Sağolun kızlar, vardır bir hayır demekten başka çarem yok zaten şu an
Eylül'de okullar açılmadan ailemle bir tatil yapacağız bir aksilik çıkmazsa
Bizimkilere erkene alalım dedim, kardesimin iş programına uymuyor.
2,5 ay var daha.
Bir hafta tatil yapıp sonrasında sıkıntı cekmekde mantıklı değil, zaten tatil bütçemiz eşim maaşını düzenli alamadığı için eridi. Ev hediyesi gelen biraz altın ile gitmeyi düşünüyordum maaş gelince yerine konmak şartıyla tabi.
Beni yanlış anlamayın kesinlikle simariklik değil, gerçekten çok bunaldım.
Çok üst üste şeyler yaşadım ve biraz nefes almaya ihtiyacım var. Cok sukur hayatımızda pek çok şeyi yoluna koyduk ama sanırım yılların biriken yorgunluk ve stresi artık kendini gösteriyor.
Fiziksel ve zihinsel olarak biraz dinginliğe ihtiyacım var

Geçen sene ev aldığımızda bizde gidememiştik, olduğumuz ilde açık havuza falan gitmiştik, ama elden borçları da azimle tıkır tıkır ödemiştik, çok şükür geçti canım. Siz de ne güzel evinizi almışsınız tatil bu sene olmaz da seneye daha güzeli olur ya da kış tatili yaparsınız canını sıkma. Hatta kızların tatil kumbarası varya ondan yap, dolduğu an fırsatları değerlendir.

Gün doğmadan neler doğar diyorum
Çok şükür evi aldık tatil başka zamana kalsa da olur
Yaptım canım tatil kumbarasi ama 50 TL olunca alıp hemen altın yapıyorum.
Açılmayan kumbara alsam daha iyi olacak sanirim

Aynen.. annemle benim kumbaralarim ayri normalde... ikimizde tatil degil de il il gezmeyi sevenlerdeniz. Sirf su tur gezilerimiz icin kumbara yapiyoruz ortak atiyoruz. Grcen aylarda oyle yaparak canakkaleye gitmistik. Simdi gedi icin iki kumbara olusturduk birisi normal yine geze kumbarasi digeri karadeniz turu icin yapilmis bir gezi kumbarasi. :)

üzüldüm canım mesajını okuyunca. sıkma canını, önümüzdeki aya bütçeni yaptığında inşallah tatilinizi de organize edersiniz. ama bu yaz mutlaka minik de olsa bir kaçamak yapın, seneye bırakmayın lütfen... birikim her zaman olur, kışın toparlarsın sen, fakat bir daha ki yaz ne durumda olacağımızı bilemeyiz. Allah sağlık versin, geçen gün geri gelmiyor.

günaydın kızlar.
sabah sabah yatak odası temizliğine giriştim. attım perdeleri makineye, çıkmalarını bekliyorum.
duş alıp araba ile tur rutinimi yerine getireceğim..
ödeme yaptığım kredi kartımdan biraz mutfak alış verişi yapacağım...

dün flo da indirim gördüm gidip eşime 2 adet ayakkabı almayı planlıyorum..eşimin ayakkabı konusunda zaafı var ve ben de ona almayı çok seviyorum.alayım da sürpriz olsun...

soyle yapabılırsın canım paran deger kaybetmsn dıye dusunuyosan akıl vermek gbı olmasn ben mesela euro hesabı acmıstm az bıse ck degıl ama kurban ıcın kumbara yaptk ya onun ıcınden az bırıktıkce ya euro aldm ya altın ama ayrı hesap yanı euro hesabı kurban parası oldugu belli gbı.sen de oyle ayrı bıseyı ısımlendırebılırsın 50liralikta atsan o actıgın hesaba at doviz gbı sadece tatılın olsun o

Aman yüksek yerlerden dikkatli in bastığın yerler sağlam olsun

Güzel bir yöntemmiş sizinki, ben altın hesabına alınca birikimle karışıp gidiyor
Bundan sonra tatil için ayrı bir hesap açıp, kumbaradan çıkanları ayrı değerlendireyim ben de, teşekkür ederim canım

Benim
Rica ederim, bol bereketli olsun inşallah

günaydın kızlar
damla cikolata hem hamarat hem erkencisin canım,maşallah
günaydın canım...
teşekkür ederim, alışkanlık erken kalkmak. çalıştığım yıllardan kalma

arabayla gezdim geldim, hamdolsun Allahıma şükürler olsun, nasıl geldim bu günlere ben de hayret ediyorum :)))))

flo dan 3 adet ayakkabı aldım eşime... 2 alana 1 bedava kampanyasından yararlandım.
oradan migrosa geçtim, sigara. superfresh mantı,pizza, t.kağıdı,peçete, konserve barbunya aldım..hepsi indirimliydi aldıklarımın.şimdi evdeyim , temizliğe biraz daha devam edeceğim.. hava bir açık bir kapalı...bu sene yaz gelmemekte ısrarlı...

Parasını dolara, euroya dönüştürüp zaman içinde iyi birikim yapan var mı? Yoksa altın mı tavsiye edersiniz parayı biriktirmek açısından.
Ben dolar euto degil de altin olarak yaptim h3p... birikim yaptikca bir ceyrek parasi olustugunda hep ceyrek aldim. Suan 7 ceyregim var. Ilk iki ceyregimi birini 178 den birini 173 trn aldim... onlardan %80-%90 oraninda kar elde ettim. Suan ceyregin fiyati 305-310 arasi gidip geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…