Artsın inş altınlar
Derleyip toparladım derken
amin canim hepimizin :)
Annemden 100 tl borc aldim gun icin ayirdigim 100 lira daha vardi harcligim 70 lira daha vardi onlarla 1270 tl oldu bankadaki paramla
Sonra esime sordum paran varsa gonderir misin diye 200 tl gonderdi bana sagolsun ona da saglik yardimi yatmis. Anneme hemen borcumu verdim.gun parasini da esimin maasi yatinca ayin 1inde vericem.

Kırk yılın başı erkenden yatıp uyuyayım dedim üst kat komşum sağolsun gece yarısına kadar temizliği bitiremedi şimdi de gök delinmiş gibi yağmur yağıyor
Ne zaman dinlenecek bu kahvemsi
daha dur canım bızımkı baslamadı bıle
saat 1.5 temızlık saati 2banyoyuda gacır gucur yıkıyo bı guzel sandalye yatak cekıstırıyo sonra ohh mıs gıbı uyusun uykucuda sabah 7de kalkıp ıse gıtsın

Yok artık, seninki daha fenaymis
Bir haftadır evde yoklar diye tuttum kendimi kapısına gitmedim ama yarın konuşacağım.
Tamam çalışan kadinim arada ben de akşam temizlik yapıyorum ama saat en geç ondan sonra ses çıkaracak birşey yapmam
Saygısızlık resmen

ah ah canım burnumdan getırdıler evımı artık dıyecek lafım kalmadı benım onlara hayırlısıyla 2yıl snra kredımız bıtınce ev alırsak cıkacagız ınada bındırdım bnde baska yere kiraya gıtmek ıstemıyorum eskıyamı bunlar onlara takılıp cıkıcam dıyorum bızım yerımızde ev sahıbımız oturuyomus her gun kavga etmekten cıkmıs gıtmıs adamcagız bıde dusun apartmana tovbe etmıs mustakıl ev almıs adam hadı ınsAllah darısı basımıza

Kırk yılın başı erkenden yatıp uyuyayım dedim üst kat komşum sağolsun gece yarısına kadar temizliği bitiremedi şimdi de gök delinmiş gibi yağmur yağıyor
Ne zaman dinlenecek bu kahvemsi
hayırlı sabahlar arkadaşlar...saygısız komşularınıza söyleyin oda kul hakkına giriyor olurmu gecenin bir yarısı iş yapmak gündüzler torbayamı girdi...benim tepemde kimse yok şükür erken yatar erken kalkarım sabah alt komşum uyanmamıştır diye süpürgeyi en sona bırakırım,bide şu balkondan halı silkeleme meselesi varhele bazı dairelerde halı sabah dışarı atılıyor akşam içeri alınıyor halı ne zaman kullanılıyor aklım almıyor

Aaaaa hatırladım sen şikayetçiyim diye yazmıştın
Allah kendi evini gönlüne göre nasip etsin canim

Evet bir de o silkeleme meselesi var, ilk tasindigimizda zırt pırt cam takip etmekten fenalık geldi, unutuyoruz alt katın dolu olduğunu demişti.

gunaydin herkese...
ya deli olurum gece yarisi temizlik mi olur.
2 gun once camasir astim 5 dk sonra ust komsu toplayacagi camasirlari silkiyor uyardim

temiz bunlar diyor . aevet temiz olavilir ama tum tozu benim islak camasirima yapisiyor dedim

ama anlayan neredee

evet o hali silkmeler.falan nefret ederim yapilacak yer var yapilmayacak yer var

Günaydın kızlar benim yan komşum da bazen gece 3e kadar sazlı sözlü misafir ağırlıyor. Artık sesten bıkıp gece 2 gibi aradım kadını tabi sesten duymadı. Numaram da olduğu halde sabah bana "kimsin?" Diye mesaj atmış. Ben de "Yan komşun. Gece sesten uyuyamadık." dedim. Başkada bir cevap yazmamış. İnsan bir özür diler. Sonra ben de buna selam falan vermedim hiç. O da bi daha misafir almadı gece. Bakalım ne kadar devam eder.

Günaydın kızlar

K kahvemsi mutluluk canım arkadaşım üzülme şimdi olmazsa bir ay sonra olur, çok ihtiyacın olduğunu biliyorum da bazen sabırlı olmak gerekiyor bazı durumlarda .
Eylülde bir planınız var da zaten, eşinle de olur birkaç gün.

Estella- bu ne güzel bir haber umarım hayırlısı olur güzel kapılar açılır

Ben-Hic geçmiş olsun canım görünmez kaza ..

damla cikolata m marifetli kuzum neler neler yapıyorsun maşallah sana canım benim

pure hazel her ay yapıyorum zaten birikim listesi, herkes biliyor ve katılım listedeki kadar .

Tamam canim yapin siz

Tamam canim yapin siz
Yine birikim listesi yapsak, takip etsek nasıl olur demişsin bizde zaten bu listenin varolduğunu söyledik. Katılım az demişsin ,herkesi tek tek etiketlemem katılmak isteyen yazıyor zaten ve ekliyorum.
Amaç neydi hiç anlamadım pure hazel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…