Kizlar bugun carsiya cikmistik annemle
1000 lira param vardi derleyip toparladim 1270tl.ye bir cumhuriyet aldim alinmis alinmistir
Her ay yapıyoruz zaten, ilk sayfada aylık bildirimlere göre düzenliyorYine birikim listesi yapsak düzenli bir şekilde yürütsek nasl olur. Sayfanin başina yazalim
Benim haziran birikimim 2 tam altin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?