- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.881
amin canim tesekkur ederim hepimizinki artsin insallahbereketli olsun cnm bence zamanlaman cok iyi olmus biriksin artsi insallahh
ben de habersiz gitmem hiçbir yere, kimseyi de kabul etmiyeceğimi bildiririm. Özen göstermek isterim misafirlerime. hazırlıklarımı içime sine sine yapmalıyım.Suveybe13 tarifler için teşekkür ederim canım
Markete uğradım biraz alışveriş yaptım 140 TL tuttu daha da alinacaklar var
Habersiz misafiri ben de sevmem, genelde de kimse haber vermeden gelemez bana, çünkü ben kimseye habersiz gitmem
Ev hali herkesin kendine göre işi gücü olur
Biz de ağustos sonu içmelerde olacağızGünaydın kızlar
Evet altın sakinledi gibi ama çok çok düşeceğini sanmıyorum. Zaten altın almaya param da yok, bu ay parayı tatile ayırdım.Bu arada tatil için yer bakıyorduk ya ayarladık, ağustosda marmaris içmelere gideceğiz
Biz ağustosun 6sında gidiyoruz, tatili ayarlayınca araştırdım biraz, Datça da çok güzelmiş. Palamutbükü diye bir yerin çok güzel fotoğrafları var, su çok berrak. Bir gün de yüzmeye oraya geçeceğiz. Sende bir bakBiz de ağustos sonu içmelerde olacağız
Bana biraz fazla göründü sankiSürekli aldıklarımı yazıyordum kızlar 15 günde sadece yemek içme 1050 tl harcamışız sizce normal mi daha 15 gün var maaşa
İki kere yenmiş dışarda birinde 41 diğerinde 24 verilmişBana biraz fazla göründü sanki
Ama b paranın içinde dışarıda yeme Vs de varsa yüksek olması olağan .
Azmış aslında dışarıda verilen.İki kere yenmiş dışarda birinde 41 diğerinde 24 verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?