Suveybe13 tarifler için teşekkür ederim canım
Markete uğradım biraz alışveriş yaptım 140 TL tuttu daha da alinacaklar var
Habersiz misafiri ben de sevmem, genelde de kimse haber vermeden gelemez bana, çünkü ben kimseye habersiz gitmem
Ev hali herkesin kendine göre işi gücü olur

migrosa gittim, ufak tefek alınacaklar vardı. fakat 60 tl üzeri tavuk 1 tl görünce 60 tl tamamlayayım dedim.bugün enteresan bir şekilde bereketli oldu alışverişim.

60 tl ye yarım kilo kıyma,1 paket et döner,1 kg süzme yoğurt, kurusoğan, büyük boy nesfit, 1 litre süt, 1 kg şeker, galeta unu, 2 ekmek, 1 büyük boty beyaz lahana aldım.. ayrıca 1kg pirinç,1 kg bulgur,3 paket makarna kola kapağından çıktı, bedavaya geldi..2 kg tavuk da bu alış verişe dahil.karlı bir gün oldu.

ben de habersiz gitmem hiçbir yere, kimseyi de kabul etmiyeceğimi bildiririm. Özen göstermek isterim misafirlerime. hazırlıklarımı içime sine sine yapmalıyım.

Biz de ağustos sonu içmelerde olacağız

Biz de ağustos sonu içmelerde olacağız
Biz ağustosun 6sında gidiyoruz, tatili ayarlayınca araştırdım biraz, Datça da çok güzelmiş. Palamutbükü diye bir yerin çok güzel fotoğrafları var, su çok berrak. Bir gün de yüzmeye oraya geçeceğiz. Sende bir bak

Kızlar eve geldim silip süpürüp temizliği yaptım, yatak odası ve mutfak perdelerini yıkadım.
Tiramisu, peynirli börek, sosisli milföy hazırladım sabah pisirecegim. Onlar pişene kadar da poğaça hamurunu hallederim.
Barbunya pilaki ve havuç tarator yaptım akşam yemeğe kalırlarsa çeşit olur kalmazlarsa biz yeriz.
Mutfağı silip duş alıp yatacagim

Biz tatilimizi bayramda yapmaya karar verdik, eşim bu haftadan sonra izin kullanamıyor para durumları da malum bu hafta tatile gidemeyeceğiz.
Eylül'de yeni güne başlıyoruz, ilk ve ucuncunun yarisi bende :) ilk gün parası ile tatile gideceğiz. Eşimin maaş durumu duzelince gün parasını birikime ekleyecegiz. Ulaşımı otobüs ya da deniz yolu ile halledip ev ve evlilik yıldönümü kutlaması olarak kendimize tatil hediye edeceğiz.
Normal zamana göre biraz pahalı olacak ama eşim gecen yılda tatil yapmadi, ihtiyacımız var buna.

Günaydın kızlar, mutlu haftasonları olsun :)

Bugün çok büyük bir alışveriş yapma isteği var içimde aslında hafta başından beri var da akşam çocuklar annaanneye gidince bugün ben çarşıya yalnız çıkıyorum diye arkamdan üzülecek kimse yok.
Gideyim biraz ihtiyacım var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…